4 روش موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان

4 راه  موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان

چالش‌های ناشی از تغییرات مداوم، حوادث ناگوار ، فشارهای اجتماعی و ... این موارد بخشی از عوامل ایجاد نارضایتی از خود در نوجوانان است، که با 4 روش موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان می توان این عوامل را کنترل کرد.


سفر نوجوانی تجربه‌های متناوبی از ناراحتی و نارضایتی از خود در دانش آموزان را به همراه دارد و برای اکثر نوجوانان به وجود می آید. در این دوره نوجوانان اغلب به دنبال روش های موثر برای افزایش رضایت از خود هستند و آرزو می کنند که راه هایی موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان و بهبود روابط عاطفی و کاهش فشارهایی که تجربه می کند، پیدا کنند، اما بدون کمک گرفتن و آموزش دیدن و آگاهی احتمالا نتواند به رضایتمندی برسد. والدین نوجوانان اکثر اوقات در تلاش هستند که فرزندشان همیشه خوشحال باشد در حالی که هیچکس نمی تواند احساسات دردناک را از بین ببرد و همیشه خوشحال باشد، در ادامه این مقاله روش های موثر برای افزایش رضایت از خود در دانش آموزان را بررسی خواهیم کرد با ما همراه باشید. مقاله های مرتبط را هم مطالعه کنید: برقراری ارتباط موثر در نوجوانان

مشاوره تحصیلی - انگیزشی چرا باید درس بخوانیم؟

4 روش موثر برای افزایش رضایت از خود در دانش آموزان:

والدین در آموزش راه های موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان نقش مهمی دارند. این چهار شیوه موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان از مواردی است که می تواند به والدین آموزش دهد که چگونه به فرزنان خود بهتر کمک کنند:

1: گوش دادن حمایتی و همدلانه

2: استفاده از ناراحتی به عنوان یک مربی

3: تقویت تفکر مثبت

4: انجام اقدامات موثر

روش های موثر برای افزایش رضایت از خود در دانش آموزان
 

1) گوش دادن برای افزایش رضایت از خود در دانش آموزان:

یکی از تکنیک های موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان گوش دادن به صحبت های دانش آموزان است وقتی نوجوان از چیزی ناراحت می شود اگر مجبور باشد این ناراحتی را درون خودش نگه دارد و شخص قابل اعتمادی را نداشته باشد که در مورد ناراحتی اش با او صحبت کند ، این فشار برایش چند برابر می شود. اعتماد کردن به شخص دیگری و صحبت کردن از مشکلات و فشار ها با او، می تواند به تسکین بخشی از درد کمک کند.همان طور که انزوا می تواند درد را تشدید کند، اشتراک گذاری هیجانات و صحبت کردن در مورد مشکلات می تواند فشار وارده به فرد را تا حدودی کاهش دهد و باعث افزایش رضایت مندی در نوجوانان شود. والدین می توانند به نوجوان خود بگویند: (اگر روزی با مشکلی رو به رو شدی ، لازم نیست که از من فاصله بگیری و به تنهایی با مشکل مواجه شوی من در کنارت هستم و می توانیم باهم مشکل به وجود امده را بررسی کنیم و راه هایی را برای حل کردنش پیدا کنیم ).

خواندن این مقاله را از دست ندید: روش های افزایش مسئولیت پذیری در نوجوانان

البته نکته قابل توجه و مهم این است که فقط حرف زدن کافی نیست و لازم است که والدین طوری عمل کرده باشند که فرزندشان بتواند به آن ها اعتماد کند. اگر در تجربیات قبلی وقتی مشکلی پیش آمده و زمانی که فرزندشان موضوع را با ان ها در میان گذاشته آن ها شروع به سرزنش ، نصیحت و ... کرده اند هرچقدر هم این جملات حمایتی را به کار ببرند احتمالا تاثیرگذار نخواهد بود و فرزندشان نمی تواند به آن ها اعتماد کند و باعث ایجاد نارضایتی از خود در نوجوانان می شود. دانش آموزان باید احساس صمیمیت و راحتی با والدین داشته باشند که از مشکلاتش با ان ها صحبت کند. در بدترین حالت، ناامیدی و انزوا می تواند منجر به خودکشی در نوجوانان شود.


