خودشکوفایی چیست؟ ۵ مولفه خودشکوفایی+ویدئو

خودشکوفایی

آیا تاکنون به این اندیشیده‌اید که چگونه باید زندگی کنید تا بتوانید میزان رضایت خود را از زندگی بالا ببرید؟ معنای زندگی شما چیست؟ اگر، چه کاری انجام دهید می‌توانید در پایان عمر به خود ببالید و از خود و زندگی‌تان راضی باشید؟

همه‌ی ما به دنبال این هستیم که به بهترین شکوفایی ممکن برسیم و رشد فردی داشته باشیم. اما اکثر ما که الان مشغول خواندن این مقاله هستیم، تلاش‌هایی در این زمینه داشتیم که احتمالا ناکام مانده‌اند.یکی از علتهای اصلی ناکامی اکثریت افرادی که به دنبال رشد و آگاهی هستند این است که مطابق با نصیحت‌ها و تجارب شخصی یکسری سخنران انگیزشی وارد این رشد فردی شده‌اند.
ما در این مقاله به دنبال این هستیم که با کمک یکی از بزرگترین تئوری‌های روانشناسی دنیا که رییس سابق انجمن روانشناسی امریکا آقای دکتر مارتین سلیگمن آن را ارائه داده به شما بگوییم چه زمانی رشد واقعی شما اتفاق میفتد؟ تئوری شکوفایی یک تئوری چند بعدی است که به ما نقشه درست‌تری برای شکوفا شدن، رضایت از زندگی، رشد و توسعه فردی را معرفی میکند.

همه انسان‌ها به دنبال این هستند که زندگی خوبی داشته باشند و خوشحال باشند. اما سوال اینجاست که چگونه می‌توان به این مهم دست یافت؟ خودشکوفایی چیست ؟ خودشکوفایی (Self Actualization) چگونه باعث رضایت از زندگی می‌شود؟ با ما همراه باشید تا همه چیز را درباره خودشکوفایی و ۵ مولفه آن به شما بگوییم.

بسیاری برای رسیدن به خوشبختی به دنبال پول و ثروت هستند. اما تحقیقات نشان می‌دهد پس از برآورده شدن نیازهای اساسی و رسیدن به آسایش و امکانات زندگی، پول بیشتر نمی‌تواند موجب خوشحالی انسان شود.

رابطه ثروتمند بودن با خودشکوفایی
پول، شهرت، موفقیت و لذت مقطعی و گذرا هستند. ثروتمندترین افراد دنیا لزوما نمی‌توانند شادترین افراد باشند. حتی موفق‌ترین انسان‌ها رضایت‌مندترین آن‌ها نیست. در حقیقت روانشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که هیچ یک از چیزهایی که ما تاکنون می‌پنداشتیم که برای رضایت از زندگی کفایت می‌کنند، موجب رضایت ما از زندگی در آخر عمر نمی‌شود.
اکنون روانشناسانی هم چون مارتین سلیگمن ( 1990 ) به این نتیجه رسیده‌اند که انسان برای دستیابی به زندگی ارزشمند و معنا دار باید به خودشکوفایی برسد و خودشکوفایی بالاترین تمایل انسان است که می‌تواند منجر به رضایت از زندگی شود.

در همين زمينه کارگاه روانشناسي اکت به شما بسيار کمک خواهد کرد:

روانشناسي اکت
دوره روانشناسي اکت (همايش اکسيژن)
همايش اکسيژن علي ميرصادقي مبتني بر روانشناسي اکت ميباشد. اين کارگاه روانشناسي با درمان مبتني بر تعهد و پذيرش يا همان اکت به شما کمک مي‌کند که ذهن آگاهي و تمرکز خود را افزايش دهيد و بسياري از مشکلات به ظاهر حل نشدني زندگي خود را حل کنيد.

خودشکوفایی چیست ؟

تجربه یک زندگی خوب زمانی محقق می‌شود که ما بتوانیم استعدادها و نقاط قوت منحصر به فرد خود را کشف کنیم و به صورت خلاقانه از آن‌ها استفاده کرده تا زندگی خود را بهبود ببخشیم. طبق نظریه‌های مدرن رضایت از زندگی زمانی ایجاد می‌شود که بتوانیم ارزش و معنای آن را در خود بیابیم. سلیگمن در نظریه خودشکوفایی به این اشاره می‌کند که انسان زمانی می‌تواند به ارزش و معنای زندگی خود دست یابد که ابتدا مراقب خود باشد، نقاط قوت خود را پرورش دهد و به دیگر انسان‌ها برای رسیدن به سعادت‌مندی کمک کند. یعنی انسان تمایل به دستیابی هدفی والاتر از اهداف شخصی داشته باشد.

به طور کلی زمانی که انسان بتواند توانایی‌ها و استعدادهای خود را تحقق بخشد و به بالاترین سطح انسانیت برسد، به خودشکوفایی دست یافته است. اما تحقق قابلیت‌ها و توانایی‌های انسان مستلزم وجود شرایط و امکانات می‌باشد.

کتاب-ش-کوه
کتاب «ش»کو؟!ه اثر علی میرصادقی
کتاب«ش»کو؟!ه را مطالعه کنید تا با شناخت دقیق تر از خود در مسیر شکوفایی قدم بردارید.

نظریه بهزیستی و خودشکوفایی

همانگونه که یک دانه برای رشد به خاک، آب و نور کافی نیاز دارد و اگر هر یک از این شرایط آماده نباشد گیاه نمی‌تواند رشد کند، انسان نیز برای بالندگی و رشد نیازمند امکانات و شرایط مناسب است. نظریه بهزیستی ریف شرایطی را بازگو می‌کند که می‌تواند به انسان کمک کند تا به بالاترین حد خودشکوفایی و رضایت از زندگی برسد.

۵ مولفه بهزیستی برای رسیدن به خودشکوفایی از نظر ریف

5 مولفه ریف برای رسیدن به خودشکوفایی

در همین رابطه دوره ۸۰ ساعته شکوفایی توسط علی میرصادقی مبتنی بر علم روانشناسی مثبت نگر ساخته شد.
ویديوی زیر را ببینید:

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره خودشکوفایی کلیک کنید

 

۱. هیجان مثبت اولین مولفه خودشکوفایی

هر چه انسان بتواند در زندگی هیجانات مثبت بیشتری را تجربه کند، بیشتر و بهتر می‌تواند به سمت خودشکوفایی قدم بردارد و به رضایت از زندگی برسد. هیجانات مثبت شامل همه احساسات مثبتی می‌شود که در طول روز تجربه می‌کنیم حتی خوردن غذای دلخواه یا گوش دادن به موسیقی که باعث آرامش ما می‌شود.

 

هر آنچه که منجر به شادی انسان شود، به شما انرژی می‌دهد تا برای یک زندگی بهتر تلاش کنید. هرچه هیجانات مثبت را بیشتر تجربه کنید، می‌توانید در دیگر مقاطع زندگی به خوبی پیش بروید و موفق‌تر عمل کنید.

مثبت گرایی و مدیتیشن

روانشناسان تلاش انسان را برای کسب احساسات مثبت بیشتر که در چهارچوب اخلاق و اصول قرار دارد، علم مثبت گرایی می‌نامد.

 

۲. مجذوبیت یا مشارکت دومین مولفه خودشکوفایی

مجذوبیت، زمانی پیش می‌آید که شما با کار، شغل، بازی یا هنر خود به قدری درگیر می‌شوید که به کلی زمان را از دست می‌دهید.

آنچنان مجذوب و شیفته که گویی با آن یکی شده‌اید. مجذوبیت مستلزم آن است که شما نقاط قوت و استعدادهایتان را بشناسید و برای بهبود آن‌ها تلاش کنید.

کشف نقاط قوت

۳. معنا سومین مولفه خودشکوفایی

علی میر صادقی :

از انسانی که برای هر کلمه به دنبال یک معنا می‌گردد، چگونه انتظار دارید با زندگی مواجه شود اما برای آن دنبال معنا نگردد.
 

زمانی که انسان به رشد فکری و روانی می‌رسد، به دنبال هدف و معنای زندگی می‌گردد. به دنبال آنچه که فراتر از خود باشد. بعد معنوی زندگی نسبت به بعد مادی آن الویت دارد. زیرا بعد مادی فناپذیر است.

  مفهوم معنای زندگی برای هر کسی درونی و منحصر به خود شخص است. وقتی شخصی سرپرستی یک کودک معلول را به عهده می‌گیرد، هر چند که متحمل سختی و درد می‌شود اما به خاطر معنا بخشیدن به زندگی خودش از انجام آن کار ناراحت نیست.

معنا

یکی از اهداف درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ( ACT ) نیز یافتن معنای زندگی است. اگر می‌خواهید معنای زندگی خود را بیابید، می‌توانید به سوالات زیر با دقت پاسخ دهید :

  • چه چیزی باعث شادی شما می‌شود؟

  • چه چیزی باعث می‌شود که شما غمگین شوید؟

  • چه چیزی در شما ایجاد درد می‌کند؟ و چه چیزی این درد را تسکین می‌دهد؟

  • چه چیزی حس کنجکاوی شما را برمی‌انگیزد؟

  • چه چیزی در شما موجب تردید می‌شود؟

۴. روابط مثبت چهارمین مولفه خودشکوفایی

روابط مثبت همان رابطه‌های خویشاوندی، دوستی یا اجتماعی است که بهروری را در زندگی شما افزایش می‌دهد. زمانی که شما رابطه گرم، رضایت بخش و قابل اعتماد با پدر و مادر، همسر، فرزندان، دوست یا همکارتان داشته باشید، زندگی خود را توانید به زندگی شادتر برسید.

توانایی همدلی، صمیمیت و محبت، تحقق و درک روابط انسانی، بدان معناست که هر دو طرف رابطه احساس راحتی داشته باشند و بتوانند احساسات و افکار خود را ابراز کنند، در حالی که می‌دانند مورد احترام واقع می‌شوند.

روابط مثبت

 

امروزه روانشناسی ثابت کرده است اگر می‌خواهیم به شادمانی درونی برسیم باید با دیگران مهربان باشیم.

علی میر صادقی :

قسمت اعظمی از خودشکوفایی هر شخص توسط روابط آن فرد رقم می‌خورد ، وقت آن رسیده است خاطرات منفی و ناراحت کننده‌ای که دیگران برایمان رقم زدند را فراموش یا رها کنیم. ما باید با پذیرش ناراحتی‌های احتمالی که دیگران برایمان رقم می‌زنند، به بهبود روابط ، کیفیت ، تنوع و تعداد آن‌ها کمک کنیم. چاره‌ای نداریم، هر گلی تیغی دارد.

دستاورد یکی از مولفه های خودشکوفایی

۵. دستاورد پنجمین مولفه خودشکوفایی

دستاورد یکی دیگر از مولفه‌های خودشکوفایی ، همان چیزی است که با تلاش و پشتکار شما به دست می‌آید و برایتان موفقیت به همراه دارد.

 
 

دستیابی دستاوردها، کسب مهارت و موفقیت و پیروزی برای شما آنقدر خوشایند و جذاب است که برای رسیدن به آن با همه توان تلاش می‌کنید.

دستاورد

در کنار این پنج مولفه ریف و سینگر (۱۹۹۸) سه مولفه دیگر را معرفی می‌کنند که می‌تواند بهزیستی فرد را تامین کند.

پذیرفتن خود یا خودپذیری می‌تواند مهم‌ترین اصل بهزیستی باشد.

اینکه شما در مورد خود چه افکاری دارید، تا چه اندازه خود را دوست دارید و چه میزان احساس ارزشمندی می‌کنید. خصوصیات خوب و بد خود را تصدیق کرده و می‌پذیرید و نسبت به گذشته خود احساس مثبت دارید، در دستیابی به خود شکوفایی موثر خواهد بود. خودمختاری یا خودپیروی این شهامت را به شما می‌دهد که ضمن مشاوره گرفتن و شنیدن حرف دیگران، در راستای آن چیزی که می‌دانید درست است، حرکت کنید.

خودپذیری

قادر هستید در برابر فشارهای اجتماعی مقاومت کرده و رفتارتان را مدیریت کنید و مطابق با ارزش‌ها بیاندیشید و عمل کنید.

تسلط بر محیط و سازگاری مولفه دیگری است که به بهزیستی شما کمک می‌کند. تسلط بر محیط به معنای کنترل مجموعه پیچیدگی‌های فعالیت‌های خارجی و استفاده موثر از فرصت‌های اطراف است و اینکه شما قادر باشید زمینه‌های متناسب با نیازها و ارزش‌های شخصی خود را انتخاب یا ایجاد کنید.

ویژگی‌های ثانویه خودشکوفایی

تحقیقات نشان می‌دهد که انسان به غیر از مولفه‌های ذکر شده برای خودشکوفایی نیازمند داشتن حداقل سه شاخص از ویژگی‌های ثانویه خودشکوفایی نیز می‌باشد. اکنون به معرفی ویژگی‌های ثانویه خودشکوفایی در روانشناسی می‌پردازیم :
عزت نفس : عزت نفس همان احساس توانمندی و احساس ارزشمندی کردن نسبت به خود است. مقوله‌ای درونی و ذهنی است که از افکار، احساسات و باورهای انسان نسبت به خودش منشا می‌گیرد. هر چه انسان خود را بیشتر باور داشته باشد عزت نفس بالاتری دارد.
خوش بینی : زمانی که انسان بتواند به آینده خود خوش بین باشد و افق‌های روشنی را پیش روی خود متصور شود، تلاش بیشتری در لحظه حال انجام می‌دهد. پس استوارتر به سمت خود شکوفایی گام برمی‌دارد.

تاب آوری از ویژگی های ثانویه خودشکوفایی

تاب آوری : در حقیقت تاب آوری مفهومی روانشناختی است که توضیح می‌دهد افراد چگونه با شرایط سخت و استرس زا و موقعیت‌های غیرمنتظره کنار می‌آیند. بدین ترتیب تاب آوری نه تنها به مفهوم قدرت تحمل و سازگاری فرد در برخورد با مشکلات بلکه به معنای حفظ سلامت روانی است. تاب آوری افراد را توانمند می‌سازد تا در برخورد با مشکلات و ناملایمات زندگی بدون اینکه آسیب روحی ببینند مواجه شوند که این خود به رشد و خود شکوفایی انسان کمک می‌کند.
سرزندگی : سرزندگی بر روی عملکرد انسان در جهت پیشبرد آینده تاثیر می‌گذارد. سرزندگی و نشاط به انسان انرژی و نیرو می‌بخشد تا عملکرد بهتری برای رشد و ایجاد بهزیستی داشته باشد.
خود تغییرگری یا خودمختاری : همان گونه که پیشتر توضیح داده شد، خودمختاری همان نیاز انسان به انجام کاری است که برخاسته از درون خودش باشد. نظریه خودمختاری مفهوم انگیزه‌های بیرونی در رشد شناختی، اجتماعی و تفاوت‌های فردی را بیان می‌کند. همچنین علاوه بر بهزیستی و کیفیت عملکرد فرد به میزان اراده و ابتکار توجه دارد.
روابط مثبت : همان گونه که توضیح دادیم انسان برای زندگی بهتر و آسان‌تر نیاز به برقراری ارتباط با دیگران دارد که هر چه این روابط از نظر درک رابطه انسانی غنی‌تر باشند، روابط مثبت‌تری را می‌سازد.

