مُرَحَّم‌های علی میرصادقی

زمان حدودی مطالعه: ۴دقیقه

موقتی جذاب نباش...‌‌‌‌

بیشتر تلاش انسان برای جذابیت موقت و ظاهری و برای جلب توجه دیگران است؛ عیبی هم ندارد بالاخره اکثر ما به این توجه بعضی وقت‌ها احتیاج داریم اما به نظر خیلی از روان‌شناس‌ها برنامه ریزی زندگی مبتنی بر سیکس پک و شکل لب و لباس گوچی و کفش فندی یه کم سطحی هست.‌‌
‌‌اینستاگرام و دیگر سوشال مدیا هم متاسفانه اهمیت این جذابیت را ناخودآگاه بالاتر می‌برند، چون عکس‌ها توی پست‌ها، عمق ندارند و نهایت معنای یک پست، کپشن بی‌ربطی است که طرف خیلی وقت‌ها اسم نویسنده‌اش رو پاک کرده‌‌.
می‌خوام اینجا راجع به پرسشی که از آدم‌ها پرسیدیم تا بفهمیم علاوه بر ظاهر، چه چیزهایی اون‌ها رو جذب می‌کند، اشاره کنم:
1. رفتارهای سنجیده: معمولا کسایی که حتی در ظاهر آداب و معاشرت رو رعایت می‌کنن، پخته‌تر از هم سن و سالاشون رفتار می‌کنن خیلی وقت‌ها می‌تونن جذاب‌تر از آدم‌های خوشگل و خوشتیپ باشن رفتارهای پخته و بالغانه‌ای مثل فداکاری، مهربانی، به تاخیر انداختن نیازهایی مثل نیازهای جنسی، غذایی و... می‌تونه در انتخاب روابطِ ما بسیار تاثیرگذارتر باشه‌‌.
2. معذرت خواهی کردن به جا: شاید خودتون هم ندونید اما وقتی به اشتباه خودتون اعتراف می‌کنید و در صدد جبران اشتباه‌تان هستید، می‌تونید جذاب‌تر از ورژن خوش‌تیپ خودتون باشید.‌‌
3. رفتارهای یهویی: کنار رفتارهای سنجیده، یه کم یهویی بودن بد نیست. وقتی خیلی روتین می‌شیم، کسالت وارد زندگی و اطرافیان ما می‌شه؛ سخت‌گیر نبودن برای رفتن به جایی، گشودگی به دنیای بیرون و دعوت‌های درستی که می‌شیم. خوبه که یه کافه‌ی همیشگی داشته باشی اما بعضی وقت‌ها هم بری به کافه‌های جدید سر بزنی، آدم‌های جدید و... کارهای جدید‌‌.
4. خودت بودن: آدمی که عزت نفس مناسبی داره، به پذیرش خودش رسیده (نه اینکه خودشیفته باشه!!) شاید اولش برای یه سری جذاب نباشه اما به مرور، روابط عمیق‌تری می‌سازه وقتی خودتی، وقتی قابل مذاکره و غیر قابل مذاکره‌های خودت رو داری،اگه تو دل بری، معمولا بیرون نمیای‌‌.
5. حواس جمعی: کسایی که حواسشون به اندازه‌ی کافی هست نه خیلی حساسن و نه خیلی پرت. آدم‌هایی که کمتر پیش میاد چیزی جا بذارن، چیزهایی مهم یادشون بره و اگه این حواس جمعی با مهربونی جمع بشه و مراقبت کردن نور علی النور می‌شه‌‌.
قبل از جذاب بودن برای دیگران، یه بار چک کنیم برای خودمون جذابیم؟‌‌

به همتون توصیه می‌کنم یه روزی بلاخره با ایده‌ی قشنگ "شکوفایی"در روان‌شناسی آشنا بشین
من در این دوره با کمک تحقیقات اصولی و دانشگاهی به شما میگم چه جوری باید زندگیتون رو جلو ببرین تا به بهترین حالت خودتون تبدیل بشین

دوره ۸۰ ساعته شکوفایی
این دوره مبتنی بر روانشناسی مثبت‌نگر و بر اساس آموزه‌های رئیس سابق انجمن روانشناسی آمریکا و پدر روانشناسی مثبت‌نگر (دکتر مارتین سلیگمن) می‌باشد و اکثر درس‌های آن توسط پژوهش‌های فرا تحلیل و دانشگاهی به اثبات رسیده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.