۶ نکته بینظیر درمورد برندسازی شخصی در شبکه‌های اجتماعی

برندسازی شخصی در سوشال مدیا

رسانه‌های اجتماعی به تأثیرگذارترین و مهمترین فضاها تبدیل شده‌اند که برندسازی شخصی در این بستر به راهی عالی برای تبلیغات دیجیتالی و محصولات شما تبدیل شده است این بستر برای شرکت‌ها نیز برای ساختن برند شخصی‌شان ضروری است. پیشنهاد میشود کارگاه خود برندی علی میرصادقی را در این راستا از دست ندهید.

آنچه پیش روی شماست، نکاتی کاربردی در جهت برندسازی شخصی در سوشال مدیا می‌باشد. با ما همراه باشید.

اهمیت شبکه‌های اجتماعی در پرسونال برندینگ

شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی را برای برندها ایفا می‌کنند تا ارتباط معناداری با مخاطبان خود به صورت آنلاین برقرار کنند. شرکت‌هایی که از رسانه‌های اجتماعی برای تعامل با مصرف کنندگان خود استفاده می‌کنند، پاسخ‌های مثبت بیشتری در مورد برند تجاری خود دریافت می‌کنند و در فرآیند پرسونال برندینگ ضروری هستند زیرا به شرکت‌ها اجازه می‌دهند تا در سطح صادقانه‌تری با مخاطبان ارتباط برقرار کنند. به لطف ظهور رسانه‌های اجتماعی ، شرکتها می توانند در زمان واقعی با مصرف کنندگان ارتباط برقرار کرده و اجازه دهند تا صداها و ایده‌های آنها شنیده شود. سوشال مدیا به شما کمک می‌کند هزینه‌های خود را کاهش دهید و تبلیغات خود را از این طریق به مخاطبان بالقوه خود برسانید.

اهمیت رسانه‌های اجتماعی در پرسونال برندینگ

نقش و اهمیت رسانه‌های اجتماعی در برندسازی شخصی بسیار مهم است. با استفاده از رسانه‌های اجتماعی، همه مصرف کنندگان می‌توانند نظر خود را به اشتراک بگذارند. با انواع مختلف بسترهای رسانه‌های اجتماعی، شرکت ها و برندها راه‌های زیادی برای ارتباط با مخاطبان خود دارند. رسانه‌های اجتماعی میزان در معرض دید قرار گرفتن یک برند تجاری و ترافیک را افزایش می‌دهند و همچنین به توسعه طرفداران وفادار کمک می‌کنند و سرنخ‌هایی را ایجاد می‌کنند. داشتن یک حضور قوی در رسانه‌های اجتماعی در پرسونال برندینگ به ما کمک میکند تا مشارکت تجاری ایجاد شود، هزینه‌های بازاریابی کاهش داده شود و فروش را نیز بهبود می‌بخشد.
یکی دیگر از مزایای بزرگ رسانه‌های اجتماعی این است که بینش بازار را برای شرکت‌ها فراهم می‌کند تا بتوانند برند خود را بهبود بخشند. هنگامی که یک برند شخصی و یا تجاری با مشکلاتی روبرو می‌شود، رسانه‌های اجتماعی برای ارتباط با مصرف کنندگان وجود دارند که می‌توانند بینش‌هایی را در مورد چرایی مشکلات این برند ارائه دهند. بازاریابی رسانه‌های اجتماعی نه تنها به برندها کمک می‌کند تا با مصرف کنندگان خود به شکلی جذاب‌تر و صادقانه ارتباط برقرار کنند، بلکه به آنها در امر برندسازی این امکان را می‌دهد تا اقدام به فعالیت کنند و ارتباطات عمیقی را تقویت می‌کند.

۶ نکته بینظیر درمورد برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

نکته اول: آگاهی از برند خود را افزایش دهید.

برای جذب مشتری بیشتر، مهم است که ابتدا آگاهی از برند شخصی خود را ایجاد کنید، جایی که خریداران بالقوه شما از برند شما به خوبی آگاه هستند و این تنها با ایجاد محتوای بسیار خلاقانه و جذاب از نظر بصری قابل توجه است که توجه همه مشتریان بالقوه را جلب کرده و آنها را از وجود برند شخصی شما آگاه می‌سازد و این تنها چیزی نیست که برای ایجاد آگاهی از برند شخصی مورد نیاز است.
شما باید به مخاطبان خود هدفتان را یادآوری کنید که وجود دارید.
این را می‌توان از طریق استراتژی‌های مناسب بازاریابی رسانه‌های اجتماعی و کمپین‌های بازاریابی محتوا انجام داد که برند شخصی شما را بر روی هر یک از شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی که استفاده می‌کنید نشان دهد.