خودشکوفایی و هیجانات منفی

دکتر علی میرصادقی معتقدند اگرچه هیجانات منفی در هیچ‌جا به عنوان مولفه‌ای برای خودشکوفایی نام برده نشده است اما لازم است که بتوانیم رابطه خود را با هیجانات منفی تغییر دهیم. در واقع باید بتوانیم حتی در شرایط منفی هم خوب عمل کنیم تا به خودشکوفایی برسیم. بسیار پیش می‌آید که ما در لحظات سخت و شرایط دشوار زندگی برای رسیدن به خودشکوفایی تلاش می‌کنیم.
بسیاری از هیجانات منفی که ما تجربه می‌کنیم به دلیل وجود ژنی‌هایی است که با ما متولد شده‌اند. تقریبا 51% از فعالیت‌های روانی و شخصیتی افراد توسط ژن‌ها مشخص می‌شوند. بعضی افراد به صورت ژنتیکی افسرده‌تر، غمگین‌تر و مضطرب‌تر یا حتی بدبین‌تر از بقیه هستند. این گونه افراد نیاز دارند محدودیت‌های روانی خود را بپذیرند و برای حل آن‌ها گام بردارند. آن‌ها نیاز دارند تمرین خوش بینی و مدیتیشن کنند یا تمرین‌های انعطاف پذیری روانشناختی ( ACT ) را بیشتر انجام دهند.

ویدیو زیر مربوط به دوره جامع خودشکوفایی می‌باشد.

توجه داشته باشید زمانی که یک هیجان منفی در ما شکل می‌گیرد، موجب باز تولید هیجانات منفی دیگر هم می‌شوند. شرایطی را در نظر بگیرید که دچار اضطراب شده‌اید، در این شرایط احتمالا شما عصبانی هم خواهید شد یا زمانی که بدبین باشید گرفتار استرس هم می‌شوید.
فردی که ژن بدبینی دارد، مدام در ذهنش در حال سرزنش کردن خودش است. هر لحظه افکاری همچون "زندگیت بیهوده است "، "تو شکست می‌خوری"، "تو ارزشی نداری" در سرش می‌چرخد. خود این افکار باعث از بین رفتن عزت نفس فرد می‌شوند. ما نمی‌توانیم این افکار را از بین ببریم، تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که خوش بینی را تمرین کنیم. با افزایش خودآگاهی، صدای این افکار را بشنویم و رفتار و اعمال خود را مطابق با ارزش‌هایمان انجام دهیم.

با هیجانات منفی چه کنیم؟
باور کنیم که افکار منفی همیشه وجود دارند. با این تفکر که بخواهیم آن‌ها را نادیده بگیریم یا کنترل کنیم، فقط خود را از انجام کار مثبت دور می‌کنیم و به سمت اجتناب پیش می‌رویم. درنتیجه آن زندگی معنادار و ارزشمند را از دست خواهیم داد. بهترین راه این است که آگاهانه افکارمان را مشاهده کنیم، ارزش‌هایمان را به یاد آوریم و در مشکلات با تمام سختی‌ها خوب عمل کردن را یاد بگیریم.

عملکرد خوب در شرایط سخت برای رسیدن به رضایت از زندگی

زمانی که شرایط برای ما سخت می‌شود، محدودیت‌های ژنتیکی ما از جمله افسردگی، بدبینی، غمگینی ... نیز فعال می‌شوند. برعکس این نیز صادق است زمانی که مشکلات روانی ما سربرمی‌آورند، شرایط را برای خودمان سخت می‌کنیم مثل وقتی که عصبانی می‌شویم شرایط کاری و خانوادگی را سخت‌تر می‌کنیم. ما نمی‌توانیم شرایط، افکار و احساسات‌مان را کنترل کنیم اما عملکرد ما تحت کنترل خودمان قرار دارد. رفتار و عملکرد ما در شکوفایی حائز اهمیت است. باید یاد بگیریم در شرایط سخت و با همه درگیری‌های روانی به بهترین نحو عمل کنیم.

روزهای بد و خودشکوفایی

همیشه در زندگی ما روزهای بد و تلخ وجود دارند، روزهایی که افکار و احساسات ناخوشایند را در ما افزایش می‌دهند. ما را به سوی افسردگی و اهمال کاری می‌کشانند. بیشتر ما تلاش می‌کنیم که از شر آن‌ها خلاص شویم، غافل از اینکه هر چقدر بیشتر دست و پا میزنیم بیشتر فرو می‌رویم درست مثل کسی که در یک باتلاق گیر افتاده است. تلاش برای فرار یا نادیده گرفتن افکار باعث می‌شود که آن‌ها با سرعت بیشتر به سمت ما هجوم بیاورند. پس بیایید به آن‌ها اجازه دهیم که حضور داشته باشند و ما با وجود آن‌ها بهترین عملکرد را انجام دهیم. زیرا ما برای رسیدن به خودشکوفایی احتیاج نداریم هیجانات منفی را کم کنیم بلکه ما می‌خواهیم هیجانات مثبت را افزایش دهیم.

تاثیر اجتناب بر خودشکوفایی و رضایت از زندگی

در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ( ACT ) متوجه می‌شویم که چطور برای فرار از شر افکار و احساسات منفی به اجتناب روی می‌آوریم. در واقع اگر نتوانیم آن‌ها را بپذیریم خود را درگیر اجتناب کرده‌ایم. در زمان اجتناب 6 عمل را انجام می‌دهیم که ما را از خودشکوفایی و رضایت از زندگی دور می‌کنند.
1- تکانش : واکنش پذیری یا تکانش زمانی است که ما دچار عصبانیت و خشم می‌شویم. در این حال حرف‌هایی می‌زنیم و اعمالی را انجام می‌دهیم که ارزشمندی ما را کم می‌کند.
2- کنترل : تلاش می‌کنیم که افراد و شرایط را کنترل کنیم. در حالی که تنها چیزی که ما قادر به کنترل آن هستیم فقط رفتارهای خود ما است. نمونه آن کسانی که دچار وسواس می‌شوند.
3- آشغال ریختن در بدن : برای اینکه استرس را کنترل کنید به سراغ خوردن بی رویه می‌روید، سیگار می‌کشید، مواد مخدر یا الکل مصرف می‌کنید. نتیجه همه این کارها فقط آسیب رساندن به بدن است.
4- ماندن در منطقه امن ( گندیدن ) : خوابیدن، باقی ماندن در کار یا رابطه‌ای که به ما آسیب می‌زند.
5- غرق ذهن خود بودن : توجیه کردن افکار منفی، سرکوب کردن آن‌ها. در واقع آنقدر درگیر این افکار می‌شوید که واقعیت اکنون را نمی‌بینید.
6- حواس پرتی : ساعت‌ها خود را در فضای مجازی، تلویزیون و ... غرق می‌کنید.
در درمان مبتنی بر پذیرش و تهعد ( ACT ) می‌آموزیم که چگونه واقعیت‌های رنج آور زندگی را بپذیریم. افکار و احساسات ناخوشاید و درد آور را مشاهده کنیم به آن‌ها اجازه حضور دهیم و بهترین عملکرد را در پیش بگیریم تا به خودشکوفایی و رضایت از زندگی برسیم.

 راهکار های اکت برای کم کردن هیجانات منفی و رسیدن به خودشکوفایی

راهکارهای اکت برای کم کردن هیجانات منفی

در درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد ( ACT ) اولین قدم پذیرفتن احساسات و افکار منفی است. اینکه بپذیریم به هیچ عنوان نمی‌توانیم آن‌ها را نابود یا از آن‌ها فرار کنیم. سپس با استفاده از راهکارهای ACT هیجانات منفی را کم می‌کنیم :
1- لنگر انداختن: مدیتیشن و تنفس عمیق
2- مشاهده: جسمی سازی کردن احساس، اینکه این احساس در چه قسمتی از بدن شما قرار گرفته در قلب، شکم و...
3- فضاسازی: برای احساس منفی در قلب خود جا باز کنید.
4- اجازه حضور دادن: به این حس منفی اجازه می‌دهید که در وجودتان باشد.

پذیرش و اتفاقات منفی

درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد به شما می‌گوید برای اینکه بتوانید اتفاقات و شرایط بد را بپذیرید و از آن به سلامت عبور کنید:
1- مهربانی با خود: به جای سرزنش کردن خود، با خود همدلی و مهربانی کنید.
2- لنگر انداختن: مدیتیشن و تنفس عمیق، در اتفاقات بد با نفس عمیق کشیدن به خود فرصت بیشتری می‌دهیم که عجولانه تصمیم نگیریم یا دست به عملی مخالف با ارزش‌هایمان نزنیم.
3- موضع گرفتن با ارزش‌های شدنی: هر چند که اتفاق ناگواری افتاده، می‌توانیم ارزشی را در وجودمان بیابیم که همان لحظه بتوانیم آن را زندگی کنیم. مثلا فردی که همسرش را از دست داده در همان لحظه می‌تواند از فرزندش حمایت کند.
4- گنج پیدا کردن در رنج‌ها: زمانی که شرایط رنج آور آرام‌تر شد و توانستیم زندگی‌مان را مطابق با ارزش‌هایمان پیش ببریم، باید ببینیم که چگونه می‌توانیم از این شرایط ناگوار اتفاق بهتری را رقم بزنیم.

رابطه خودشکوفایی و کرونا

تحقیقات شلدون کوهن از دانشگاه کارنگی ملون نشان داد که تاثیر شادمانی بر سلامت جسمانی در برابر ویروس‌های عفونی بسیار جالب است. در آزمایشی که کوهن انجام داد، افراد مورد آزمایش از نظر میزان هیجانات مثبت و منفی هر روز بررسی می‌شدند. فاکتورهایی مثل سن، تحصیلات، رژیم غذایی و سطح آنتی بادی در خون و همچنین میزان خوش بینی افراد در نظر گرفته شده بود. در این آزمایش راینوویروس rhinovirus ویروس سرماخوردگی معمولی از طریق بینی به بدن افراد منتقل شد. آن‌ها به مدت 6 روز تحت مراقبت و در قرنطینه قرار گرفتند تا میزان رشد بیماری سرماخوردگی، میزان ترشحات بینی و میزان التهاب دستگاه‌های داخلی توسط متخصصان بررسی شود.
این ویروس از نظر عفونت در دستگاه تنفسی و انتقال سریع و همچنین RNA ویروس بودنش شباهت زیادی به کرونا ویروس دارد. این آزمایش نشان داد کسانی که قبل از ورود این ویروس به بدن‌شان از میزان هیجانات مثبت بیشتری برخوردار بودند، کمتر سرما خوردند. حتی کسانی که میزان تجربه هیجانات مثبت آن‌ها متوسط بود به نسبت کسانی که از میزان هیجان مثبت کمتری برخوردار بودند کمتر بیمار شدند. بر طبق این آزمایش سطح هیجانی مثبت عامل تعیین کننده کاهش ابتلا به بیماری است. شلدون کوهن به این نتیجه رسید که سطح ترشح پروتئینی که باعث التهاب در بدن می شود ( اینترلوکین6 ) در افراد غمگین به مراتب بیشتر است و این امر باعث افزایش سرماخوردگی و تب در این افراد می‌شود.

خوش بینی و افزایش سلامتی

خوش بین‌ها سبک زندگی سالم‌تری دارند. آن‌ها به دلیل تجربه هیجانات مثبت ، انرژی بیشتری برای ورزش، حرکت و تلاش کردن دارند و به این تلاش خوش بین و امیدوارند. در حالی که افراد بدبین زندگی منفعلانه را برمی‌گزینند. همچنین این افراد به دلیل دوستان زیادی که دارند، از حمایت اجتماعی بیشتری برخور دارند. آن‌ها با دوستان‌شان درد و دل می‌کنند، از آن‌ها کمک گرفته و با آن‌ها خوشحال هستند و این خوشحالی سیستم ایمنی بدن‌شان را افزایش می‌دهد.

باربارا فردریکسون و ساخت هیجانات مثبت

نظریه گسترش و ساخت در برابر هیجانات منفی

باربارا فردریکسون طبق نظریه‌ای تحت عنوان گسترش و ساخت ثابت کرد که هیجانات مثبت باعث می‌شود ترشح دوپامین در مغز افزایش یافته و یادگیری ما بیشتر شود. همچنین ما بدن سالم‌تری خواهیم داشت. نظریه گسترش به این اشاره دارد زمانی که شما هیجانات مثبت بیشتری را تجربه می‌کنید، ایده‌ها و افکار بیشتری برای حل مسائل و مشکلات به ذهن شما خطور می‌کنند. به این طریق می‌توانیم با استفاده از مثبت گرایی و امید به آینده شروع به ساخت یک زندگی جدید و با معنا کنیم.

آیا از میزان شکوفایی خود اطلاع دارید؟ پیشنهاد میشود تست بهزیستی روانشناختی ریف را همین الان انجام دهید.

تست سرمایه روانشناختی ریف

سرمایه روانی و هیجانات مثبت

در گذشته بر این باور بودند تجربه هیجانات مثبت یک لذتی آنی و زودگذر است. اما اکنون محققان ثابت کرده‌اند که گرچه هیجانات مثبت در لحظه باعث شادی انسان می‌شوند اما اثرشان در ذهن باقی می‌ماند و منجر به انعطاف پذیری روانی شخص می‌شود. هر چه بیشتر تجربه هیجانات مثبت داشته باشیم در برابر سختی‌های زندگی بیشتر می‌توانیم انعطاف پذیری داشته باشیم. ذخیره شدن تجربه هیجانات مثبت در ذهن را سرمایه روانی می‌گویند.
افرادی که تجربه هیجانات مثبت آن‌ها در طول روز نسبت به تجربه هیجانات منفی‌شان سه به یک باشد به سمت خودشکوفایی در حال حرکت هستند. اگر تجربه هیجانات مثبت نسبت به هیجانات منفی دو به یک باشد، افراد یک زندگی معمولی دارند و آرام آرام به سمت پژمردگی قدم برمی‌دارند. اما اگر این نسبت یک به یک باشد فرد به سمت افسردگی پیش می‌رود. پس اگر هیجانات مثبت کم شود فرد با سرعت به افسردگی می‌رسد.

رابطه خودشکوفایی و افسردگی

در طول مسیر زندگی در طیفی زندگی می‌کنیم که یک سر آن خودشکوفایی و سر دیگر آن افسردگی است. هر چقدر به سمت خودشکوفایی گام برداریم زندگی با معناتری خواهیم داشت. عوامل متعددی در اینکه ما در کجای این طیف قرار بگیریم دخیل هستند. عواملی چون محیط، ژن، خانواده، مدرسه و معلم‌ها به خصوص در سال‌های اولیه زندگی. هر چقدر فرد توانمندتر باشد، با وجود همه سختی‌ها و مشکلات تلاش می‌کند که به سمت خودشکوفایی پیش برود. فرد ضعیف در حالی که تلاشی برای خودشکوفایی نمی‌کند خود را به افسردگی می‌رساند. همه ما به دلیل اینکه ممکن است ژن افسردگی را داشته باشیم یا اینکه به خاطر شرایط سخت یا اتفاق ناگواری که برایمان رخ داده است ممکن است به سمت افسردگی سوق داده شویم، اما حتی به عنوان یک فرد افسرده باید بکوشیم تا به سمت خودشکوفایی برویم.

افسردگی و 5 مولفه بهزیستی برای رسیدن به خودشکوفایی

فرد افسرده در واقع در هر 5 مولفه بهزیستی برای خودشکوفایی دچار مشکل شده است. این فرد در طول روز هیجانات مثبت کمی را تجربه می‌کند. نمی‌تواند آرامش داشته باشد و از لذت‌های کوچک مثل لذت بردن در هنگام غذا خوردن محروم مانده است. مجذوب کار، حرفه یا هنری نمی‌شود در نتیجه نقاط قوت و استعدادهایش را نمی‌شناسد. معنایی برای زندگیش قائل نیست و همه چیز را سیاه می‌بیند. از این رو نمی‌تواند رابطه خوبی با اطرافیانش برقرار کند. هیچ تلاشی برای رسیدن به موفقیت نمی‌کند و دستاوردی به دست نمی‌آورد. در نتیجه زمانی که فرد از مولفه‌های خودشکوفایی دور می‌شود، به سمت افسردگی سوق پیدا می‌کند و نمیتواند به رضایت از زندگی برسد.

