علت خود کشی در نوجوانان

علت خود کشی در نوجوانان

از آن جایی که دلایل خود کشی در نوجوانان بسیار متفاوت است و نوجوانان با این دلایل می خواهند به زندگی خود پایان دهند. و همچنین روش‌های مختلفی برای خودکشی و پایان دادن به زندگی خود دارند، تمرکز این مقاله درمورد عوامل خودکشی در نوجوانان است. با ما همراه باشید.


اغلب، نوجوانان احساس می کنند که با افراد اطرافشان هم خوانی ندارند. و یا احساس می‌کنند ظاهرشان پست ‌تر است و از ظاهرشان متنفر می‌شوند، و یا احساس می‌کنند که به ‌اندازه کافی خوب نیستند. مواقع دیگر ممکن است آسیب ‌های روحی یا بدرفتاری را تحمل کرده باشند و به خاطر آن تحت فشار باشند. این مسائل می تواند منجر به ایجاد افسردگی در نوجوانان یا کناره گیری از تعاملات اجتماعی باشد. این ها فقط قسمتی از عوامل خود کشی در دانش آموزان است.

مشاوره تحصیلی خصوصی
جهت ثبت نام در مشاوره تحصیلی به سبک علی میرصادقی، عدد 66 رو به 3000909030 بفرست!!

بسیاری از دختران و پسران نوجوان که به فکر خودکشی می افتند در مدرسه بسیار خوب عمل می کنند، علی رغم دستاوردهایشان، آن ها اغلب عزت نفس پایینی از خود نشان می دهند که آن ها را روی تردمیلی قرار می دهد تا برای رسیدن به اهداف خود مدام تلاش کنند تا بتوانند احساس بهتری نسبت به خود داشته باشند و  زمانی  که تلاش‌های مداوم آن ها برای غلبه بر دردشان به نتیجه نمی‌رسد، باعث به بوجود امدن انگیزه خودکشی در دانش آموزان  می شود و آنقدر ناامید می شوند که ممکن است بخواهند به زندگی خود پایان دهند.

پیشگیری از خودکشی در نوجوانان:

دردی که نوجوانان از علائم خودکشی در خود احساس می کنند واقعی است اما نکته اینجاست که، آن ها فاقد دیدگاهی در مورد دلایل خودکشی و آنچه در زندگی آن ها در پیش آمده است، هستند. تنها چیزی که آن ها می بینند زمان حال است و نمی دانند که احتمالاً شرایط آن ها در چند سال آینده تغییر خواهد کرد. آن ها اغلب نمی توانند ببینند که زندگی آن ها می تواند بسیار رضایت بخش تر و لذت بخش تر از آنچه در حال حاضر هست شود. نشان دادن چشم انداز گسترده تری از آنچه در حال حاضر در زندگی آن ها در حال جریان است، می تواند تأثیر مثبت چشمگیری بر اعتقاد آن ها به آینده داشته باشد.

خواندن این مقاله حتما به شما کمک خواهد کرد: تاثیر شبکه های اجتماعی بر سلامت نوجوانان

انگیزه خودکشی در نوجوانانی که نا امید شده اند و رفتارهای خود آسیب رسان انجام می دهند و یا به فکر خود کشی می افتند، نیاز به درک دارند. برای آن ها مهم است که احساس کنند "کسی متوجه دردها و نگرانی های آن ها می شود".باید به آن ها کمک کرد که بتوانند راهی برای رهایی از احساس ناامیدی خود بیابند تا بتوانند آینده مثبت تری را برای خود ببینند. آن ها باید درک کنند که «اکنون» همان «ابد» نیست. این مطالب قسمتی از علت خودکشی در دانش آموزان است.

نشانه های خودکشی در نوجوانان
یکی از چیزهایی که می توان به نوجوانانی که به خودکشی فکر کرده یا اقدام به خودکشی کرده اند گفت این است که، به زندگی خود مانند یک فیلم نگاه کنند، اگر زندگی شان یک فیلم بود و آن ها در ابتدای دیدن آن علاقه کمی به ان فیلم پیدا می کنند چه قطعیتی وجود دارد که اگر مدت بیشتری از فیلم را ببیند به آن علاقه مند نشوند؟ می توانیم به آنها بگوییم که شاید فیلمشان بهتر شود، و با این روش عامل خودکشی در نوجوانان را کنترل کنیم.

