تاثیرات اضطراب اجتماعی در نوجوانان

نشانه های اضطراب اجتماعی در دانش آموزان

کسانی که از تاثیرات اضطراب اجتماعی در نوجوانان اطلاع ندارند به شدت از موقعیت های اجتماعی می ترسند و نگران این هستند که دیگران در مورد آن ها چه فکر می کنند. تصور می‌شود که اضطراب اجتماعی در دانش آموزان از دوران نوجوانی ظاهر می‌شوند و در صورت عدم توجه می‌توانند تا بزرگسالی نیز ادامه داشته باشند.


نشانه های اضطراب اجتماعی در نوجوانان با افکار منفی و شک و تردید در مورد خود هست:

آیا خوب به نظر می رسم؟

ایا لباسم مناسب هست؟

آیا در مورد موضوعات می توانم خوب صحبت کنم؟

آیا از نظر دیگران احمق یا خسته کننده نیستم؟

اگر دیگران مرا دوست نداشته باشند چه می شود؟

اگر دیگران متوجه شوند که من اضطراب دارم چه می شود؟

اگر مردم فکر کنند من خیلی ساکت هستم چه می شود ؟

این موارد فقط بخشی از علائم اضطراب اجتماعی در نوجوانان هست، ترس از طرد شدن یا عدم تایید احتمالی بیش از هر چیز در ذهن نوجوانان مضطرب اجتماعی وجود دارد و آن ها هرگونه عوامل اضطراب اجتماعی در نوجوانان را که انتظارات منفی آن ها را تایید می کند بررسی می کنند. مقاله های مرتبط را هم مطالعه کنید: 5 روش برای افزایش خود پذیری در نوجوانان

مشاوره تحصیلی - انگیزشی چرا باید درس بخوانیم؟

غلبه بر نشانه های اضطراب اجتماعی در دانش آموزان

یکی از علائم اضطراب اجتماعی در نوجوانان، این هست که به نوعی فکر می کنند که به اندازه کافی نگران باشند، می توانند از وقوع یک اتفاق وحشتناک جلوگیری کنند. و اگر هیچ چیز وحشتناکی رخ ندهد، این ایده سراغ ذهن شما می اید که نگرانی بوده که به شما کمک کرده است و این موقعیت را به موقعیت های دیگر تعمیم می دهید و بنابراین تمایل به نگران بودن درون شما تقویت می شود.

هنگامی که نوجوانان دچار اضطراب اجتماعی هستند و وارد موقعیت های اجتماعی می شوند توجه آن ها به دو جهت می رود. اول، آن ها بر روی تصویری در ذهن خود تمرکز می کنند از این که چگونه باید در نظر دیگران ظاهر شوند. این تصویر معمولاً نادرست و تحریف شده است.

در همان زمان توجه آن ها بر روی مخاطبان، یعنی افراد اطراف خودشان هم هست و آن ها را برای هر نشانه ای از عدم تایید بررسی می کنند. و چون به دنبال بازخورد منفی هستند، احتمالاً آن را پیدا خواهند کرد. این مطالب قسمتی از تاثیر های اضطراب اجتماعی در نوجوانان است.

خواندن این مقاله را از دست ندید: آشنایی با چهار نحوه ارتباط در نوجوانان

بررسی اجتناب رفتاری و اضطراب اجتماعی در نوجوانان

مطالعات نشان می دهد که بازداری رفتاری در دوران کودکی، اضطراب اجتماعی در نوجوانی را پیش بینی می کند. بازداری رفتاری خاصیت خلق و خوی فرد است که باعث می‌شود فرد در مواجهه با یک تهدید یا نوآوری مستعد کناره‌گیری یا سکوت باشد. تا حدودی شبیه خجالتی بودن است. با این حال، کمرویی به احساس ناراحتی در موقعیت های اجتماعی اشاره دارد، در حالی که بازداری رفتاری بر رفتار در موقعیت های اجتماعی تأثیر می گذارد و این موارد را به عنوان یکی از عوامل اضطراب اجتماعی در دانش آموزان بیان کرد.