افسردگی و هیجانات مثبت و تاثیر آن بر خودشکوفایی

زمانی که فرد در طول روز هیجانات مثبت را کم یا اصلا تجربه نمی‌کند و نمی‌تواند از زندگی لذت ببرد، به سرعت به سمت افسردگی پیش می‌رود. هیجانات مثبت همچون آرامش داشتن، حس غرور، عشق و حتی لذت بردن از یک پیاده روی در هوای آزاد. نداشتن این احساسات مثبت در طول روز انعطاف پذیری روانی فرد را می‌گیرد.

رابطه بین افسردگی و مجذوبیت

افسردگی و مجذوبیت یا مشارکت

همانطور که گفته شد برای مجذوبیت و درگیر شدن نیاز است استعدادها و نقاط قوت خود را بشناسید. در این لحظه است رضایت از زندگی را تجربه می‌کنیم و به سمت شادمانی و بهزیستی حرکت می‌کنید. فرد افسرده نمی‌تواند از استعدادهایش استفاده کند، با نقاط قوت خود آشنا نیست و منتظر است که دیگران نقاط قوت او را کشف کنند. اما همیشه نمی‌تواند این توجه را به دست آورند. به همین دلیل احساس قربانی بودن می‌کند و از مشارکت و مجذوبیت دست برمی‌دارند. آن‌ها به جای مجذوبیت و درگیر شدن با کار، احساس غم و ناراحتی را تجربه می‌کنند. کمتر کار می‌کنند یا اصلا کار نمی‌کنند و به این دلیل با نقاط قوت خود آشنا نمی‌شوند و نمی‌توانند نقاط قوت خود را تقویت کنند. پس احساس قدرت و رضایت ندارند. به همین دلیل است که روانشناسان توصیه می‌کنند فرد بیکار نماند.

افسردگی و سومین مولفه خودشکوفایی ، معنا

فرد افسرده معنای خاصی را از زندگی دریافت نمی‌کند. به دلیل حس قربانی بودن معنای زندگی را سیاه و ظالمانه می‌داند. خودش یا دیگران را مقصر ناامیدی‌ها و شکست‌هایش می‌داند. بی‌معنایی فرد را تحریک پذیر کرده پس به دنبال آسیب زدن به خود یا دیگران است.

افسردگی و دستاورد و موفقیت

گفتیم فرد افسرده استعدادهایش را پیدا نمی‌کند تا بتواند روی آن‌ها کار کند پس مجذوبیت کمی خواهد داشت. همچنین به خاطر کمبود سرمایه روانشناختی مثبت و نداشتن معنای زندگی که به فرد انگیزه و جهت بدهد، قدرت برنامه‌ریزی و انرژی لازم را برای به دست آوردن دستاوردها و کسب موفقیت نخواهد داشت و چون به موفقیتی نمی‌رسد این سیکل معیوب دوباره ادامه می‌یابد.

افسردگی و روابط مثبت

زمانی که فرد بیکار است و یا کاری دارد که مجذوبیت و علاقه مندی را در او برنمی‌انگیزد، پس هیجانات منفی زیادی را در طول روز تجربه می‌کند. این امر باعث می‌شود فرد تحریک پذیر شود. در نتیجه روابط خوبی نمی‌تواند برقرار کند و همیشه رابطه‌اش را خراب می‌کند.

نگاهی پایانی به خودشکوفایی و رضایت از زندگی

برای اینکه معنای زندگی را بیابیم و زندگی توام با رضایت و ارزشمندی داشته باشیم، می‌توانیم مولفه‌های خودشکوفایی را تمرین کرده و بر روی انعطاف پذیری روانشناختی خود کار کنیم، تا بتوانیم از افسردگی دور شویم و به سمت خودشکوفایی گام برداریم.

آموزش زیر درباره خودشکوفایی به شما کمک می کند

دوره جامع خودشکوفایی به شما می‌آموزد چگونه همه ابعاد زندگی خود را در نظر بگیرید و فقط روی یک بعد متمرکز نشوید، همچنین به شما کمک می‌کند تابآوری خود را بالا ببرید تا در مقابل هیجانات منفی، واکنش مناسب‌تری داشته باشید. لطفا ویدیو زیر را تماشا کنید!

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره ی خودشکوفایی کلیک کنید

دوره غیرحضوری شکوفایی
دوره هشتاد ساعته غیرحضوری در ۸ ترم | شکوفایی
این دوره مبتنی بر روانشناسی مثبت‌نگر و بر اساس آموزه‌های رئیس سابق انجمن روانشناسی آمریکا و پدر روانشناسی مثبت‌نگر (دکتر مارتین سلیگمن) می‌باشد و اکثر درس‌های آن توسط پژوهش‌های فرا تحلیل و دانشگاهی به اثبات رسیده است.
نظرات کاربران
Homa

باسلام و باتشکر فراوان بابت آگاهی های خیلی مفید و کاربردی که میدهید
لطفا لایو اینستاگرام عشق از نگاه اکت را بصورت ویدیو و یا پادکست در سایت بگذارید ممنون میشم

0 0

فاطمه سادات موسوی

سلام خداقوت
مطالب مروری بود بر چند لایو خیلی ممنونم
امیدوارم یکی از برنده ها باشم

0 0

علیرضا کریمی‌طلب

باسلام
مطالب خیلی خوب بود، لازمه بگم که همه ما دقیقا با این شرایط روبرو هستیم و باید با خودشکوفایی و شناخت خود نسبت به آینده خود امیدوارتر شویم و راحتتر زندگی کنیم.

1 0

حسین کریمی‌طلب

با‌سلام و احترام
مطالب واقعا کاربردی و مفید بود.
مبحثی که در افسردگی افراد، همون‌جوری که در مقاله نیز به آن اشاره شد بسیار مضر هست بیکاری افراد هست
این نوع بیکاری باعث سرزنش کردن خود افراد، احساس بی کفایتی و کم بودن را می‌دهد.
بهترین و مفید ترین کار در این شرایط این است که این افراد که شاید خودم نیز جز آن‌ها باشم نسبت به سرگرم کردن خود با کارهای مفید و آموزنده تلاش کنند که حس خوبی را به آن‌ها القا کند.
شاید استفاده از توانمندی‌ها یکی از بهترین راهکار‌های موجود باشد

1 0

رضوی

بسیار عالی توضیح دادین. با توجه به این متن و ویدئو ها و لایو های پیج اینستاگرام میتونم حدس بزنم که این دوره چقدر می‌تونه مفید و کاربردی باشه و به نظرم به ما کمک می‌کنه تغییر بزرگی رو در خودمون ایجاد کنیم و بتونیم برای خودمون و دیگران مفید باشیم.
مشتاق شرکت در دوره هاتون هستم. امیدوارم در آینده ای نزدیک تو این دوره ها شرکت کنم.🌹

0 0

میتراجعفری

با سلام
بسیار جامع و ریزبینانه بود
خداخیرتون بده

1 0

رضوان

کاملا درسته چیزهای نادی انسان رو راضی نمیکنه انسان باید خودشو بشناسه واستعدادهاشو شکوفا کنه تا بتونه به همنوعاش کمک کنه واحساس رضایتمندی بکنه

0 0

narges

ممنون از استاد میرصادقی عزیز که همیشه با اشتراک علم و دانششون بستر آموزش دیدن رو برامون فراهم میکنند این مقاله هم مثل تمام پست ها و پادکست ها و لایو هاشون بسیار مفید بود و نکات جدید و منحصر فردی رو به من آموزش داد .
شناخت این 5 مولفه ی خودشکوفایی خودش اولین گام به سمت زندگی بهتر و آرام تر هستش
امیدوارم روزی تمام جهان سرشار از آگاهی بشه و همه ی انسان ها با شناخت خود بتوانند مسیر شکوفایی خودشون رو پیش بگیرند .

0 0

مهشید جواهری

سلام استاد عزیز اول همه از صمیم قلبم خداروشاکرم که تونستم با شما و مطالب و علمی که در اختیار ما میذارین اشنا بشم و بتونم در زندگیم قدمهای محکمتر و باثباتری به سمت اینده و رشد بردارم🙏🏻
من واقعا با خوندن این مقاله ارزشمند و دیدن پادکستها احساس ادمی رو دارم که تازه از یه دنیای خیالی برگشته و داره واقعیتهارو حس میکنه و میبینه
من خیلی قبلتر ناخوداگاهم منو کنترل میکرد و واقعا من متوجه این موضوع نبودم تا وقتی که لایوها و مطالب شمارو دیدم بینظیر رو زندگیم تاثییر گذاشتین و امیدوارم بتونم از تک تک علمی که شما سالیان سال براش زحمت کشیدین و میکشین و دراختیار ما میگذارین استفاده بهینه انجام بدم واینجوری یه کوچولو از زحماتتونو جبران🙏🏻🙏🏻بینهایت سپاسگزارم و خداقوت استاد

0 0

عرفان اسکندری

مقاله ای بسیار کارآمد بود..
اینکه هر شخصی بدونه چه خدمتی به این دنیا می‌کنه و افکار همه باشه جهان رو شکوفا می‌کنه ن تنها خود اون فرد رو..❤️❤️❤️

0 0

سویل

همه ما:

از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم

جناب دکتر:سبزه خط تو دیدیم و ز بستان بهشت

به طلبکاری این مهرگیاه آمده‌ایم

0 0

احمد عزیزی

درود

از کجا آمده‌ام آمدنم بهر چه بود: به کجا می‌روم آخر ننمایی وطنم
تو مپندار که من شعر به خود می‌گویم: تا که هشیارم و بیدار یکی دم نزنم
روزها فکر من این است و همه شب سخنم: که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
من به خود نامدم اینجا که به خود باز روم: آنکه آورد مرا باز برد تا وطنم
آنچه از عالم عِلوی است من آن می‌گویم: رخت خود باز بر آنم که همان‌جا فکنم
کیست آن گوش که او می‌شنود آوازم: یا کدام است سخن می‌کند اندر دهنم

0 0

راضیه

من علاقه زیادی ب روان شناسی دارم و از تایمی ک با شما آشنا شدم .علاقه ام بیشتر شده و سعی میکنم مطالب را در زندگی شخصیم اجرا کنم.
.

0 0

راضیه

من علاقه زیادی ب روان شناسی دارم و از تایمی ک با شما آشنا شدم .علاقه ام بیشتر شده و سعی میکنم مطالب را در زندگی شخصیم اجرا کنم.
.

0 0

سعیده خدایی

استاد علی میرصادقی عزیز
من بعنوان یکی از دانشجویان همیشگی شما از یافته هایم در دوره های شما به خودم میبالم و دائما شما رو پیگیری میکنم و همچنان در مسیر آموزشهای شما گام بر میدارم.
آموزشهای شما از جنس اصالت است و همراه با سخاوت و حس مسئولیت و دلسوزی شما، در واقع معجونی از شکوفایی و تعالی به شاگردانتان میبخشد. از فرصت استفاده میکنم و تشکر ویژه‌ی خودم رو اینجا نسبت به شما اعلام میکنم.🙏🌺

0 0

عاطفه

سلام وعرض خسته نباشید خدمت استاد عزیز و همکارانشون.
چقدر خوبه که شما این همه اطلاعات و شیوه های درست زندگی رو به ما انتقال میدید و بی شک هر شخص اگه هرکدوم از نکات ارزشمند گفته هاتون رو توی زندگیش بکار ببره، خیلی زود تاثیرش رو میبینه و آرامش میگیره.
تشکر استاد بخاطر علمی که در اختیار ما قرار میدید

0 0

رامین

سلام و خسته نباشید خدمت دکتر و تیم پر توان و خوبشون
استاد چند سالی هستش که میشناسمتون تو پیجتون مطالب رو دنبال میکنم و خیلی درسا گرفتم از شما بابت همشون ازتون ممنونم
خیلی دوست داشتم که تو دوره‌هاتون شرکت کنم ولی خب به خاطر شرایط مالی و مشکلاتی که دارم تا به امروز نتونستم امیدوارم یه روزی بتونم از نزدیک باهاتون حرف بزنمو بتونم بابت شرایطی که دارم ازتون کمک بگیرم

0 0

زینب

خیلی مفید و بی نظیر بود سپاس گذارم دکتر 🌸

0 0

Neda

باسلام
آقای میرصادقی لطفا در خصوص برخورد با افراد مریض هم کمی صحبت کنید مریضی خاصی منظورم نیست مثلا اعتیاد به چیزی که اطرافیانت دارند و اذیت میکنن مثل اعتیاد به موبایل و فضای مجازی .چراکه صحبت های شما خیلی کمک کنندست واقعا ممنونم.

0 0

مهری

سلام
خسته نباشید میگم بابت تهیه این مطالب آموزشی 100 درصد مفید و تشکر میکنم بابت انتشار برای ما
استوری که گذاشتید مبنی بر مطالعه این مقاله و نظر دادن بهانه ای شد که اینجا تشکر کنم از صمیم قلب بابت تمام محتوای آموزشی که فراهم کردید
من چند سال گذشته کتاب فوق العاده سیزده شما را برای عزیزی تهیه کردم و نقش فوق العاده پررنگی در تغییر و جهت دهی مثبت در زندگیش داشت، بعد از تاثیر فوق العاده زیاد کتاب سیزده رو برای عزیز دیگری هم تهیه کردم که باز هم تاثیر گذاری فوق العاده ای داشت. بی نهایت بابت این قلم زیبا و تاثیرگذارتون متشکرم و پیشنهاد میکنم هر شخص دیگری هم که هنوز مطالعه نکرده حتما این کتاب رو بخونه
و همینطور دوره فوق العاده 30 روز تا پیروزی که الان مجدد شروع کردم به دیدنش و هرچی بگم از اثربخشی محتواهای آموزشیتون کم هستش
این مقاله خودشکوفایی رو هم مطالعه کردم و کاملا همینطور هست تا وقتی همه چیز درباره درون خود را یادنگیریم و بهش واقف نباشیم از زندگی نمیتونیم لذت ببریم و حس خوشبختی به ما وارد نمیشه.

1 0

نيلوفر هاموني

سلام
خيلي خيلي خوشحالم كه دوره اكت رو شركت كردم
و اونجا شما دوره خودشكوفايي رو به من پيشنهاد كرديد
و من هربار كه هر بخشي از اين دوره رو ميگذرونم لذت ميبرم
مطالبش انقدر خوب بيان ميشه و به جان مي نشينه كه خيلي راحت تر از روشهاي ديگه ميشه كاربرديشون كرد.
سپاس فراوان از شما🙏❤️🙏

0 0

فرشته

بسیار عالی بود بسیاری از مشکلات ما باتوجه به این مطالب تجربیات عمرمون میتونیم هرروز بهتر از دیروز باشیم البته با مطالعه ومشاوره.
بسیار سپاس از مطالب زیبا وجذاب شما

0 0

پریسا

دکتر شما بهترین استاد زندگی من بودین و قطعاااا هستین چه این‌مقاله که پر از شگفتی و پیچیدگیه چه هزاران مقاله دیگه ای که از شما خوندم زندگی منو تغییر داده سلامت باشید همیشه🌺❤

0 0

هدیه

سلام دکتر جان واقعا مطالبتون مفیده من خودم سرشار از انرژی منفی و افکار منفی بودم ولی از وقتی پیج شما رو دنبال میکنم و مطالب شما رو میخونم خیلی بهتر شدم و دارم رو خودم کار میکنم و خیلی هم بهتر شدم خداروشکر و فقط دارم انرژی مثبت فکر میکنم و جذبشون میکنم.... مرسی که هستید🌱🍃🌹

0 0

زهرا

بسیار جامع و کامل درس زندگی میدین شما
کاش همه برا این بعد از زندگیشون یعنی شکوفایی و رشد خودشون وقت بذارن تا بفهمن چقد زیبا میشه با وجود تمام محدودیتها و سختیا ادامه داد و زندگی کرد

0 0

الهه

ممنون از شما
واینکه اطلاعات مفیدی را در اختیارمون قرار میدین.
ان شا الله که وضعیت مالی در آینده اجازه بده و بتونیم دوره های شما را شرکت کنیم و به اون خواسته ها و نیاز هایی که توی ذهنمون داریم با راهنمایی های شما دست پیدا کنیم.