هنگامی که مردم را از برند خود آگاه کرده و تصویر فوق العاده‌ای از آن ایجاد کردید، متوجه مخاطبان مورد نظر خود در رابطه با نام تجاری خود یا محتوایی که بیشتر ایجاد می‌کنید خواهید شد.
بنابراین، نه تنها مشارکت در نمایه‌های رسانه‌های اجتماعی خود را افزایش می‌دهید، بلکه شانس بیشتری برای خریداران بالقوه ایجاد می‌کنید.
این به این دلیل است که آن‌ها با برند شخصی شما ارتباط برقرار می‌کنند، از خدمات و ماموریت شما آگاه می‌شوند و محصولات شما را تشخیص می‌دهند.
به دلیل اعتمادی که با مخاطبان خود ایجاد کرده‌اید، به عنوان یک تجارت رشد خواهید کرد و باید این اعتماد را در طول سفر پرسونال برندینگ خود در انجمن‌های رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام یا توییتر حفظ کنید.

نکته دوم: محصولات و خدمات خود را تبلیغ کنید.

عضویت فعال در تمام شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی به شما کمک می‌کند تا آگاهی از برند شخصی خود را ایجاد کنید. همچنین به روشی بسیار متداول برای کارآفرینان برای بازاریابی و تبلیغ محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهند تبدیل شوید.
تبلیغ محصولات و خدمات در بسترهای رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک در دنیای دیجیتال بسیار ساده‌تر است، جایی که می‌توانید تصاویر حرفه‌ای از محصول خود و جزئیات آنها را قرار دهید و به مخاطبان خود اجازه دهید آنها را ببینند. به عنوان مثال، فیس بوک تعدادی گزینه را در اختیار شما قرار میدهد تا محصولات خود را به طریق‌های مختلف تبلیغ کنید. این به مشتریان شما کمک می‌کند تا تنوعی که به عنوان یک برند شخصی ارائه می‌دهید را در تبلیغات واحد مشاهده کنند.

نکات برندسازی شخصی

نکته سوم: در مورد افرادی که بیشترین اهمیت را دارند بیشتر فکر کنید.

افراد باید در شبکه‌های رسانه‌های اجتماعی هوشیار باشند و باید تصویری از نام برند شخصی خود ایجاد کنند تا اولین چیزی که مشتریان‌شان در مورد محصول یا خدمات خاصی فکر می‌کنند باشند.
برای مخاطبانی که هدف و امکان خرید کردن دارند، مهم است که از طریق این انجمن‌های رسانه‌های اجتماعی با آنها ارتباط برقرار شود و شما باید آنقدر بر ذهن آنها تأثیر بگذارید که هر زمان که آنها در مورد خرید یا جستجو فکر می‌کنند، برند شخصی شما در ذهن‌شان بیاید.
این پیوند بین یک تجارت و خریدار بالقوه نقش بسزایی در تبدیل آن‌ها از یک مشتری بالقوه به یک مشتری وفادار و معمولی ایفا می‌کند.
و این همان چیزی است که بازاریابی رسانه‌های اجتماعی به شما کمک می‌کند تا آن را ایجاد کنید.
این به شما به عنوان یک کارآفرین کمک می‌کند تا اولین انتخاب، اولین فکر یا اولویت اول برای همه مشتریانی باشید که می‌توانند برای شما و کسب و کارتان مهم باشند.

نکته 4: درباره رقبای خود چیزهایی را بیاموزید.

 داشتن تمام نمایه‌های تجاری در همه شبکه‌های اجتماعی برای عموم، می‌تواند در پرسونال برندینگ فرصتی برای شما باشد تا رقبای خود را بهتر بشناسید و از استراتژی‌هایی که برای جذب مخاطبان خود اجرا می‌کنند آگاهی کسب کنید.
شما می‌توانید محتوایی را که آن‌ها در پروفایل رسانه‌های اجتماعی خود ارسال می‌کنند ببینید و قضاوت کنید که کدام پست‌ها بهتر عمل می‌کنند.
پس از انجام این تجزیه و تحلیل مشخصات رقبای خود و بررسی تمام سوالات مخاطبان، می‌توانید این سوالات را در استراتژی بازاریابی دیجیتال خود وارد کنید.
پست‌ها، نظرات آن‌ها و نحوه تعامل آن‌ها با مخاطبان را مرور کنید.
سوالاتی را که مخاطبان از آن‌ها پرسیده‌اند بخوانید و ببینید چگونه شما به عنوان یک کسب و کار می‌توانید به این سوالات پاسخ دهید. در مورد میزان آگاهی مخاطبان بیشتر تحقیق کنید.
بر اساس این مقایسه‌ها، شما می‌توانید به این سوالات بهتر پاسخ دهید و خود و مخاطبان خود را از مواردی که قبلاً در مورد آنها اطلاع نداشتید آگاه‌تر کنید.
خدمات مشتریان آن‌ها را مطالعه کنید و آن را با خدمات خود مقایسه کنید و تجزیه و تحلیل کنید که چگونه می‌توانید بهتر از آن‌ها عمل کنید.