تاثیر خلق و خو و اضطراب اجتماعی در دانش آموزان


خلق و خو یکی دیگر از دلایل اضطراب اجتماعی در نوجوانان بشمار می رود و باید در چرخه اضطراب اجتماعی در نظر گرفته شود. ممکن است متوجه شوید زمانی که روحیه خوبی دارید، می توانید کارهای بیشتری را از نظر اجتماعی و با راحتی بیشتر از حد معمول انجام دهید، در صورتی که وقتی احساس ناراحتی می‌کنید، ممکن است بیشتر در خانه خود پنهان شوید و نخواهید با کسی صحبت کنید و کاری انجام دهید.

خواندن این مقاله حتما به شما کمک خواهد کرد: تاثیر دروغگویی در نوجوانان و روش های کنترل آن

راهبردهای مقابله ای نوجوانان و اضطراب اجتماعی

یک مطالعه هشت ساله به بررسی رابطه بین راهبردهای مقابله ای نوجوانان و اضطراب اجتماعی پرداخت. یافته ها حاکی از آن است که فقدان راهبردهای مقابله ای سازگار با ایجاد اضطراب اجتماعی مرتبط است. آن دسته از نوجوانانی که مکانیسم های مقابله ای ناسازگاری را در هنگام تجربه استرس نشان دادند، احتمال بیشتری داشت که بعداً به اضطراب اجتماعی مبتلا شوند.

علاوه بر این، محققان دریافتند که نشانه های اضطراب اجتماعی در نوجوانان اغلب باعث پاسخ های مقابله ای ناسازگار در برابر استرس می شود و بالعکس. این رابطه بین مکانیسم‌های مقابله‌ای ناسازگار و اضطراب اجتماعی نشان می‌دهد که اگر راهبردهای مقابله با استرس در اوایل زندگی آموزش داده می‌شد، به طور بالقوه می‌توانست از رشد اضطراب اجتماعی در نوجوانان پیشگیری کند.

تاثیر اضطراب اجتماعی در دانش آموزان

اجتناب و اضطراب اجتماعی در نوجوانان

در هر فوبیایی، اجتناب یک ویژگی تعیین کننده است. این یک واکنش خودکار به ترس است. و کاهش فوری اضطراب یک بازده بزرگ برای آن است ، اما این یک راه حل بلند مدت نیست. اجتناب به دلایل متعددی اضطراب اجتماعی در نوجوانان را حفظ می کند و حتی آن را بدتر می کند:

1)اجتناب از وقوع فرآیندی به نام عادت کردن جلوگیری می کند. با عادت کردن، بدن شما به یک موقعیت خاص عادت می کند - می آموزد که به شدت واکنش نشان ندهد. عادت کردن تنها با مواجهه یا تماس مکرر با موقعیت ترسناک صورت می گیرد. بنابراین اگر اجتناب را تمرین کنید، بدن شما فرصتی برای آرام شدن، و یادگیری اینکه لزوما هر هیجان منفی ای به معنی یک خطر نیست، ندارد.

2)اجتناب از تغییر الگوهای فکری شما جلوگیری می کند. وقتی از چیزی که از آن می ترسید اجتناب می کنید، یاد نمی گیرید که روش های حل مسئله را بیابید و برای حل کردن مسائل تلاش کنید.

3)اجتناب باعث کاهش اعتماد به نفس در نوجوانان می شود. با گذشت زمان، همانطور که به طور مداوم از موقعیت ها دوری می کنید، اعتماد به نفس خود را برای انجام دادن کارها از دست می دهید و احساس شکست می کنید.


برای رزرو و ثبت نام جلسات مشاوره تحصیلی بارسا
مشاوره تحصیلی تلفنی و حضوری ) با شماره ۲۲۶۷۷۹۱۷-۰۲۱ تماس بگیرید
یا عدد 
۶۶ را به سامانه ۳۰۰۰۹۰۹۰۳۰ ارسال کنید.

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.