0 0

یاسر

مقاله خیلی خوبی بود.
من در حال گذروندن دوره اسطوره هستم و از این بابت خیلی خوشحالم.
موفق باشید.

0 0

زهراگنجی

باسلام وخسته نباشیدخدمت استا بزرگوارآقای صادقی
بنظر من تنها انگیزه کافی نیس باید عمل هم درکنارش باشه،همینکه یه نفر سعی کنه دربدترین و یاحتی بهترین شرایط حال خودش و با چیزایی ک دوس داره و اونارو اصول زندگیش قرارداده ،خوب کنه شاید از نظر دیگران خوشبخت نباشه ولی مهم خودش و در درون خودش احساس خوب و خوشحالی و خوشبختی داره،مهم حال دل خود آدمه که برخلاف فکرعوام با پولدارشدن بدست نمیاد چون ب پول میرسه ولی اون خلا وجودیش هنوز پرنشده و همین باعث عذابش میشه.

0 0

Zeinab

خداقوت بسیار عالی و کاربردی بود

0 0

امیرمهدی

خداقوت به شما و تیم درجه یک تون
مقاله هاتون واقعا عالی و اثر گذار هستند 👌🏻👌🏻👌🏻

0 0

مهسا

با همه ی بی سر و سامانی ام
باز به دنبال پریشانی ام
طاقت فرسودگی ام هیچ نیست
در پی ویران شدنی آنی ام
آمده ام بلکه نگاهم کنی
عاشق آن لحظه ی توفانی ام
دلخوش گرمای کسی نیستم
آماده ام تا تو بسوزانی ام
آمده ام با عطش سالها
تا تو کمی عشق بنوشانی ام
ماهی برگشته ز دریا شدم
تا که بگیری و بمیرانی ام
خوبترین حادثه می دانمت
خوبترین حادثه می دانی ام؟؟

1 0

مهدی

واقعا مطالب جالبی بود
ادم برای زندگی باید راهکارهای خوب رو یادبگیره

0 0

علی نساج

سلام به استاد عزیز بزرگوار خیلی مطالب اموزنده پر معنا بود من پیج ایستاگرام شما ولایو زنده شما دنبال می کنم فیض می برم از صحبت های زیبا شما خیلی از مطالب احساس امیدواری می دهد دوست دارم در سمینار شما شرکت کنم ولی توانایی مالی برخوردار نیستم ان شاالله روزی بشه شما رو ملاقات کنم پیروز تندرست باشید .

1 0

Narges

عالی بود از اینکه به صورت کامل و جامع خود شکوفایی و مولفه های اون رو تو این مقاله گنجوندین تشکر میکنیم ...باعث شد نقاط قوت و ضعف خودمون و روش رویارویی با اون ها رو بهتر متوجه بشیم.

0 0

زهره سعادتمند

سلام دانشجو دوره باشکوه شکوفایی هستم خوشحال شدم این مقاله رو دیدم ترم خودپذیری عالی بود در زندگی روزمره ام کمک کارم شده مشتاق شروع ترم جدید که ترم شش هستم .... امیدوارم دوره اکت رو هم بتونم با آقای دکتر بگذرونم ... در زمینه کسب و کار هم نیازمند اطلاعات و آگاهی هستم . موفق و پیروز باشید

0 0

مینا

بسیار عالی و آموزنده بودند.

0 0

حسین مقامی

من تازه با آقای میرصادقی آشنا شدم.و با گوش کردن به چند پادکست ایشون دیدم تا حدودی به همه چی بهتر شد
ممنونم از ایشون و تیم قدرتمندشون🌹🙌🏻

0 0

س.الهی

با عرض سلام وادب
من احساس آدمی رو دارم که گرفتار امواج دریا شده ، ساحل رو میبینه ، ساحل نزدیکه اما نه کسی رو در ساحل میبینه که نجاتش بده و نه تلاطم امواج اجازه رفتن به ساحل رو میده و فقط منتظره معجزست....
من به شدت احساس پوچی میکنم از اینکه مفید نیستم نه برا جامعه ونه خودم ، فقط خوردن و خوابیدن که نشد پس چرا هستم ؟!
حالم با خواندن مقاله شما کمی بهتر شد امیدوارم بتونم مطالب رو عملی کنم .بسم الله

1 0

مهناز دانیالی

سلام و عرض ادب
بسیار عالی و مفید و آموزنده👌🌹🌸🌹
تشکر از استاد میرصادقی عزیز ، موفق باشید ⭐

0 0

نازنین

واقعا دوره خود شکوفایی عالی بود عمیقا حس متفاوتی داره. بسی خوشحالم با انرژی مثبتی ک دریافت کردم ممنون ازشما👌🏽🌹🌹

0 0

Ali

خودشکوفایی از تغییر نگرش و پذیرش خود میگذره و واقعا نیاز به زمان و انرژی بسزایی هست برای آگاهی ولی دستاورد اون میتونه زندگی کردن باشه ...

0 0

bahar

بسیاررر عالییی من همیشه ویدیو های شمارو برای دوستان میفرستم و از صحبت های شما لذت و یاد میگیریم وذهنم رو نسبت به مسایل باز کرده و بهتر فکر و عمل میکنم.

0 0

فاطمه

باسلام .بسیار عالی بود،نیاز نیست درزندگی همه چیز کامل باشه تا ما احساس خوشبختی کنیم .باید با همون چیزایی که داریم بتونیم زندگی را معنا ببخشیم .

0 0

ن.دهقاني

بسيار عالي بود كلا كلام شما بسيار تاثيگزار هست و خيلي اگاهي ميده و من كلا توي اينستا هم هر روز صبح اول استوريهاي شمارو ميبينم تا انگيزم بيشتر شه و اين مقاله هم عالي بود

0 0

انسیه شریفی


سلام خدمت شما استاد گرامی
اول از همه روز روانشناس را به شما استاد ارجمند تبریک عرض میکنم.مقاله بسیار جامع و کامل و عالی بود و بنده از خواندنش واقعا لذت بردم و سعی میکنم که تو ضیحات جامع شما رو در زندگیم بکار گیرم و خوشا به سعادتتون که آگاهانه زندگی میکنید و انسانهای دیگر را نیز در این زندگی کردن آگاهانه شریک می دانید دلتون شاد و تنتون سالم انشالله.

0 0

علیرضا

متن شیوایی بود، ممنون

0 0

ریحانه

شمابینظیرید اقای میرصادقی کتاب ۱۳تون فوق العاده بود وواقعانسبت به زندگی دیدگاهم عوض شد ازتون ممنونم واقعا.

0 0

رامین کیایی

تاریخ تولد مهم نیست
تاریخ تبلور مهمه
زمان حرکت به سمت شکوفایی تاریخ تبلور و تولد دوباره هر کسی هست..
Flourishing☺

1 0

سها

مقاله تون کامل و جامع بود
مرسی که فقط درد رو نمیگید و برای ارتقا روحی اعضا کانالتون هم تلاش میکنید.امیدوارم در عصر آگاهی شاهد انسان های بامعرفت بیشتری باشیم.

0 0

فاطمه

با شما من به آرامش درونی رسیدم
و ب پذیرش واقعیت های زندگی

1 0

امیر

چقدر خوب که همچین چیزهایی هست برای کسایی که دنبالش هستند. امیدوارم هرکسی که این مقاله رو میخونه کمکی بهش بشه تا بتونه اون راه مختص به خودش رو پیدا کنه.

1 0

شرلى شهبازى

جمله اى فوق العاده تاثير گذار و پرمفهوم از كتاب "از ذهنت بيرون بيا و زندگى كن":
زيستن در زمان حال و زندگى كردن همراه با گذشته خود و در كنار خاطرات،ترس ها و غم ها و نه زندگى كردن در گذشته و يا در خاطرات است.
ACT:
درمان پذيرش و تعهد

0 0

بهزادی پور

جناب میرصادقی شما مصداق واقعی جمله ای هستید که درمقاله تان ذکرشده بود.(جهان راجای زیباتری برای انسانهای دیگر کنیم)
از خواندن مقاله لذت بردم.
مطالب پیجتون دنبال میکنم عالی به معنای واقعی کلمه.....
دست مریزاد.
دوره شماقطعا باعث شکوفایی است.فعلا به دلیل تراکم برنامه ها افتخارحضور ندارم ولی قطعا دوره بعدی راخواهم بود اگر سعادت داشته باشم وزنده باشم وشماهم دوره راتکرار کنید.

0 0

مهدی مهدوی

چقدر عالی میشه مسابقه کتاب خوانی سیزده بزارید و دوره های آموزشی جایزه بدید
کتاب سیزده محشره 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤️❤️❤️💛💛💛💛❤️💛❤️💥❤️💥❤️💥

0 0

خانم تفرشی

آدمی اول حریص نان بود/
زانكه قوتِ نان ستون جان بود /
چون به نادر گشت مستغنی ز نان/
عاشق نام است و مدح شاعران/
تا كه اصل و نسل او را بَر دهند/
در بیان فضل او منبر نهند

دو یار زیرک و از باده‌ی کهن، دومنی/
فراغتی و کتابی و گوشه‌ی چمنی/
من این مقام به دنیا و آخرت ندهم/
اگر چه در پی‌ام افتند هر دم انجمنی

و این است آنچیزی که دوره شکوفایی برای ما به ارمغان می‌آورد

0 0

جواد یبوسفی

دیدگاه من در خودشکوفایی باید مشکلات همونی که هست رو پذیرفت و قدم برداشت برای بهتر کردن اون.در مسیر رشد قدم برداریم وقتی به رشد برسیم باید کمک کنیم بقیه هم به رشد برسند کم کم به مشارکت تبدیل بشه این عمل یعنی بشه اجتماعی و تعامل با دیگران.هر چه قدر هیجانات مثبت بیشتر باشه به مسیر خودشکوفایی میرسیم هر چه کمتر باشه به نقطه مقابلش یعنی افسردگی میرسیم تشکر کردن و شکر گذاری ما رو به سمت خودشکوفایی میبره.عشق شادی الهام گرفتن مهربانی تفریح و احساس شگفتی و خوش بینی ما رو در مسیر خودشکوفایی میبره.البته تمام این مطالب رو از استاد عزیزم یاد گرفتم سپاسگذارم که هستید

0 0

زینب کریمی

سلام از وقتی که مطالب دکتر رو دنبال میکنم واقعا خیلی تونستم در زندگیم تغییر ایجاد کنم واز استاد بابت این مسئله تشکر میکنم
این مطلب خیلی عالی بود

0 0

امیرحسین جوادزاده

واقعا استاد حرف ندارن.
چون زیاد وقت خوندن مقالات رو ندارم به همین دلیل اکثرا پادکست هارو گوش میدم

خسته نباشید

0 0

عباس

سلام
خسته نباشید میگم به علی میرصادقی عزیز و همه ی همکارانش خدا قوت بده بهتون
یکی از آرزوهام اینه شما رو از نزدیک ببینم
و از دانش و اطلاعاتتان بیشتر استفاده کنم
انشالله سربلند باشید .و پر قدرت به کارتون ادامه بدید با آرزوی موفقیت روز افزون

2 0

معصومه

مقاله بسیار پر محتوایی بود،👌

با سپاس از زحمات شما استاد میر صادقی عزیز ،،،

0 0

آناهید رمضانی

ادامه پست قبل🌹. می دونی چقدر صحنه های تکرار نشدنی و بدیع از عمر را از دست میدی و بعدها فقط افسوس می خوری. راستی اینم یادت نره که خودروی تو دراین سفر دنده عقب نداره. ولی نگران نباش هر وقت نیاز به ارامش داشتی دنده معکوس خوب کار میکنه.همینطور که به این سفرهای اجتناب ناپذیر می ر ی صد البته قدرتمند تر می شی و از ابزار مجهز تر بهره می گیری. در یک چشم به هم زدن اثری از ان مسافر خام در سفرهای ابتدایی نمی بینی. مقصدها لوکس تر و فریبنده تر خواهند شد و تو اگر از بیراهه ای عبور نکرده باشی به خودت افتخار خواهی کرد. فاصله ای تا قله نمانده قهرمان
فقط اینبار ممکن است دیگر همسفری نمانده باشد و مسیر هم چنگی به دل نزند. چه مسیری! پر از تنهایی و دلتنگی. اصلا شاید ان مسیر ها مقصد بودند و آن مقصد ها مسیر و ما ساده لوحانه بازی خورده ایم. بازی زندگی.

پی نوشت: دیدار همه ما دیر یا زود در مقصد نهایی. برای اونجا نیازی به کوله بار ندارید . هر چه سبکبار تر راحتر☺️☺️ پس یادتان باشد در طول سفر کنار پنجره باشید.
اناهید.

0 0

آناهید رمضانی

هر روز زندگی سفری است گذارا.
جان دل، در این سفرها همواره با عزمی راسخ رو به جلو حرکت کن. هر روز قوی تر ، مصمم تر، توانا تر، داناترو البته شاکر تر. امیدوارم هر وقت به مقصدی می رسی با چشم انداز زیبایی مواجه شوی .درست همان که میخواستی. امیدوارم هرگز مقصدت در این سفرهای گریز ناپذیر و متوالی به بیابانهای خشک و بی حاصل و مناطق مردابی ختم نشود.
اما در طول سفر هر از گاهی پیاده شو. توقف کن. استراحت کن
تجدید قوا کن. هرگز تخت گاز نرو. تو که خوب می دونی سر پیچ ها ممکن است غافلگیر شی و بدجوری جریمه شی و با کلی تاخیر به مقصد برسی. در طول مسیر حتما کنار پنجره بشین و از مناظر مسیر هم لذت ببر. مخصوصا وقتی جوانی. در بین مسیر با همسفرت با عزیزت که درست در کنارت نشسته گپ بزن . بخند و از مسیر و همر اهی همسفرت نهایت استفاده را کن. لحظه حال را فدا نکن. مبادا برای رسیدن به مقصد بعدی انچنان بی طاقت شی که از مسیر خاکی بری یا سبقت نامجاز داشته باشی که معمولا نتیجه اش اسیب به خودت و دیگران است. در طول مسیر نکند انقدر نا شکیبا شی که چشمانت را ببندی تا خوابت ببره و طول مسیر را حس نکنی. می دونی چقدر صحنه های تکرار

0 0

مینا

سلام تمام موارد گفته شده واقعا در زندگی من نمود داره و با خوندنش در خودم جایگذاری‌کردم و از نظر من مهمترین عامل برای خودشکوفایی در ابتدا عزت نفس هست

0 0

جمیله بهره مند

ممنون از دکتر صادقی گرامی
مولفه های خود شکوفایی بسیار یاری دهنده هست وبا مطالعه اون متوجه شدم که در کدوم آیتم باید سعی بیشتری بکنم
سپاس از توجهی که برای شکوفایی ما میکنید

0 0

حنانه

ممنون بابت مقاله مفیدتون
پیاده کردن همه ی این کارها توی زندگی خیلی سخته ولی ارزشش رو داره
هر چند یه سوال داشتم اگه یبار توی دوره خود شکوفاییتون شرکت کردیم
بازم باید تکرارش کنیم یا همون یبار کافیه؟

0 0

اعظم نجفی

هروقت نا امید میشم و یادم میره مسیرم میام پیج شما مجدد مرور میکنم ..
همیشه دید مارو به زندگی عوض میکنین این مقاله هم یکی از اون درهای باز نشده ذهن هستش🙏🙏🙏🙏

0 0

مبينا

بسيار عالي و كاربردي،اميدوارم راهكارهاي مؤثرتين جهت شناخت نقاط قوت ارائه بشه.
ممنونم.

