7 روش برای حفظ ارتباط والدین با نوجوانان

7عامل برای حفظ ارتباط والدین با نوجوانان

یکی از چالش های فرزندپروری برای والدین به خصوص در دوران نوجوانی این است که در حین جدا شدن از هم باز باهم در ارتباط بمانید. حفظ ارتباط والدین با نوجوانان، و جدا شدن و رها کردن نوجوان به معنای رها کردن کامل نیست. این به معنای اجازه دادن به او برای آزادی بیشتر است تا نوجوان بتواند دانشی که تا به آن روز کسب کرده را از تجربیات گسترده تر بیاموزد و مسئولیت بیشتری را از رویارویی با پیامدهایی که انتخاب ها به همراه دارد، بیاموزد. در عین حال، والدین باید در طول این فرآیند آزمون و خطای بزرگ شدن فرزندانشان ، نقشی اساسی در زندگی نوجوان ایفا کنند. در ادامه این مقاله به بررسی 7راهکار برای حفظ ارتباط والدین با نوجوانان می پردازیم، با ما همراه باشید.


7 روش برای حفظ ارتباط والدین با دانش آموزان


1: روش اول برای حفظ ارتباط خانواده با نوجوانان:

ایجاد استقلال و فردیت برای نوجوان است. فردیت مناسب تنها از آزمایش علایق کشف می‌شود که معمولاً با علایق والدین در تضاد است. والدین در مواجهه با یک علاقه نا آشنا در نوجوان خود (مثلاً سرگرمی، تفریح ​​یا اجتماعی)، و علاقه ای که مطابق با سلیقه آن ها نیست، ممکن است از آن ها انتقاد کنند یا به سادگی آن را نادیده بگیرند. درعوض، آن ها می‌توانند با علاقه، تفاوت را از بین ببرند و از نوجوان بپرسند که: «آیا می‌توانی آنچه در آن موسیقی دوست داری را برایم تعریف کنی ؟» "آیا می توانی به من نشان دهی که چگونه آن بازی کامپیوتری را بازی کنم؟" اکنون این تفاوت نه تنها روشی برای حفظ ارتباط والدین با نوجوانان می شود، بلکه این کار را برای نوجوانان به شکلی پرارزش کننده تبدیل می کند. نوجوانی که در نقش متخصص بازی می‌کند و می‌تواند به عنوان معلم عمل کند، در حالی که والدین نقش دانش‌آموزی را که می‌خواهند یاد بگیرند، بر عهده می‌گیرند. اگر می خواهید همانطور که نوجوانتان مستقل می شود با او در ارتباط بمانید، تفاوت های نگاهتان را با علاقه از بحث و فاصله گرفتن به راهی برای نزدیک تر شدن تبدیل کنید. مقاله های مرتبط را هم مطالعه کنید، تاثیر دروغگویی در نوجوانان و روش های کنترل آن

مشاوره تحصیلی خصوصی
جهت ثبت نام در مشاوره تحصیلی به سبک علی میرصادقی، عدد 66 رو به 3000909030 بفرست!!

2: روش دوم برای حفظ ارتباط خانواده با نوجوانان:

سوء تفاهم ها، اشتباهات، کارهای نادرست، همه بخشی از مسیر پر چالشی هستند که فرزندان در دوران نوجوانی طی می کنند. گاهی اوقات والدین برای حفظ ارتباط با نوجوانانشان با ناامیدی از یک گام اشتباه در دوران نوجوانی، به انتقاد یا حتی محکومیت نوجوان می پردازند: (اگر اینگونه رفتار کنی در آینده به هیچ کجا نمیرسی) با نابودی تصویر آینده در ذهن نوجوان نمی توانید به او کمک کنید که خود را اصلاح کند بلکه بیشتر باعث دلسردی او می شوید بهترین راه برای حفظ ارتباط والدین با دانش آموزان  این است که در زمان های تصحیح، به شخصیت نوجوان و یا آینده او حمله نکنید. فقط به  انتخابی که در آن موقعیت انجام داده اند مخالفت خود را ابراز کنید( با ذکر دلایل مخالفتتان)

