مُرَحَّم‌های علی میرصادقی

زمان حدودی مطالعه: ۴دقیقه

شریک خوب، یک نعمته...

کسی که میگه اگه شریک خوبه، چرا خدا شریک نداره؟!‌‌ ازش بپرس مگه شما خدایی؟‌‌
‌‌‌‌این هم از چرندیاتی است که معلوم نیست چه کسی به خورد مردم داده است‌‌. طرف آن قدر فرد خودشیفته‌ای بوده که خودش را با خدا مقایسه کرده است!!‌‌
ریچ کارلگارد، ناشر "فوربز" می‌گوید:‌‌ "روی نقاط قوت خود پافشاری داشته باشید و برای جبران نقاط ضعف خود، با کسی شریک شوید."‌‌‌‌ تعداد نقاط قوت همه‌ی انسان‌ها، از نقاط ضعف آن‌ها کمتر است؛‌‌ خیلی کمتر و ما مختاریم برای جبران آن‌ها یا به گروه و سازمان تجاری، مردم نهاد، دولتی و... بپیوندیم‌‌ و یا کسی را استخدام کنیم یا با کسی شریک شویم.‌‌ حتی ازدواج نوعی از شراکت است؛ باید باور کنیم استعداد انسان برای شراکت خیلی بیشتر از عدم شراکت است‌‌ اما خیلی از آدم‌ها، الان در دادگاه‌ها، در حال شکایت از شرکای خود هستند. خوب چه ربطی دارد؟ همین حالا اگر دادگاهی برای شکایت از خود بود، تقریبا همه‌ی مردم کشور، پرونده‌ای آن جا داشتند!!‌‌ ما با خودمان هم مشکل داریم، چه برسد به دیگران. بخشی از این که ما با دیگران مشکل داریم، به مشکلات و اشتباهات خودمان برمی‌گردد.‌‌ آیا بهتر نیست به فکر اصلاح خودمان باشیم؟! آیا این کار ساده‌تر از شراکت نکردن با دیگران نیست؟!‌‌ در روزهای پیچیده‌ی اقتصادی یکی از استراتژی‌های درست جبران مسائل و کمبودهای مالی، شراکت، همکاری و تعاون است. طرف حاضر است کل تجارت خود را از دست بدهد اما با دیگران تعامل نداشته باشد و خیلی راحت بگوید اگر شریک خوب بود، خدا یکی از آن‌ها برای خودش انتخاب می‌کرد‌‌‌‌. تحقیقات واگنر و مولر نشان می‌دهد اکثر افراد در جهان در مشارکت ضعیف هستند. اما جالب است بدانید شراکت، سلامت شما را هم بهبود می‌بخشد. نکات مفیدی در جهت یافتن شریک مناسب‌‌:
1. مطمئن شوید آن‌ها در نقطه‌ی ضعف شما یا علاقه‌ای دارند یا استعداد یا مهارتی.
2. تا جایی که می‌توانید افرادی انتخاب کنید که تعهد و پایبندی اخلاقی به خانواده و عزیزان و همکاران سابقشان داشته‌اند.
3. تا می‌توانید راجع به آن‌ها تحقیق کنید 4. اگر شریک خوبی یافتید، تا می‌توانید برای راضی کردنش به طرق مختلف زحمت بکشید.
5. فرد نق زن، معمولا شریک خوبی در نمی‌آید!
6. شاید به شریک‌های مختلفی احتیاج داشته باشید؛ یک نفر در امور مالی، یک نفر در تامین مالی، یک نفر در بازرگانی و ... پس دنبال حل تمام مشکلاتتان در یک فرد نباشید به نظر من هر فردی بعد از دوره‌ی خودشکوفایی، آینده‌ی تجاری و روانی دنیا را درک خواهد کرد.

در همین رابطه به همتون توصیه می‌کنم یه روزی بلاخره با ایده‌ی قشنگ "شکوفایی"در روان‌شناسی آشنا بشین. من در این دوره با کمک تحقیقات اصولی و دانشگاهی به شما میگم چه جوری باید زندگیتون رو جلو ببرین تا به بهترین حالت خودتون تبدیل بشین.

دوره ۸۰ ساعته شکوفایی
این دوره مبتنی بر روانشناسی مثبت‌نگر و بر اساس آموزه‌های رئیس سابق انجمن روانشناسی آمریکا و پدر روانشناسی مثبت‌نگر (دکتر مارتین سلیگمن) می‌باشد و اکثر درس‌های آن توسط پژوهش‌های فرا تحلیل و دانشگاهی به اثبات رسیده است.
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.