0 0

Maede

درود و خداقوت بابت تمام زحماتتون و اشتراک این مطالب با ما🙏🏻
این طبیعیه که ما راجع به کارهایی که باید انجام بدیم و انجام نمی‌دیم و اتفاقاتی که دلخواه ماست و رخ نمیده،احساس
پشیمونی و گاها افسردگی کنیم، اینکه به
سلامتی و کار و...اهمیت بدیم
اما تحقیقات نشون میده
بیشتر آدما نسبت به خودِ ایده‌آل شون احساس پشیمونی‌میکنن.
ما اغلب احساس پشیمونی و افسردگی می‌کنیم چون فکر می‌کنیم به
توانایی بالقوه خودمون نرسیدیم،ما بیشتر متاسفیم که اگه یکم بیشتر تلاش می‌کردیم،به نسخهء ایده‌آل مون تبدیل می‌شدیم.
شکست ها و فقدان‌هایی تو حافظه زندگی هممون وجود دارن که نمیشه بهشون شبیه چاله و دست اندازهای جاده نگاه کرد و ازش عبور کرد.
اما اینم‌ می‌دونیم که نمیشه برگشت و چیزی رو‌درست کرد....
پس امیدوارم این شرایط برای من و همچنین همه دوستانی که مشتاقند تا قدم مثبتی جهت ارتقا خودشون بردارن فراهم شه برای بهره وری از این دوره و همچنین فرمایشات شما استاد عزیز
خداقوت 🙏🏻🌻

0 0

ماهرخ

مطالب جالب و مفیدی بود
انشاالله در زندگی مون پیاده کنیم

0 0

الهه

باسپاس فراوان و خداقوت به شما و همکارانتون
این مقاله نه بخاطر جایزه بلکه بخاطر مفید بودنش خیلی خیلی ارزشمند بود
و فقط میتونم بگم که این کار شما بسیار انسان دوستانه است و باعث افزایش آگاهی عموم میشه

0 0

الهام

بسیار مقاله مفیدی بود و باعث شد با خودشکوفایی وهمچنین برخی دلایل افسردگی آشنا بشم
سپاس از شما

0 0

سارا

مرسی از شما استاد
خوب و مفید بود👌

0 0

سمانه

سلام و خدا قوت
بهترین و جامع ترین مقاله ای بود که
درباره خودشناسی خوانده بودم البته چکیده ای از تمام لایوهای رایگانی بود که جناب دکتر در اینستا دارن. ممنون که مطالب آموزنده رو با ما به اشتراک میذارید🙏

0 0

سروناز

مقاله بسیار بسیار کاربردی و خوبی بود ..ممنون استاد

0 0

فائزه شفیعی

باسلام و ادب
تشکر میکنم از آقای دکتر که ما را با روانشناسی ACT آشنا کردن و به بهبود زندگی مون کمک کردن. متأسفانه بدلیل آموزش های اشتباه و شکل گیری الگوها و پارادایم های غلط در ذهنمون گاهی در ابتدا پذیرش مطالب سخت و ناراحت کننده اس اما با صبوری و تعهد به آموزش و ارتقا خودمون آرام آرام به درک عمیقتری میرسیم و با پذیرش احساسات و هیجانات مختلف برای رسیدن به دستاورد و شکوفایی و معنای زندگی تلاش میکنیم.
بسیار ممنونم،مانا و سلامت باشین.

0 0

مصطفی پایان

استاد عزیزم با کسب اجازه شما درغالب شعر دو بیت از اشعارم را در این خصوص تقدیم میکنم.
مصطفی برخیز وسرکش تو قدح در جام ما.
برملا کن این دل سر گشتهء پایان ما.
جلوه ای دیگر نما لوح خود را تازه کن.
دل بسوزان تار خود را زنجیر کن با پود ما.

0 1

فاطمه

جا داره که اول خداقوت عرض کنم خدمت استاد بزرگوار آقای میرصادقی!
من واقعا نمیدونم چه واژه ای رو برای بیان حسم به این مقاله باید بیان بکنم چون وَرآی چیزی که من فکر میکردم عالی بود و واقعا حیف هستش که آدم خواندنش رو از دست بده!
ما باید به وجود ارزندۀ استاد میرصادقیِ عزیز افتخار کنیم بابت مطالب مفیدی که به صورت رایگان در اختیار ما قرار میدن و حتی مطالب پرمحتوایی که داخل پیجشون میزارن!
انشالله که همیشه تندرست و سلامت باشن :)

0 0

سحر نادری

با تشکر از مقاله ی زیباتون ، من از وقتی با پیج دکتر میرصادقی اشنا شدم زندگیم خیلی بهتر شده ، من دانشجوی پزشکیم و به روانپزشکی علاقه زیادی نداشتم چون به نظرم تاثیر گذار نبود تا اینکه ویدیو های شما رو دیدم و مقاله هارو خوندم و ارزو میکنم کاش خیلیا این مطالب رو بخونن که همش منطقی و قابل انجام دادنه ، نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم
پیج های روانشناسی زیادی دیدم ولی هیچ کدوم به قدر مطالب شما منطقی و کاربردی نیست ، خیلی متشکرم که مطالب مفید زیادی رو رایگان در اختیار مردم قرار میدین ، با هیچ حرفی نمیشه از این کارتون تقدیر کرد فقط میشه گفت اجرتون با خدا ❤

0 0

رقیه

من مدت زیادی هست که از طریق پیج اینستاگرام بادکتر آشنا شدم راستش از نظر‌مالی شرایط شرکت تو دوره ها و همایش های استاد رو ندارم یکی از اهدافم بعدازرونق کارم شرکت تو دوره خودشکوفایی دکترمیرصادقی هستش ولی از لایوها و پادکست ها و مقالات استاد خیلی استفاده میکنم حتی گاهی اوقات موقع کار به جای موزیک پادکستهای دکترو گوش میدم امیدوارم اون انرژی مثبتی که از صحبتهای ایشون گرفتم و میگیرم به خود ایشون برگرده.
برقرار و برمدارباشی دکترجان😊

0 0

غزل زنگنه

من هر وقت گفته های دکتر رو میخونم اولش خیلی گیج میشم چون همیشه همه میگن خوب باش شاد باش لذت ببر ولی خب چجوری !؟اما دکتر کامل میگن که نمیشه جدن هم نمیشه همیشه شاد باش مگه زندگی فقط به شادیه در کل که حال برم رو باهاش کنار میام و خیلی تاثیر گذاشتن رو من

0 0

محمد شعبانی

بسیار عالی بود و دید مارو نسبت به خودمون و زندگی تغییر داد
ممنون 😊

0 0

Arezo

مررررسی که هر لحظه یادم میندازید که الفبای زندگی خیلی با اون چیزی که درگیرش شدیم فاصله داره
مرسی
اکت یعنی احساس کنترل تو !

0 0

آرزو

روزها فکر من این است و همه شب سخنم

که چرا غافل از احوال دل خویشتنم

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود؟

به کجا می روم آخر ننمایی وطنم

0 0

سمیرا

ممنونم ازتون،خیلی بیشتر یاد گرفتم،سپاس

0 0

رضا

بسیار عالی مخصوصا همراه با ویدیو هم هستش. مرسی اقای دکتر

0 0

مشکات

بسیار آموزنده و عالی
واقعا همین طوره ما چه بخوایم چه نخوایم احساسات منفی وجود دارن چ درون ما چه از بیرون بنظرم باید نسبت بهش بی تفاوت باشیم و یکی از مشکلات امروزه بی کاریه، بی کاری و بدون شغل بودن باعث شده ما بیشتر افکار منفی داشته باشیم اگه ما جوونا یه کار یا ی ‌شغل معمولی داشتیم سرمون گرم کارمون بود و وقت نمی‌کردیم که به افکار منفی اجازه بدیم ک به وجودمون رخنه کنه
⚜ با تشکر

0 0

مینو

در یک کلام میتوان گفت راه رسیدن به زندگی پربار و کسب احساس رضایت از زندگی فردی در دوران پیری، بالا رفته پله کانی از هرم نیازهای مازلو است.
وقتی بتوانیم طوری زندگی فردی را از ابتدا برنامه ریزی کنیم که در در دوره میانسالی دو طبقه بالایی هرم(عزت نفس و شکوفایی فردی) را با صبر و آگاهی به درستی ایجاد نماییم خواهیم توانست در تمام مراحل حس خوب در مسیر درست بودن را داشته باشیم و از زندگی خویش رضایت داشته باشیم

0 0

سحر

صحبت های شما دریچه های متعددی به سوی نور و روشنایی در من گشود دریچه هایی که بود ولی شما آنها را نشان دادید و من گرد و غبار آنها را پاک کردم و باز کردم به سمت نور تا از گرمای آن در تابستان وجودم گرم شود دیدم قبول سرمای زمستان و ضعف بدنم در برابر سرما و شکوفایی درونم در بهار ترمیم زمستان بود با تابستان شاد شدم و پاییز مرا در بطن زمین غرق کرد تا لذت زندگی را در افتاده‌ی پاییز ببینم ممنون برای این شکوفایی

0 0

وحیدیان

یک مقاله عالی
با اینکه بارها به صورت جزئی در پیج در مورد خودشکوفایی بحث شده بود اما اینجا کامل تر و واضح تر بود همه چی و همچنین یاد اوری و مرور برای درس های گذشته ای که از استاد بزرگوار یاد گرفتیم

0 0

حمیده

خیلی عالی وجامع و بسیار مفید بود.ازدکتر میر صادقی بخاطر تمام آموزش های بسیار خوبشون صمیمانه تشکر می کنم

0 0

Nastaran

با سلام خدمت جناب دکتر میرصادقی عزیز باخوردن این مقاله فهمیدم خودشناسی نسبت به خودم نداشتم واینکه چقدر نشخوار ذهنی داشتم ممنون ازشما بابت آگاهی ک در اختیارمون میزارین

0 0

fatemeh

برای من واقعا مفید بود بخصوص قسمت معنا در زندگی
ممنون از شما

0 0

مریم

انسان هر لحظه در حال شکفته شدن است

0 0

فاطمه

بسیار عالی و کاربردی بود👌🏻

0 0

مصطفی

الان که این مقاله رو می‌خوندم متوجه شدم چقدر جای هیجانات مثبت تو زندگیم خالیه ، مطلب خیلی مفیدی بود

0 0

نرگس

من تو همایش اکسیژن جهت آموزش اکت شرکت کردم همچنین دوره خودشکوفایی رو خریداری کردم بینظیر بود پیشنهاد میدم حتما شرکت کنید.
بینهایت سپاس

1 0

کران پوریاوی

من ده ساله وسواس فکری دارم و دارو مصرف میکنم و ماهی دوبار بهم حملات پانیک دست میداد از وقتی که این مطالبو خوندم متوجه شدم افکارمو باید با خودم حمل کنم و باهاشون مقابله نکنم هروز مطالعه میکنم این دروس رو خدارو شکر حملات پانیکم خیلی کم شده اضطراب و استرسم خیلی کم شده
منی که هر روز ارزوی مرگ میکردم روزی صدبار میمردمو زنده میشدم با خوندن این مطالب خیلی خیلی خیلی حالم بهتر شده امید به زندگی پیدا کردم دوباره به سمت علایقم رفتم من عاشق نقاشیم وقتی نقاشی میکشم گذشت زمانو‌متوجه نمیشم واقعاااا ممنونم دکتر علی میر صادقی واقعااا دوست دارم این نظرم به دست شما برسه سپاسگزارم از تمام لایوها و درسها ومقاله های با ارزشتون

0 0

الهام هادیلو

واقعا عالی بود . پیاده سازیش تو زندگی واقعا مهمه ولی احتیاج به زمان و تمرین داره . قسمت پذیرش تاثیر خوبی روی من داشت .ممنون از زحماتتون

0 0

reza

خود شکوفایی هر انسان به صورتی است که خود می خواهد بعضا منفی و بعضا مثبت

0 0

آرزو فتحی

عالی بود.من همیشه عاشق روانشناسی بودم ولی ازوقتی با شما آشنا شدم خیلی بیشتر به این حوزه علاقه مند شدم و امیدوارم بتونم یه روزی مثل شما رو زندگی خیلی از ادمها تاثیر مثبت بذارم😊🌷

0 0

روشنک

سلام و دست مریضاد
زیباترین و دل نشین ترین مقاله ای که خوندم. تازه فهمیدم علت اینهمه سردرگمی،کسالت روح چیه و چجوری به فکر آرامش باشم. چجوری اون چیزی که درونم هست رو پرورش بدم. روحم جلا گرفت

0 0

علی نساج

من از مطالب زیبا شما پند گرفتم ودر زندگی ام عملی خواهم کرد. ولی چند نکته ی هست که خواستم بیان کنم
اینکه مطالب زیباست واموزده ولی بیان آن وعملی کردن برای خودم و دیگران یکم سخت هست درک کردن مطالب مقاله ها وسخنرانی وکلیپ ها وسمیار ها ودیگر مطالب دیگر ....
براشون سخت هست برای یادگیری انها چون آنها احتیاج دارن یکی به انها اموزش یا مفهوم انها درستی بفهمانند با دیدن وخواندن وشنیدن نمی شود
ومسائل چون بعضی ها دوست دارن با شما اشنا شود فقر مانع شونه دیدگاه من این هست که بعضی ها دوست دارن تغییر کن ولی نمی توانند مانع این گونه جلوشون می گیرن وخیلی مطالب زیباست واموزده تشکر زحمات شما همین گونه که باز به مردم عزیزمون کمک می کنید

0 0

Sama

سلام واقعا بینظیر بود.
از وقتی با شما آشنا شدم، کلی تحول در شخصیتم ایجاد شده که همیشه ممنون شما خواهم بود.
و سپاس فراوان بابت اشتراک گذاری این مطالب...

0 0

Mahya

مقاله بسیار عالی بود و مطالب بسیار مفید و کاربردی توی زندگی.

همین که هستین و همین مطالب رو میگین، باعث افزایش آگاهی ما میشین تا زندگی بهتری داشته باشیم

واقعا یه نعمت بزرگی هستین برامون


مرسییی 🌱🌱🌱🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸

0 0

حسین نوری

مطالب غنی و ارزشمند بودند. به طوری که بعضی نکات کوتاه این مطلب عمق زیادی داشتند.
مطالب جامع و کلی بودند و اگر نقصی پیدا می شد که مثلا فلان مطلب در مقاله موجود نیست با این پاسخ روبرو می شد که زیر مجموعه ی موارد بیان شده است.بنده مطالب رشد فردی را پازل وار می دانم. یعنی وقتی اطلاعات جدیدی در این حوزه کسب می کنم.متوجه تناسب عجیب و زیبا با اطلاعات قبلی کسب شده ی قبلی می شوم.این مقاله قطعه های پازل جدیدی به من داد.به همین خاطر از نویسنده بسیار سپاسگزارم🙏

0 0

Behzad

مقاله ی بسیار عالی و اموزنده🙏

0 0

شیدا یگانه

سلام ...
مقاله خودشکوفایی خیلی جامع و آموزنده بود ... راستش من به تازگی با دکتر آشنا شدم ولی خیلی وقته که پیگیر خودشناسی و رشد شخصیتی خودم هستم ، همیشه دوست داشتم بتونم نسبت به خودم و زندگی نگاه واقع بینانه داشته باشم و در کنارش بتونم رشد کنم ...خداروشکر که با ایشون آشنا شدم... به جرات میتونم بگم دکتر میر صادقی یکی از بهترین های دنیای روانشناسی هستن ... حتی اگه کسی شرایط شرکت توی دوره هارو نداشته باشه باخوندن مقاله ها و کتاب ها و فالو کردن پیج ایشون میتونه مسیر زندگیشو عوض کنه :) ممنون که انقدر خالصانه بهمون کمک می کنید ...