2) استفاده از ناراحتی برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان:

یکی دیگر از راهکار های موثر رای افزایش رضایت از خود در دانش آموزان آگاهی از منبع ناراحتی است، که می تواند برای والدین به عنوان راهنما عمل کند. تشخیص عوامل ایجاد نارضایتی از خود در دانش آموزان که باعث شده که رضایتمندی در آن ها  کاهش بیاید می تواند نشان دهد که روی چه مواردی باید تمرکز کرد تا مجددا باعث افزایش رضایت مندی از خود در نوجوانان شود.
"وقتی علایقم تمام شد، دچار کسالت شدم." بنابراین علایق جدید را توسعه دهید. "وقتی رابطه ام با فردی تمام شد، دچار تنهایی شدم" پس روابط دوستانه جدیدی را پیدا کنید. "وقتی به اهدافم نرسیدم، دچار ناامیدی شدم." بنابراین اهداف جدیدی را پیدا کنید که برای آن ها تلاش کنید . "و .....

3) تقویت تفکر مثبت برای افزایش رضایت از خود در دانش آموزان:

یکی دیگر از شیوه های موثر برای افزایش رضایت از خود در دانش آموزان تقویت تفکر مثبت است و همان طورکه آبراهام لینکلن گفته است: «مردم به همان اندازه خوشحال هستند که تصمیم می گیرند». باور های ذهنی می تواند عواقب عاطفی داشته باشد. بنابراین، اگرچه کنترل مستقیم احساسات غیر ممکن است، اما آن ها می توانند از نحوه برنامه ریزی و هدف گذاری و تلاش هایی که ما انجام می دهیم تاثیر بگیرند. یک نوجوان می تواند بعد از مواجهه با مشکلات فقط غر بزند و دست از تلاش بکشد یا درس ها و تجربه هایی که از آن مشکل به دست آورده را ببیند و مجدد تلاش کند بنابراین نحوه تفکر افراد و در ادامه نحوه عملکرد آن ها می تواند بر احساسات آن ها نیز تأثیر بگذارد.

خواندن این مقاله حتما به شما کمک خواهد کرد: اهمیت هوش هیجانی در نوجوانان


4) انجام اقدامات موثر برای افزایش رضایت از خود در نوجوانان:

چه عملی می توانم انجام دهم تا کیفیت زندگی ام بالاتر برود و احساس رضایتمندی بیشتری را تجربه کنم؟ به جای اینکه تمرکزمان را روی تغییر احساسات بگذاریم می توانیم تمرکزمان را روی عملکرد و اقداماتمان بگذاریم. اگر بخواهیم منتظر شویم تا احساساتمان تغییر کنند و غم از بین برود و همه وجودمان پر از شادی و امید باشد تا کاری را شروع کنیم احتمالا آن روز هرگز نمیرسد یا اگر هم برسد این حال پایدار نمیماند و بالاخره هیجانات منفی از راه میرسند . تجربه هیجانات منفی برای همه افراد در هر سنی و در هر شرایطی غیر قابل اجتناب است .به جای اینکه سوال این باشد که چه کار کنم که حالم خوب شود و احساس بهتری داشته باشم سوال باید این باشد : در حال حاضر چه کاری باعث می شود کیفیت زندگی من بالاتر برود و چه کاری در این موقعیت برای زندگی من کارایی دارد؟ اگر تمرکزمان را روی به دست آوردن احساسات خوشایند و از بین بردن احساسات ناخوشایند بگذاریم احتمالا به زودی ناامید خواهیم شد اما اگر تمرکزمان را روی عملکرد خود بگذاریم هم کیفیت زندگی بالاتری را تجربه خواهیم کرد و هم خود به خود احساسات خوشایند بیتشری برایمان به وجود خواهد آمد.


برای رزرو و ثبت نام جلسات مشاوره تحصیلی بارسا
مشاوره تحصیلی تلفنی و حضوری ) با شماره ۲۲۶۷۷۹۱۷-۰۲۱ تماس بگیرید
یا عدد 
۶۶ را به سامانه ۳۰۰۰۹۰۹۰۳۰ ارسال کنید.

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.