نحوه برخورد با افکارخود کشی در نوجوانان

یکی دیگر از مواردی که برای فردی که با نوجوان ارتباط برقرار می کند مهم است این است که آگاه باشد که غرق هیجانات منفی ناشی از شنیدن این موضوع نشود. وقتی کسی به شما می‌گوید که می‌خواهد بمیرد، یا در فکر خودکشی است، خیلی ساده است که غرق شوید و شروع به وحشت کنید. به یاد داشته باشید که او به شما اعتماد کرده که این موضوع را با شما در جریان گذاشته است، باعث نشوید که انگیزه خود کشی در نوجوان بیشتر شود و آن ها مجبور به مراقبت از احساسات شما شوند.

 مراقب باشید که قضاوت کننده نباشید و شروع به سخنرانی و نصیحت برای آن ها نکنید. نصیحت یا انتقاد ممکن است آن ها را خاموش کند و باعث شود از شما هم فاصله بگیرند و ممکن است وقتی از شما هم نا امید می شوند برای تصمیمی که برگرفته اند مصمم تر شوند ، هرچه شما به عنوان یک بزرگسال بیشتر بتوانید بدون قضاوت منفی در گفتگو با آن ها بمانید و شنونده ی آن ها باشید، نوجوان بیشتر می تواند احساس امنیت کند تا با شما صحبت کند و نگرانی هایش را با شما به اشتراک بگذارد. سپس می‌توانید کمکی را که آن ها نیاز دارند برای آن ها فراهم کنید، (کمک گرفتن از متخصص برای درمان یا مداخله اضطراری) شما می توانید تجربیات مشترک خود و آن چه به شما گذشته و احساسات مشابهی که وقتی هم سن آن ها بودید و تجریه کرده بودید را با آن ها به اشتراک بگذارید. و به آن ها بگوییدکه اگر چه باهوش تر از آن ها نیستید، اما به واسطه سنتان تجربیات بیشتری نسبت به زندگی دارید.

خواندن این مقاله را از دست ندید: روش های ارتباط نوجوان با والدین و دوستان

 یکی از چیزهایی که افزایش سن، برای افراد می آورد، توانایی نگاه کردن به گذشته و دیدن اینکه همه چیز می‌تواند تغییر کند است. می توانیم به زندگیمان نگاه کنیم و بدانیم که وقتی سخت بوده، بهتر شده است. احتمالا زندگی ما الان مثل دوران نوجوانی یا 20 سالگی یا 30 سالگیمان نیست. زندگی ما تکامل یافته است و اکنون این چشم انداز را داریم که بدانیم احساساتی که در 15 سالگی بر ما غلبه کردند دیگر بر ما سنگینی نمی کنند. خیلی مهم است که طی صحبت های شما نوجوان بداند که شما به هوش او احترام می گذارید و فقط و فقط سعی می کنید به او کمک کنید دیدگاه دیگری را ببیند، و نشانه های خود کشی را در خود از بین ببرد. به هر حال، بیشتر نوجوانان نمی‌خواهند بمیرند، بلکه فقط می‌خواهند کسی آن ها را درک کند و درد عاطفی که بر آن ها چیره شده است متوقف شود.


امیدواریم با تشخیص سریع ‌تر زمانی که یک نوجوان افسرده شده است و علائم خودکشی در خود احساس می کند، و یا شروع به نشان دادن رفتارهای آسیب‌رسان به خود کرده است، این موضوع تشخیص داده شود و در ادامه بتوان این وضعیت را به روشی مؤثر برای ایجاد بهترین نتیجه ممکن بررسی کرد و کمک های لازم و کاربردی را در اختیار آن ها گذاشت.

برای رزرو و ثبت نام جلسات مشاوره تحصیلی بارسا
مشاوره تحصیلی تلفنی و حضوری ) با شماره ۲۲۶۷۷۹۱۷-۰۲۱ تماس بگیرید
یا عدد 
۶۶ را به سامانه ۳۰۰۰۹۰۹۰۳۰ ارسال کنید.

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.