اینستاگرام علی میرصادقی

نکته پنجم: الگوهای خرید مشتریان ایده آل خود را بیاموزید.

رسانه‌های اجتماعی برای همه در دسترس است و به مشاغل فرصتی می‌دهد تا فعالیت‌های مصرف کنندگان یا خریداران بالقوه خود را دنبال کنند.
این امر به بازاریابان کمک می‌کند تا از مخاطبان، علایق‌شان و مواردی که نمی‌پسندند آگاهی بیشتری داشته باشند تا بتوانند استراتژی بازاریابی بهتری برای جذب چنین مشتریانی ایجاد کنند.
یادگیری این الگوها به شما کمک می‌کند تا بر مواردی که هنگام طراحی محتوا برای صفحه خود رعایت نمی‌کنید تمرکز کنید و بنابراین به شما کمک می‌کند تا استراتژی‌های پرسونال برندینگ خود را برای جذب مشتریان مناسب و برآوردن خواسته‌های آن‌ها بهتر کنید.
رسانه‌های اجتماعی به شما این فرصت را می‌دهند تا ببینید مشتریان شما به چه چیزی بیشتر از همه علاقه دارند.
بنابراین، می‌توانید محتوایی را ایجاد کنید که برای مخاطبان شما قابل ارتباط باشد و باعث افزایش مشارکت در حضور رسانه‌های اجتماعی شما شود.
این به شما این امکان را می‌دهد تا اطلاعات جمعیتی مختلف افرادی را که از صفحه شما بازدید کرده‌اند و نوع محتوایی که بیشتر در نمایه رسانه‌های اجتماعی شما مورد پسند قرار گرفته است، مشاهده کنید.
شما قادر خواهید بود مهارت‌های پرسونال برندینگ را بهبود بخشیده و محتوای جذاب‌تری در این راستا ایجاد کنید.

برندسازی در شبکه‌های اجتماعی

نکته ششم: با مصرف کنندگان مورد هدف خود ارتباط ایجاد کنید.

شغلی که بیشترین ارتباط را با مشتریان خود دارد، در تمام سطوح ممکن رشد بی‌نظیری دارد. چرا؟
این امر به این دلیل است که مشتریان نه تنها به محصول یا خدماتی که ارائه می‌دهید اعتماد می‌کنند، بلکه شما را به عنوان یک تجارت در سطح بسیار عمیق‌تری می‌شناسند.

به همین دلیل است که کارآفرینان باید از طریق این انجمن‌های رسانه‌های اجتماعی با همه پیروان رابطه دوستانه برقرار کنند، جایی که آن‌ها با یکدیگر تعامل دارند، به سوالات پاسخ می‌دهند و سعی می‌کنند به هر طریق ممکن به یکدیگر کمک کنند.
ارتباطات در همه جنبه‌های زندگی بسیار مهم است و درست مانند آن، نقش بسیار مهمی در پرسونال برندینگ نیز ایفا می‌کند. این باید یکی از موثرترین روش‌ها برای شناخت بهتر مخاطبان باشد.
با آن‌ها ارتباط برقرار کنید، در همه پست‌های ممکن تعامل داشته باشید، یاد بگیرید که آن‌ها چه می‌خواهند و چه چیزی دوست دارند و سپس از آن برای اجرای یک استراتژی بازاریابی بسیار قوی استفاده کنید تا بتوانید آنها را از خریداران بالقوه به مشتریان وفادار تبدیل کنید.

نتیجه گیری

همانگونه که خواندید کانال‌های رسانه‌های اجتماعی به شما کمک می‌کند تا مشتریان مناسب را با اطلاعات مناسب در زمان مناسب جذب کنید و به شما کمک می‌کند تا محصول یا مارک خود را در زمان مناسب به مشتریان بالقوه نشان دهید.

کارگاه روانشناسی فروش

کارگاه روانشناسی فروش

کتاب۱۳
پرفروش‌ترین رمان کشور (کتابراه)
ستایش شده توسط دو تن از نویسندگان بزرگ جهان
ترجمه شده به دو زبان عربی و انگلیسی
  • نویسنده : اکرم افروخته | مترجم زبان انگلیسی
    • امتیاز :
    • 0
    • 0
  • تعداد مشاهده : 2314 بار
  • مشاهده نظرات کاربران
  • تاریخ انتشار : 1400/05/25
نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.