3: راه سوم برای حفظ ارتباط خانواده با نوجوانان:

نوجوانان در این سن راجع به موضوعات مختلف با والدین خود بحث می کنند که یکی از عوامل برای حفظ ارتباط والدین با دانش آموزان می باشد. اکثر والدین از این مخالفت استقبال نمی کنند، به سرعت از آن خسته می شوند، اغلب می خواهند آن را خاموش کنند و می گویند : (با من بحث نکن! ) با این حال، مشاجره نوجوان به این معناست که او میخواهد در مورد خودش چیزهای زیادی بگوید. اگر والدین مشاجره را قطع کنند، نه تنها ارتباط با نوجوان خود را را قطع می‌کنند، بلکه فرصت کسب اطلاعات بیشتر درباره نوجوان را از بهترین خبردهنده راجع به نوجوان ، یعنی خود او، از دست می‌دهد. یکی از تکنیک های حفظ ارتباط والدین با دانش آموزان این هست که والدین باید از خود سوال بپرسند که آیا آن ها خواهان یک نوجوان (سخن گو) هستند یا (خاموش)؟ شناخت نوجوانی که هرگز بحث نمی کند و اغلب از برخورد با والدین طفره می رود بسیار سخت تر است. راه بهتر این است که والدین به نوجوان خود گوش فرا داده و حتی مشاجره را تشویق کنند. با پرسیدن سوال های این چنین :آیا میتوانی بیشتر برای من توضیح بدهی؟ می توانی به من کمک کنی تا بهتر بفهمم مشکل کجاست ؟ این سوال ها روشی برای حفظ ارتباط والدین با نوجوانان است.اگر می‌خواهید با وجود افزایش طبیعی اختلافات بین شما و نوجوانتان در این سن همچنان ارتباط برقرار بماند، بحث‌ها را به‌عنوان ابزاری ارزشمند در نظر بگیرید و از آن ها استفاده کنید.

خواندن این مقاله را از دست ندید: تاثیر کمال گرایی در نوجوانان و روش های درمان آن

4: روش چهارم برای حفظ ارتباط خانواده با نوجوانان:

از آنجایی که نوجوان در حال رشد، خواستار این هست که زمان کمتری با والدین و زمان بیشتری با دوستان خود باشد، ممکن است والدین احساس کنند که از نظر اجتماعی کنار گذاشته شده اند، و با این وابستگی اجتماعی خود را در رقابت احساس کنند و احساس خطر کنند. برخورد با همراهان و دوستان نوجوان به ‌عنوان رقیب برای والدین، می‌تواند باعث شود والدین با خودداری از پذیرش دوستان نوجوان، ارتباط خود را با نوجوانشان بدتر دچار مشکل کنند. دوستان بخش مهمی از ساخته شدن هویت اجتماعی در سنین رشد نوجوان هستند. با رد این معاشرت ها، از طرف والدین نه تنها باعث می شوند نوجوانشان از ان ها فاصله بگیرد، بلکه حفظ ارتباط والدین با نوحوانان را دچار مشکل می کند، و اجازه می دهند ناآگاهی ناشی از عدم تماس با همسالان باعث ایجاد ترس از ایجاد روابط جدید اجتماعی در نوجوان را شکل بگیرد و روابط آینده او را تحت تاثیر قرار دهد. بخش بزرگی از شناخت نوجوان خود برای والدین درشناختن دوستان ان ها و تعامل با آن هاست. اگر می‌خواهید در زمانی که نوجوانتان دارد دنیای اجتماعی مستقلی می‌سازد با او در ارتباط بمانید، به دوستان او خوش آمد بگویید و از روابط او استقبال کنید. مقاله های مرتبط را هم مطالعه کنید: علت خود کشی در نوجوانان