0 0

صدف

همین مقاله هم به اندازه ی به دوره مختصر مطالب و نکات ارزشمند داشت ...متشکرم🌹🍃

0 0

علی

واقعا مفید بود؛ امیدوارم همه بتونند این‌ مولفه ها رو عملی کنند و طعم پر مزه زندگی بچشن .

0 0

رقیه

سلام استاد
آرزوی سلامتی و بهروزی برای شما و خانوادتون دارم.
شما دیدمن رو نسبت به روانشناسی کاملا تغییر دادین، یک نگاه واقعی به زندگی واقعی،
هرکدوم از ایتم های این مقاله هم یک روش کاربردی برای بهبود مسیر زندگی هستن که خوب باید به طورمستمر تمرین و البته زندگی بشن
اون بخش تاب آوری برای من خییلی تاثیر گذاره و من تایتل اصلی امسالمو همین نام گذاری کردم: تاب اوری و قوی شدن
لطفا همیشه سالم و سرحال بمونین وبه همه ی ما انرژی بدین
ممنونم

0 0

زهرا اکبری

با سلام بدترین کاری که انسان در حق خودش میتونه بکنه رفتار تکانشی و عدم پذیرش هست. ممنونم از دوره ها و مطالب رایگانی ک دراختیار ما میذارین استاد گرامی. خداقوت

0 0

لیلا امینی

ممنون از شما استاد عزیز
چه قدر تو شرایط کم شدن امیدواری دیدن این دوره حال آدم ها رو خوب می کنه و به آدمهایی مثل من امید حرکت و شوق سازندگی می ده و چه قدر عالیه که افراد با دیدن این دوره ها به سمت شکوفایی می رن و‌بیشترین دستاوردها رو در دوره کرونا برای خودشون رقم می زنن و به جای پژمردگی در عصر کرونا شکوفا می شوند.

0 0

جاسم

بسيار عالی. ممنون از شما استاد گرامی

0 0

معصومه

سلام خدمت شما
با تشکر از شما بابت مطالب بی نظیرتون ....برای خودم به شخصه عالی و کاربردی بود..‌‌‌

0 0

ندا

باسلام
آقای میرصادقی دنیای جدیدی از خودشناسی رو به من نشون دادن و باور دادم روانشناسی به سبک actبه واقعیت خیلی نزدیک هست و احساس بهتری با این متد دارم واقعا تمام حرفها و نظریات ایشون برای من قابل احترام هستن ودوست دارم بتونم در تمام کلاسها و کنفرانسهاشون شرکت کنم.

0 0

elham firoozi

بسیار عالی و جامع بود.
واقعا لذت بردم و درس گرفتم(:

0 0

Mohammad

واقعان همچین مقاله هایی عالین چون توی دنیایی داریم زندگی میکنیم که بیشتر مردم دنبال منافع خودشونن

0 0

ایوب اسدالهی

عالی بود👌قطعا انسان به عنوان اشرف مخلوقات بایست توانایی های خودش رو به نحو احسن تقویت و بروز کنه. این مقاله و پادکست ها و دوره های آقای دکتر میرصادقی این مسیر رو هموار می‌کنه و آموزنده نکات کلیدی در مسیر خودشکوفایی هستش.

0 0

Javad

سلام استاد میرصادقی شما بی نظیر هستید خیلی مشتاق هستم که دوره شما رو شرکت کنم و از مطالب بی نظیر و صحبت های گرانبهای شما استفاده کنم اما متاسفانه شرایط ثبت نام دوره رو ندارم ایشالا بتونم در اینده از دوره ها ارزشمند شما استفاده کنم.شاد و موفق باشید.

1 0

Zahra

سلام و وقت بخیر
چقدر حس خوبی داشت خوندن این مقاله...امیدوارم بتونم به درستی مراحل شکوفایی رو طی کنم با کمک شما طی کنم

0 0

محمد

با سلام و خسته نباشید.
بسیار عالی بود آقای دکتر با اینکه بنده هنوز تو هیچکدوم از دوره هاتون شرکت نکردم و فقط دارم مطالب رایگان تون رو دنبال میکنم کلی تغییر داشتم در تفکراتم، ولی اینکه بخواهیم این برنامه ای ک گفتین ب صورت کامل اجرا کنیم و ب خودشکوفایی برسیم تلاش زیاد و مستمری می خواهد.
امیدوارم بنده هم بتونم تغییرات بیشتری درخودم انجام بدم.
متشکرم از مطالب خوبتون

0 0

حمید رضا

با این آموزه ها میشه خیلی بهتر زندگی کرد 🌹

0 0

طهماسبی

مقاله جالبی بود .شعارگونه نبود،انگار یه شمع روشن میشه اولش بعد هی که میری جلو پرنورترمیشه میتونی بیشتر ببینی .

0 0

زهرا شاکری

این مقاله بهم ثابت کرد که دارم راه درست رو میرم و از این بابت ازتون ممنونم

0 0

مهرناز

بسیار عالی بود ممنونم ازتون🙏🌹

0 0

دریا

خودشکوفایی با اینکه مبحث پیچیده ای است اما بسیار جالب است و لازم است ما به عنوان یک فرد اول برای بهبود زندگی شخصی و بعد برای زندگی اجتماعی مون بهتره تلاش کنیم تا به مرحله خودشکوفایی برسیم یا اقلا سعی کنیم نزدیک بشیم .

0 0

طاهره غلامی

خیلی خوب بود،خیلی دوس دارم تو دوره های شما شرکت کنم یه مقدار هزینش زیاده برام سخته اما به‌شدت علاقه مندم به صحبت هاتون.

0 0

محبوبه حسن زاده

سلام
عالی بود دقیقا قدم به قدم مراحل اینک۶ ادم تو زندگی به خوشحالی برسه رو توصیف کردید ممنون از دانش بینظیرتون که رایگان در اختیار دیگران قرار میدید.

0 0

فاطمه

سلام بسیار عالی بود استفاده میکنم حتما از مطالب.
با خوندن این مقاله متوجه شدم که دلیل یکسری از مشکلاتم چیست و به دنبال حل آنها میروم.

0 0

محمد مهدی داودوندی

بسیار عالی بود، مطالب استاد فوق العاده است وکاربردی

0 0

عاطفه

سلام و عرض احترام
بسیار عالی و مطالب غیرتکراری است و در آدم برای تغییر انگیزه زیادی ایجاد می کند

0 0

سارا راه چمنی

خیلی خوب بود .متوجه شدم که افسردگی دارم و رفتارهای تکانشی زیادی دارم‌ .مدت هاست که نخندیدم و حس خوب را تجربه نکردم. دوباره داروهای افسردگیمو شروع کردم به خوردن‌ . امیدوارم بازم روزی ام بشه که از این مقاله ها بخونم

1 0

نازنین زهرا

باسلام و درود . ممنون از اینکه اینقدر ارزشمند و پرخیر وبرکت هستید . من تنها به جمله طلایی شما بسنده میکنم که انسان زمانی میتونه به خودشکوفایی برسه که بتونه به دیگران کمک کنه و نظرم فارغ از ادعاهای مذهبی؛ اینه که واقعا منظور از خودشکوفایی برگشت انسان به اصل و فطرت خودش که دلیل اصلی حال خوب و رضایتمندی .... که در واقع اتوریته قدرتمند زندگی هر فرد ....

1 0

فاطمه صوفیانی

بسیار عالیه. ممنون ازتون. مشتاق شرکت در دوره هاتون هستم

0 0

منصوره سادات تهامي

عالی و آموزنده، پیاده سازی آن زمان و تمرین مستمر نیاز داره
خداقوت و سپاس

0 0

Aynaz Safaie

واقعا مقاله ی بسیار مفید و کاملی بود تا انسان هایی که در دوران کرونا دچار بحران روزمرگی شدن و بسیار کم امید شدن با خواندن این مقاله بتوانند هدف و روش جدیدی برای زندگی و ایجاد انگیزه در خود پیدا کنند. البته برای من به شخصه چون در دوران نوجوانی به سر میبرم یکی از شاخصه های ثانویه خودشناسی و خود پذیری در اولیت اول و بیشتری نسبت به بقیه موارد هستند اما مقاله بسیار عالی و آموزنده بود با تشکر از دکتر میرصادقی عزیز❤

0 0

آیناز فرهادی کیا

ما چون درک درستی از خود نداریم وهمش در حال گیر وانتقاد از خودمان هستیم ومرتب در حال عیب وایراد از خودمان هستیم وهمش منتظریم یکی بیاد وبه من کمک کنه پس نمیتوانیم به خود شکوفایی برسیم برای خود شکوفایی لازمش پذیرش خودمه ودوست داشتن خودم

0 0

باران مهدی نژاد

صحبت هاتون بی نظیره و قابل درکه...و یک دوره جامع و کامل و مفیده 😍😍متشکرم استاد🙏❤

0 0

مبینا

سلام واقعا نیاز داشتم که همچین حرفایی رو یکی بهم بزنه و خیلی ممنونم ازتون بابت قرار دادن این مقاله🙏🏻🙏🏻

0 0

شادي

سلام وقت بخير
ممنون از استاد عزيز
مقاله ي عالي بود من هميشه در زندگي ميخواستم كه احساست منفي رو از بين ببرن ولي با خوندن اين مقاله متوجه شدم كه بايد با اين احساسات زندگي كرد،و راهكاري پيدا كرد كه توجه خودمون رو مترمكز روي استعدادها و نقاط قوت خودمون كنيم،زندگي هيچ گاه فقط با شادي همراه نيست شادي و غم توام با هم هستن،پس ما انسان ها هم بايد بتونيم حال خوب و بد رو با هم داشته باشيم و مديريت كنيم،ممنون استاد عزيز

0 0

مینا سلمانی

واقعا ممنونم از این مقاله ی عالی،
به نظر من‌ رسیدن به خودشناسی و استعدادت و‌ پرورش آنها، که منجر به موفقیت میشه، تاثیر خیای زیادی تو رسیدن به بهزیستی میزاره...
خودشناسی واقعا خیلی مهمه...

0 0

Zahra

سلام وقت بخیر.
از اینکه دعوت به مطالعه این مقاله شدم خوشحالم
من دوره ها رو شرکت نکردم
اما
خوشحال هستم که با خوندن این مقاله فهمیدم چقدر آدم قویی هستم
تا امروز همه این گزینه ها رو در خودم داشتم ولی یک مورد که باعث می‌شد خودم رو کامل به خودشکوفایی نرسونم فکر بر این بود که پول ندارم
امروز فهمیدم به جای پول خنده هام انرژی مثبتم انعطاف پذیریم این ها مهمتر است
ممنونم از اینکه یادآوری شما تلنگری هست بر افکاری که گاهی خاموش میشه

0 0

هانیه به نشان

بسیار دوره ی عالی ،جذاب و بی نظیریه و برای رشد به آدم کمک میکند

0 0

صدیقه احمدزاده

این مقاله مسیر منو میتونه عوض کنه👌👌👌👌👌

0 0

فرزاد شوقی

با سلام
خودشکوفایی یا رسیدن به شکوفایی طبق هرم مازلو یکی از آخرین سطح های نیاز جامع بشر هست و چیزهایی مثل پول و نیاز های بیولوژیک در سطح و نیاز اول انسان ها قرار دارد که غریب به ۸۵ تا ۹۰ درصد افراد کره زمین درگیر به همین سطح اول هستند و گاهی تعداد کمی به سطوح بالاتر فقط نگاه می کنند.
این دوره وسعت دید آدم را نسبت به کل زندگی تغییر و بزرگتر از قبل میکند .به این دوره به عنوان راهی برای ادامه بهتر زندگی باید نگاه کرد .

1 0

نارنين اخوان

درود بر استاد عزيز
انسان ها براي رسيدن به خود شكوفايي پس از شناخت خود، از مرز من گذر ميكنند و به معنا دست مي يابند
و براي درك عميق معنا بايد بستر و دليل رشد انسان هاي ديگر شوند و در اين مادام ،خود به كمال معنا، دست خواهند يافت؛
لذت و شادي كه در رشد دادن انسان ها هست
ميتواند رسالتي عميق از معنا باشد

0 0

Mahya

مقاله فو‌ق العاده جامع و مفیدی بود ممنون بخاطر بالا بردن سطح آگاهی عمومی برای همه 🙏

0 0

مریم

ممنون از شما ؛ واقعا پیدا کردن معنا و رسالت زندگی برای انسانها خیلی مهمه حتی اگه خودشون ندونن ، و شکوفا شدنشون در اون مسیرِ رسالت آرامش و رضایت نسبی میتونه داشته باشه که امیدوارم همه به این آرامش و خودشکوفایی برسند و حال خوب داشته باشن بخصوص اینکه این روزا به این آموزشها بیشتر نیازه چون خیلی ها سرجای خودشون نیستن و نمیدونن از زندگی چی میخوان ...
سپاسگزارم که برای آگاهی بخشیدن دغدغه دارید 😊🙌🌺

0 0

مریم

ممنون از شما ؛ واقعا پیدا کردن معنا و رسالت زندگی برای انسانها خیلی مهمه حتی اگه خودشون ندونن ، و شکوفا شدنشون در اون مسیرِ رسالت آرامش و رضایت نسبی میتونه داشته باشه که امیدوارم همه به این آرامش و خودشکوفایی برسند و حال خوب داشته باشن بخصوص اینکه این روزا به این آموزشها بیشتر نیازه چون خیلی ها سرجای خودشون نیستن و نمیدونن از زندگی چی میخوان ...
سپاسگزارم که برای آگاهی بخشیدن دغدغه دارید 😊🙌🌺

0 0

فاطمه امیربیگی

این دوره ی شکوفاایی با توجه ب توضیحات شما یه معجزه میتونه تو زندگی هررفردی باشه امیدوارم بتونم یه روزی در زندگیم توی این دوره شرکت کنم و این معجزه را وارد زندگیم کنم

0 0

محمدعلی عاشوری

قسمت اعظمی از خودشکوفایی هر شخص توسط روابط آن فرد رقم می‌خورد ، وقت آن رسیده است خاطرات منفی و ناراحت کننده‌ای که دیگران برایمان رقم زدند را فراموش یا رها کنیم.

0 0

طاهره شفیعی

عالی بود

انسان قطعه ای وجود خداست،خود شکوفایی زمانی رخ می دهد که آگاه می شویم خداوندقدرت خلق کنندگی خودش را در درون ما نهادینه کرده ....

خودشکوفایی در بستر موفقیت ها به وجود می آید،موفقیت ها را برنامه ریزی،تلاش و باور و دوام آوردن به وجود می آورند.

شما با دادن احساس ارزشمندی(عزت نفس)به جان آدمی وهمچنین با دادن احساس توانمندی( اعتماد به نفس) به جسم او،جسم و جان آدمی را متحد کرده و او را به سرانجام مقصود میرسانید...

0 0

شهلا

بسیااار عالی و جامعه بود
در واقع کلی صحبت های استاد خلاصه شده بود

1 0

فاطمه

تک تک کلمات و جملات شما آینده میسازه، کاش اینا رو تو دوران مدرسه و از کودکی به ما آموزش می دادند

0 0

پردیس

خیلی ممنونم برای اینکه این دوره بینظیرو بهمون معرفی کردین حتما شرکت میکنم🙏🏻🙏🏻🙏🏻💗💗💗

0 0

پانته آ عباسي

من مدتي هست تمام پست هاي استاد رو گوش ميدم. خيلي عالي هست و كمكم كرده.اميدوارم هميشه موفق و سلامت باشن.

0 0

مبینا

سلام وقت بخیر، ممنون بابت قرار دادن این مقاله، انقدر شیرین و جذاب بود که تا این موقع صبح داشتم میخوندمش و باعث شد انحرافات راهی که در زندگی انتخاب کرده بودم، رو متوجه بشم
دقیقا کار باغبونی رو انجام میدادم که هر روز علف های هرز رو میچیند و انتظار رشد گل رز رو داشت

خدا خیرتون بده و دلتون شاد باشه 🌸🙏🏻

0 0

مبینا

سلام استاد ممنون از اینکه این مقاله رو به رایگان در اختیار ما قراردادین، انقدر جذاب بود که تا این موقع صبح میخوندمش و نت برمیداشتم و به تمام این مسیری تو زندگی انتخاب کرده بودم فکر میکردم، دلیل اشتباهاتم رو متوجه شدم، دقیقا کار باغبونی بودم که هر روز علف های هرز رو میکندم و انتظار داشتم گل رزی رشد کنه بی آنکه دانه ای کاشته باشم،

بازمممم ممنون از لطف تون 🌸🙏🏻

0 0

Fatem_eh95611

وقت بخیر میگم به شما استاد عزیزم
که زحمت کشیدید و خلاصه دوره رو در این مقاله جمع بندی کردید ..
میتونم بگم خودشکوفایی بهترین نقط رشد انسان هست یعنی وقتی انسانی حقیقت درونی خودش رو کشف کنه و با همون استعداد و هر چی ک ازخود واقعی داشته باشه مسیرش رو ادامه بده و خودش رو با تمام خوبی ها و عیب و نقص هایی ک داره خودش رو بپذیره و خودش رو مسئول بهتر بودن خودش بدونه میتونه خودش رو بیشتر دوست داشته باشه و درکل وقتی ما به وجود اصلی و هر آنچه ک در آن استعداد داریم بیشتر پی ببریم احساس رضایت و آرامش بیشتری رو درکل زندگیمان ادراک میکنیم‌...
و نکته اصلی اینک در کنار همه این چیز ها قطعا افراد باید آگاهی خودشون رو بالا ببرن و آموزش ببینن حال چه خوبست ک افرادی مثل شما به آگاهی و آموزش دادن افراد مشتاق اند ...
سپاس بیکران🙏🌸🌸

0 0

سمانه دهقانی

این مقاله بسیار مفید بود، مخصوصا تو موقعیت خاص الان که شرایط سختی در جامعه حاکمه نظیر کرونا و قرنطینه و تحریم ها و مسائل اقتصادی و...
مهم برخورد ما تو این موقعیتهاس که چجوری بتونیم بدون استرس و اضطراب و تنش، کنار بیاییم با شرایط و بتونیم جنبه های مثبت این قضیه رو نگاه کنیم و فرصتهای پیش رو رو ببینیم و بسنجیم از اونها برای پیشرفت خودمون و دیگران استفاده کنیم. شادمانی رو به خود و اطرافیان تزریق کنیم، روابط بهتری با دیگران برقرار کنیم و... نهایت به خودشکوفایی دست پیدا کنیم و معنا و ارزش زندگیمونو پیدا کنیم.

0 0

مریم

بسیار مقاله مفیدی بود.ممنونم از شما...پذیرش خود و هر آنچه که هستیم اولین قدم خود شکوفاییه...ممنونم از مقاله مفیدتون👌🏼

0 0

ماندانا

سپاس از مطالب مفید👌نظر من درباره این مقاله:
طبق نظریه پاریخ، افراد در راه رسیدن به موفقیت های فردی، شغلی و با خوشکوفایی همواره احساس نا خشنودی دارند زیرا که به جای آنکه زندگی و امور را اداره کنند ترجیحا با راهکار مداخله غیر مستقیم، به جای آن توسط زندگی اداره می شوند. در این حالت دائما در معرض استرس و فشار روانی زندگی قرار می گیرند و حتی با وجود کسب موفقیت، از رضایت بر خوردار نخواهند بود.
تمامی امور زندگی تا جایی حائز اهمیت اند که فرد را درگیر تنش ها نکرده و صرفا اداره شوند. برای رسیدن به چنین درجه ای از اراده، باید به شناخت خویشتن ، درک نقاط قوت و ضعف و ارتقا شخصیت پرداخته شود.

0 0

مریم

از صمیم قلب خوشحالم که با آقای میرصادقی و نوشته ها و دیدگاهشون آسنا شدم من هنوز دوره ها رو شرکت نکردم ولی با خوندن کتاب هاشون به خصوص سیزده و همچنین گوش دادن به پادکستهاشون اونقدددر تغییرات رو در خودم دیدم که چندین برابر رضایتم از زندگیم بیشتر شده،امیدوارم هر چه زودتر بتونم تمام دوره ها رو شرکت کنم 🌷

0 0

سحر بصیریان

مثل لایوهای اخیر، پرمحتوا . مفید
عالی
خدا قوت استاد عزیز

0 0

هانیه

سلام استاد،خداقوت،متاسفانه با خوندن مقاله شما به این نتیجه رسیدم که احتمالا جز اون انسانهای افسرده باهیجانات منفی هستم،حقیقت اینه که خوندن مقاله شما درلحظه میتونه خیلی انگیزه بخش باشه ولی وقتی دوباره از فردای همون روز تمام زندگی آدم بصورت روزمره تکرار میشه و هیچ چیز جذابی اتفاق نمیفته همون احساسات دوباره به جسم آدم برمیگرده،خود من الان هیچ استعدادی دروجودم احساس نمیکنم که بخوام شکوفاش کنم،چون تمام روزم یا درحال آشپزی و کارای خونه میگذره یا سر و کله زدن با بچم،اصلا وقتی واسه خودم نمیمونه که بخوام به چیزی فکرکنم،اما گفته های شمارو قبول دارم،چون دقیقا طبق گفته های شما،باوجودی که از زندگی و همسروبچم رضایت دارم ولی معمولا بخصوص با همسرم بی دلیل درحال مشاجره و تنش هستیم،با توجه به حرفهای شما احتمالا نارضایتی از خودم و شاید نرسیدن به اهدافم باعث شده من نتونم آرامش داشته باشم ودرنتیجه آرامش اطرافیانم رو هم بگیرم.همسرم دوست نداره من کار کنم،تاوقتی خونه پدرم بودم عاشق موسیقی بودم ولی هیچوقت حمایت نشدم،الانم واقعا حس میکنم بودن یا نبودنم تو این دنیا اصلا مهم نیست،به نظرم تلاش کردنم انگیزه میخواد.

0 0

فاطمه

سلام .
بنظرم دوره شکوفایی یکی از مفید ترین مبحث هایی هست که هر آدمی باید تو زندگیش راجبش بخونه و خب خودشکوفایی خیلی مبحث مهمی هست چون هر شخصی ،مثل منه فاطمه اگه این خودشکوفایی رو بفهمم و درکش کنم و تو زندگیم ازش استفاده کنم از امکاناتی که دارم درست استفاده میکنم و میتونم استعدادهای پنهانی ک دارم رو پیدا کنم و رشدش بدم همونطوری که مزلو میگه آنچه انسان می‌تواند باشد باید بشود.

0 0

Elaheh sh

فارق از بعد جسمانیمون که نیاز به آسایش و مراقبت داره و رسیدگی بهش مهم و حیاتی ولی ممکنه کافی نباشه. چون در کنارش روحمون رو با کار هایی که حس جریان زندگی و زنده بودن رو میدن باید انجام داد.
خیلی از کار هایی که ما تو زندگی انجام میدیم شاید به ظاهر کار مهمی نباشه ولی داره عمیقا روح مارو تغذیه میکنه و پرورش میده.
مثل نوازنده ای که درامدش از موسیقی نیست ولی برای پروش خودش اینکار رو انجام میده.
دقیقا مثل انیمیشن روح که تنها هدفش این بود که تو یه گروه موسیقی بزرگ باشه ولی درست وقتی که به هدفش رسید دید که این همون کاری که هر روز انجام میده.
اگه از لحظه کوچیک حتی لذت ببریم، شاید بتونیم حس بهتری داشته باشیم.

0 0

محدثه ولاشجردی

خیلی عالی بود. مخصوصا قسمتی که به پذیرش اشاره شده بود. پذیرش خیلی از موانع رو برمی‌داره انگار.

0 0

کوثر

دوره ی کامل و مفیدی باید باشه که ابعاد و زمینه های مختلف رو شامل میشه🌸🌻

0 0

شهاب

بسیار تاثیر پذیر و به نظرم جز بهترین دوره ها هست

0 0

Ghazal

این مقاله خیلی از نکاتی که دکتر میرصادقی در همایش اکسیژن گفته بودن رو برام یاداوری کرد و بسیار مفید بود.زندگی لذت‌های زیادی داره ولی اکثرا کوتاه و گذرا هستن و منجر به رضایت ما نخواهند شد...
درس بزرگی که از دکتر میرصادقی یاد گرفتم اینه که در نهایت حرکت به سمت شکوفایی هست که منجر به رضایت از زندگی میشه.
مقاله خوبی بود❤️👌

0 0

فاطمه احسانی

این مقاله به من کمک کرد معنای زندگی خودم رو پیدا کنم . بسیار مقاله پرمحتوا و کاملی هست و خیلی کاربردی من خیلی از اطرافیان رو میشناسم که فقط میخوابن بیدار میشن نفس میکشن و منتظر اخر عمر خودشون هستن و این یعنی ارزشی که خدا به انسان داده رو زیر پا له میکنن چون هر انسانی برای یک هدف خاص بدنیا اومده و باید اون هدفو پیدا کنه . باتشکر از اقای میرصادقی

0 0

محمد چگنی

اول از همه تشکر میکنم که این همه اطلاعات مفید و تاثیر گذار رو راحت و رایگان در اختیار همه قرار میدید وهر کاری برای افزایش آگاهی مردم از دستتون بر بیاد با افتخار انجام میدید، واقعا ممنونم
و دوم اینکه تشکر بابت دوره ها و همایش ها و ... که برای برگزاری اونها وقت میزارید مطالعه میکنید و اطلاعات درست و واقعی در اختیار ما قرار میدید نه اینکه فقط چند تا شعار بدید که فقط ی روحیه داده باشید و الکی خوش باشیم . و ممنونم از اینکه عملگرا هستید و به هرآنچه بخواهید به شما داده میشود خط بطلان کشیدید

0 0

فاطمه شفیعی

من بعد از سی و چند سال زندگی تازه دارم خودمم رو پیدا می کنم، راه سختی در پیش دارم و می دونم از پسش بر میام.
ممنون و سپاس فراوان از اینکه دانسته ها و تحقیقات خودتون رو به اشتراک می گذارید.

0 0

فاطمه اشرفی

محتوای کاملی بود و مرورش بهم یاد اوری کرد یه بار ویگه لایو ها و پست های پرارزش دکتر میرصادقی عزیز رو مرور کنم.

0 0

کیان فلاح

سلام وقت بخیر من الان تصمیم گرفتم در دوره خود شکوفایی ثبت نام کنم انشالله فردا صبح ثبت نام می کنم
ممنونم از شما بابت دوره خود شکوفایی

0 0

خانم نوروزی

بسیار عالی👌👌👌👌👌👌👌👌بی نظیره
انسان بتواند توانایی‌ها و استعدادهای خود را تحقق بخشد و به بالاترین سطح انسانیت برسد، به خودشکوفایی دست یافته است💣💣💣💣💣💣

0 0

فهیمه

درود خدمت جناب آقای میرصادقی:
من تا به حال دوره های شما رو شرکت نکردم و پیح شما رو هم یکی از دوستانم ب من معرفی کرد و خیلی خوشحالم از این بابت که میتونم تمام چیزهایی که بصورت پراکنده در ذهنم بوده همیشه، میتونم بصورت متمرکز و سازمان دهی و مثال های ملموس آقای دکتر خیلی حس خوبی دارم و بیشتر به درون خودم پی میبرم که همه انسان ها میتونن علم روانشناسی رو درون خودشون پرورش بدن تا با حتی مسائل روزمره بتونن با آگاهی مواجه بشن
کمال تشکر از شما انسان شریف و انسان دوست

0 0

نیلوفر جعفری

سلام به بهترین و دلسوز ترین و واقع گرا ترین روانشناسی که من میشناسم . ممنون بخاطر وقتی که میزارید و علمتون رو رایگان در اختیار ما میزارید ،من از وقتی وارد پیجتون شدم و به پیشنهاد خودتون نوتیفیشن اینستاتون رو فعال کردم لایواتون رو بارها دیدم و جزوه نوشتمو هر روز مرورشون میکنم حالم بهتره ،تغییر رو درون خودم میبینم ،خیر ببینید الهی🌹

0 0

مائده

انسان همیشه این روحیه بی نهایت طلبی را در خود داشته است که با رسیدن به یک خواسته ی خود به چیز بالاتر فکر میکند و آن میل بینهایت طلبی در او روز به روز رشد میکند.اینکه او چگونه میتواند در آخر از زندگی خود راضی باشد این است که خودش را به خوب بشناسند.و درواقع به آن خود شکوفایی برسد. این مطالب عالی بودند و بنظرم روانشناسی علم فوق العاده ای است برای یافتن خود.😎

0 0

امیرحسین رنجبر

خیلی عالی بود
مرسی از آموزش های بینظیرتون❤️🌹

0 0

نگار

با عرض ادب و احترام خدمت استاد گرامی
این دوره درس های زیاد رو آموختم و یاد گرفتم که چطور خودت و ببخشی و خودت سرزنش نکنی،وبا خودت مهربان تر باشی . و باتحقیر نکردن خودت اهمیت افکار و پایین تر بیار وبه فکرهایت خیلی اهمیت نده .
واز خودت تمایل نشون بده به دردهات.
و با برنامه ریزی بشی یک آدم با پشتکار وقوی و یادت باشه همه میتوانند انجام بدنند نیاز به درد و سختی نداره.
ودر پایان سپاسگزارم از استاد میرصادقی که با تمام انرژی این کلاس ها برای آموزش بهتر ما در نظر میگیرند.

0 0

بهار

خیلی مفید بود.مخصوصا قسمتی که در مورد هیجانات منفی بود اینکه احساسات منفی مونو بپذیریم و ازشون اجتناب نکنیم و قسمت سرمایه روانی و هیجانات مثبت هم خیلی جالب بود
😍😍

0 0

زهره

سلام. واقعا عاالی و مختصر و مفید و البته توی این دنیا که ادم ها با سرعت و سردرگمی فقط به گذران روزمرگی ها مشغول هستند. انسان رو بفکر وامیداره که یکم اهسته تر بخودت بیا. ازتون ممنونم که از صمیم قلب به همه کمک میکنید.

0 0

لیلا

سلام و عرض ادب و احترام ویژه خدمت استاد بزرگ اکت جناب آقای میرصادقی .عالی بود .اینکه در ابتدا آگاهی داده میشه و بعد راهکار خیلی عالی هست .موفق باشید.

0 0

مهدیه

باسلام .خیلی عالی بود با اینکه خیلی از نکات رو توی لایوهای رایگان پیج هم دکتر تدریس کرده بودن🙏🙏سپاس

0 0

ریحانه حسنی

این مقالات واین اگاهیامثل یه چراغ قرمز میمونه وسط جاده ای که داشتیم بابالاترین سرعت وبدون توجه به کلی چیزا وباکلی خستگی وفرسودگی وفقط برای موفق شدن ورسیدن به اخرجاده میرفتیم
جاده ای که فقط هرمسیرش یکباربرامون اتفاق می افتاده ..
ابن چراغ قرمزبهمون میگه صبرکن به کجا چنین شتابان چه خبرته صبرکن ببین حواست هست خودتو جا گذاشتی..حواست هست چی سرت اومده حواست هست بارماشینت چقدرزیادشده صبرکن به خودت گوش بده بذاراونم توادامه ی مسیرمهربونترهمراهت باشه..اقا مگه خودت چشه که اینقدردرحقش ظلم کردی..صبرکن جاده روببین اتفاقات تلخ وسخت رو معنی کن وبپذیروادامه بده...الان که پشت این چراغ ایستادی گواهینامه خوددوستی وپذیرش ومعنای زندگی گرفتی الان ادامه بده ببین حواست باشه چندکیلومتردیگه برنامه ی جدیدخودش رومیخوادها..نبایدبا اطلاعات قبلی توجاده های جدیدقدم برداری...
ببین حواست باشه که داری زندگی میکنیا وزندگیه بامعنا وارزشمندحقه توست....