5: روش پنجم برای حفظ ارتباط خانواده با نوجوانان:

یکی از مشکلات حفظ ارتباط والدین با نوحوانان که وجود دارد مشکل زمان‌بندی بین والدین و نوجوانان است. معمولا وقتی والدین آماده گوش دادن هستند، نوجوان آماده صحبت کردن نیست، و هنگامی که نوجوان آماده صحبت است، والدین آماده گوش دادن نیستند. اگر والدین گوش دادن به سخنان نوجوان خود را تا زمانی راحت‌تر، یعنی زمانی که «بعداً» فرا می‌رسد، به تعویق بیندازند، ممکن است فضای باز برای صحبت بسته شود و فرصت برقراری ارتباط والدین با نوجوانان از بین برود. اگر می‌خواهید نوجوانتان با شما ارتباط برقرار کند، در زمانی که می‌خواهد صحبت کند، در دسترس باشید و سعی کنید تا حد ممکن صحبت با او را نسبت به کار های دیگرتان در اولویت بگذارید.

7راه حل برای حفظ ارتباط والدین با نوجوانان

6: روش ششم برای حفظ ارتباط خانواده با نوجوانان:

برای والدین آسان تر است که تلاش نوجوانان برای انجام کارهارا نادیده یگیرند و و آنچه را که ان ها انجام نمی دهند را بیشتر ببیند. آنچه باعث جلب توجه والدین می شود، اشتباه است. با این حال، توجه بیشتر به اشتباهات نوجوانان این خطر را برای نوجوان ایجاد می‌کند که باور کند او چیزی جز مجموعه‌ای از اعمال نادرست و اشتباه نیست. قدردانی والدین از نوجوانان نقاط یکی از ترفند های حفظ ارتباط خانواده با دانش آموزان می باشد و اتصال قدرتمندی برای در ارتباط ماندن با فرزندان است. "من ازتو قدردانی می کنم که بدون اینکه از تو خواسته شود به تکالیف خود رسیدگی کردی." "من از تو قدردانی می کنم که به کاری که دوستانت تصمیم گرفتند انجام دهند فکر کردی و خودت تشخیص دادی که همراهی نکنی." قدردانی یک عمل بسیار تاثیرگذار است و می تواند جلوی این شکایت رایج نوجوانان را بگیرد: "والدین من متوجه نمی شوند که من چقدر کار می کنم!"

خواندن این مقاله حتما به شما کمک خواهد کرد: تاثیر ارتباط والدین با نوجوانان در سلامت روان آن ها

7: روش هفتم برای حفظ ارتباط خانواده با نوجوانان:

هنگامی که دوره نوجوانی شروع می شود، همسالان برای درک و همراهی نوجوان در این سن بسیار مهم هستند، اگرچه دیدگاه و تجربه ای که ارائه می دهند نابالغ است ولی برای حضورشان برای کمک به نوجوان در این سن لازم است هرچند که والدین آگاه تر هستند، اما به دلیل قدرت حاکمیتی که دارند، آن ها واقعا نمی توانند به عنوان دوست و جایگزین دوستان همسن نوجوان باشند اگر می‌خواهید نوجوانتان با نسل بزرگ‌تر و نه فقط همسالان خود ارتباط برقرار کند، از دوستی‌های او حمایت کنید. در مجموع قطعا فرزندپروری و متصل ماندن به یک کودک وابسته آسان تر از فرزندپروری و متصل ماندن به یک نوجوان در حال مستقل شدن است ، اما با پیگیری و تلاش کردن و آموزش دیدن والدین امکان پذیر است.


برای رزرو و ثبت نام جلسات مشاوره تحصیلی بارسا
مشاوره تحصیلی تلفنی و حضوری ) با شماره ۲۲۶۷۷۹۱۷-۰۲۱ تماس بگیرید
یا عدد 
۶۶ را به سامانه ۳۰۰۰۹۰۹۰۳۰ ارسال کنید.

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.