دمتون گرم...ممنون که توهرچهارراه وهراتوبان زندگی بااگاهی دادن وراهنمایی کمک به بهترادامه دادن مسیرزندگی کمکمون میکنید....

0 0

لیلا

دستمریزاد دکتر
برام جالبه که دارم میبینم رویاهای منو شما دارید پیش میبرید.فکر میکردم ایده ناب خودمه،اما از وقتی با شما و فعالیت هاتون آشنا شدم فهمیدم قبل از من،شمادست بکار شدین.از صمیم قلب خوشحالم.
حالا آرزومه روزی افتخار همکاری با شمارو داشته باشم،تا باهمدیگه این مسیر رو دنبال کنیم😊

0 0

الهه کبیری

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان عزیز
من دوره ی خودشکوفایی شرکت کردم میتونم به جرات بگم من این دوره زندگی کردم درست در سخت ترین شرایط زندگی با این دوره آشنا شدم و واقعا نمیدونم از چه واژه‌ای برای تشکر وقدردانی از شما استاد عزیز استفاده کنم. ممنون که درسخت ترین روزها درس زندگی به من آموختید.

0 0

پرستو

خیلی از نکات را اقای دکتر با محبت تمام در لایوهاشون فرموده بودن. من خودمو خیلی کم میشناختم ولی با صحبتهای اقای دکتذ خودمو بیشتر شناختم و خوشحالم از این شناخت و خدارو شکر میکنم.اقای دکتر با تمام وجودم از شما ممنونم

0 1

ارسام

درود بر شما،انصافا عالي بود و تقريبا ٢ساعت تا ٣ساعت مشغول مطالعه مقاله سراسر اطلاعات خوب و مفيد شما بودم و نكته هاي خوبي ازش برداشتم ، همينطور كليپاي عالي دكتر ميرصادقي بزرگوار كه واقعا دارن زحمت ميكشن واسه جامعه ي ما و جا داره خسته نباشيد ويژه داشته باشم خدمت ايشون و تيم فوق العاده كاربلدشون. درود بر شما كه مقاله مفيد رو در اختيار ما گذاشتين. عاااالي و بي نظير 🌸👑

آرزوي بهترينهارو دارم واستون 👏🏻👏🏻👏🏻🌹🌹🌹🌸🌸🌸💙💙💙😍😍😍

0 0

حلیمه

خلاصه ای از دوره شکوفایی و ذکر کردن مفاهیم اصلی اکت در این مقاله باعث میشه با خوندنش کل مطالب، دوره و یادآوری بشه، واقعا مقاله کاربردی و مفیدی بود، ممنون دکتر میرصادقی گرامی...آرزومند سلامتی ما هستم🙏🌻

0 0

Fateme

خیلی حس خوبی گرفتم ممنون از مطالب عالی و تیم عالیترتون
با نکته برداری از نطالبتون خواستم ک همش جلوی چشمم باشن

مچکر🌸

0 0

ثریا

یه جورایی استاد تو برنامه خندوانه انگار خلاصه همین مطالب ارزشمندو جا انداختن با زبانی شیوا و خودمونی
و خب با این مقاله میتونم اون نت برداری که کردمو کامل تر کنم عالی بود ممنون از شما🌹
ولی به نظرم فردی که کاملا عزت نفسش زیر صفره و افسردگی شدید داره شاید نتونه با این مطالب کنار بیاد
توی مقالتون کاش اشاره میکردین که فردی که عزت نفس نداره و اعتماد به نفس نداره هم میتونه شروع کنه
چون اکثر ما ادما میگیم ما که عزت نفس نداریم یا فلان چیزو نداریم و سعی میکنیم همون چیزی بدست بیاریم بعد اقدام کنیم بعضی وقتا این کار یا وقتمونو میگیره یا ما رو میندازه تو باتلاق درسته خیلی سخته با نداشتن عزت نفس و انگیزه و اراده و.....
شروع کرد ولی شدنیه زمانیم که شروع کنیم تمامیه این مولفه ها خود به خود پدیدار میشن انگاری میان سمتمونو بهمون خوش امد میگن که خوش اومدی به این مسر قشنگ و مقدس🙂

0 0

حمیده صفا

من همیشه حرفهای شما رو مرور میکنم
که یه وقت غافل نشم
ممنون که خالصانه انرژی میذارید
به امید خودشکوفایی تمام کسانی که زنده اند

0 0

فائزه خانی

سلام،وقتتون بخیر
بابت مقاله ی عااااالیتون خیلی ممنونم.
من و مادرم سی دی های ۳۰ روز تا پیروز رو دیدیم و به تازگی تو دوره ی خودشکوفایی و اسطوره ها شرکت کردیم که البته تازه شروع شده و تمام مطالبی که تو این مقاله هست،خلاصه ی بخش کوچیکی از مطالبی هست که تو این ۳ ماهه شروع کلاس ها از استاد میرصادقی یادگرفتم و از اینکه تونستم تو این دوره ها شرکت کنم اول از همه از خدای بزرگ تشکر می کنم و بعدش از تمام کسانی که برای برگذاری این دوره ها زحمت کشیدن علی الخصوص استاد میرصادقی تشکر می کنم؛در انتها لازم میدونم بگم که هرررر کسی تو هر جایگاهی متناسب با شرایطش باید حداقل یکی از دوره ها یا کلاس های شما رو بگذرونه،از اسطوره ها گرفته تا شکوفایی تا ۳۰ روز تا پیروزی

0 0

فاطمه


تو اين دوران سخت ،گذروندن اين دوره و يا مفاهيم آن واقعا اميد و آگاهى ميده.
خوشحالم كه با اكت و خودشكوفايى و مفاهيم آن آشنا شدم.
به اميد روزى كه همه مردم مون بتونن از آموزه هاى بينظير استاد ميرصادقى بهره مند بشن تا بتونن زندگى آگاهانه ترى ،همراه با شكوفايى رو تجربه كنند.

0 0

سید علیرضا هاشمی

عالی بود ، ممنون از مطلب با ارزش و خواندنی شما

0 0

آرشام

واقعا عالی بود مرسی طول کشید اما خوندم ارزشش رو داشت خیلی چیز ها یاد گرفتم اما بازم جای کار داره این مقاله
فقط یه سوال این دوره برای چه سنی و چه کسی مناسب هست؟؟؟

0 0

سمانه

بسیار لذت بردم از مطالعه مطلب بالا و همچنین صحبت های ارزشمند شما در برنامه خندوانه. سلامت باشید

0 0

اکبری

با خوندن این مقاله کلی غصه خوردم که توی این دوره شرکت نکردم..البته من در دوره غیر حضوری عزت نفس آقای دکتر شرکت کردم و واقعا اثراتش رو به وضوح در خودم مشاهده میکنم..واقعا مطالب برای من یکی بسیار کاربردی و مفید بود..سپاس فراوان از جناب آقای دکتر میرصادقی گرامی.

0 0

سامان نجاتی

وقتی انسان برای کلمات به دنبال معنا میگرده چه انتظاری داریم که برای زندگی به دنبال معنا نباشه.این جمله ی علی میرصادقی رو میشه براش ساعتها حرف زد و هر کسی درباره ی معنایی که از زندگی داره صحبت کنه.

1 0

رضا دلیر

آموزه های actعالی هستند.مخصوصا یک قسمت از سیلی واقعیت رو دکتر عزیز اوردند و این پذیرش چه کارا که نمی کنه و چقدر آدم رو توانمند می کنه.ممنوووون از مطالب زیباتون
بنده خیلی از مطالب رو برای دانسجوها و دانش اموزل بیان می کنم و حتی در خانواده ها .بسیااار عااالی و خسسته نباشید .

0 0

یوسف دراجی

خودشکوفایی اون نقطه‌ای هست که در راس هرم مازلو قرار داره،و همگی باید به سمت اون حرکت کنیم
مرسی از شما 🙏

0 0

Abbaszadeh

عالی بود . پستهای زیباتون در اینستا و این مقاله خیلی کمک به من کرد که خودم بیشتر دوست داشته باشم ممنون از لطفتتون. خدا قوت

0 0

ساجده ملک زاده

چقدر روان شناسی واقع گرا و اکت جذابه ؛ در عین تلخی چقدر آرامش بخشه ؛ ممنون از اینکه این اطلاعات رو با ما به اشتراک می‌گذارید🌻

0 0

پریا

اول اینکه به نظرم مرسی فقط انگیزشی نیستین و دعوت میکنین به شاهد و ناظر بودن واسه احساسات و افکارمون، بعدش اینکه خودشکوفایی رو فقط موفق بودن تعریف نمیکنید و دمتون گرم که به رسالت و نگرس و هدف زندگی بیشتر اهمیت میدین، مخلص کلام:زیاد نزدیک شدن به ذهن خطرناکه و واقعا افسار ادمو میگیره دستش بیشتر سعی میکنم به من درونیم نزدیک باشم ،اون همیشه اونجاست،همیشه حضور داره

1 0

amir2004

مقاله بسیار جامع و تاثیر گذار بود استاد عزیز🌺🙏🏼
خود شکوفایی خیلی مهتمر و برتر از شکوفایی ظاهری و عینی است
موفق پیروز و همیشه شکوفا باشید🌺👌

0 0

مائده

مطالبتون خیلی عالیه مفیدو کاربردی و قابل تامل و ملموس،نکته برداری کردم و خوشحالم که با چنین سبکی اشنا شدم

0 0

نيلوفر

چقدر خوشحالم كه تو همايش اكت دوره خودشكوفايي رو بهم پيشنهاد داديد تا شركت كنم، تازه اول راهشم، دارم از تك تك ويدئو ها لذت ميبرم و چقدر نياز اين روزهاي خيلي هامونه❤️

0 0

عرفان خلیلی

سلام و وقت بخیر و شادی . خیلی عالی بود . ⭐🌹🎓📚🧠

0 0

مهدی حسینی

یکی از بهترین مقاله ها هست ادم از خوندنش خسته نمیشه ک هیچ باید برگرده نکته برداریم کنه💕

0 0

زهرا کریمی

سلام از وقتی که من بااستاد میر صادقی آشنا شدم خیلی چیز ها یاد گرفتم از ایشون و بین تمام دروره ها که برگزار می کنن به شخصه میتونم بگم دوره ی شکوفایی واقعا عالی بوده و خیلی کمک میکنه این مطلب هم واقعا واقعا بود

1 0

مرجان

سلام،مقاله آموزنده و خوبی بود، من کتابهای زیادی مطالعه کردم اما بخشی از نکات این مقاله برام تازگی داشت و واقعا مفید بود، قسمت پذیرش و اتفاقات منفی توی این مقاله برام خیلی جالب بود‌
متاسفانه اکثرا در مسیر رسیدن به هدفمون خیلی درگیر‌احساسات منفی میشیم..... امیدوارم روحیه پذیرش اتفاقات منفی رو بتونم تقویت کنم. ممنون از مقاله ارزشمندتون

1 0

ميلاد فيلى

به نام خدا ((الهى كه خوب باشين))
خودشكوفايى در اصل مثل اعضاى يك پازل كامل ميشه . در موضوعات و بحث هاى مختلف. ولى تنها از يكطرف نميشه نگاهش كرد و در تمام جهت ها بايد اين موضوعات تشكيل دهنده ، هم زمان با هم رشد كنند. ديدگاه اين مقاله از اين موضوع پا فراتر گذاشته و به بهتر كردن زندگى به كمك خود شكوفايى پرداخت و جا داره بارها اون رو از جهت ها و نگاه هاى مختلف ديد. من رو خود شكوفايى بياد يك موضوع خيلى خوب انداخت كه زندگى رو بهتر ميكنه و البته ادامه دادن و خسته نشدن زود . اول اينكه به قول آقاى استفان كاوى عشق رو بايد ورزيد و ادامه داد ((عشق =زندگى و وريزدن= خود شكوفايى)) و موضوع دوم از كتاب سيزده اهل يك جا باش ولى ساكن نباش(( اهل = زندگى سالم و ساكن =act كه موضوع جذابى به نام خود شكوفايى داره)) و سومين موضوع از هزاران فكرى كه به سر من و خيلى ها مياد اينكه زندگى بدون داشتن مشكلات بقاء ندارد ولى ميشه مشكلات رو ديد و بدون در نظر گرفتن چه كسي و چه چيزي ايجاد مشكل كرده ، مسئليت اين موضوع رو بر دوش و زندگى كشيد. ((مشكلات زندگى و حل آن مانند مسئول دو ساختمان ١١سپتامر هستند )) سپاس نطقه سر خط. تمام

0 0

داودی

واقعا ممنونم از شما
می‌خوام اعتراف کنم که شما باعث شدید که من نظریه اکت رو خیلی بیشتر و بیشتر بررسی کنم و انتخابش کنم برای رویکرد درمانی برای مراجعانم در آینده
البته اگر دوره هاتون مختص به تهران نبود ،واقعا عالی میشد

0 0

محمدرضا

بسیار عالی بود مخصوصا اینکه با فیلم بهتر متوجه شدیم

0 0

پارسا

عالی بود خیلی مفید و درجه یک بود ممنونم استاد خیلی نیاز داشتم بهش😍❣

0 0

احمد

آقای میرصادقی بهترین هستند واقعا

0 0

سیمین پردل گناوه

تو جاده تاریک زندگی اگه یه جراغ چشمک زن باشه اون همینه که بری و تو دوره خود شکوفایی شرکت کنی و مسیر پر فراز و نشیب زندگی رو با ارامش به سر منزل مقصود برسانی .

0 0

حدیث

خوشبختی و احساس رضایت از زندگی برای یه نفر با پوله، یکی با تحصیلات بالا، یکی با خدمت به خلق ، یکی با آشپزی، یکی با کار تو معدن... و ما نمیتونیم برای هیچکسی خوشبختی یا بدبختی تعریف کنیم... این یه موضوع کاملا نسبیه و به دیدگاه اون فرد نسبت به زندگیش و آینده ای که برای خودش ترسیم کرده بستگی داره

0 0

نگار غفرانی

عالی بود این مقاله
خیلی جامع و کامل
ممنون بابت وقتی که گذاشتید و این متن رو آماده کردید🌺🌺🌺

0 0

جمیله

پذیرفتن اشتباهاتمون ، اولین قدم برای داشتن اعتماد بنفس و عزت نفس بالا و سالم وبالا رفتن ظرفیت احساسی و معنوی ما.. که باعث رشد و پیشرفت بعدهای بیشتری در زندگیمون میشه. و قشنگترین و زیباترین دستاورد ها و احوال رو برامون به همراه داره
مقاله پرمغز و پر استفاده ای هست .ممنون و تشکر فراوان که اینطور صمیمی و دوستانه هستید..بمونید برامون🙏🙏🙏🙏

0 0

افسانه

نکاتی که الان تواین برهه بهشون نیاز داریم، و همه ی اون چیزی که باید برای زندگیمون انجام بدیم🙌🏻💐

1 0

Soheyla

خیلی عالی 👌
خوشبختی و رضایت از زندگی یک حس درونی هست و باید تمرین کنیم تا این مهارت رو کسب کنیم

0 0

خ.صفری

ممنون بابت راهنمایی ها و صحبت های ارزشمندتون...متاسفانه هنوز نتونستنم در همایش هاتون شرکت کنم اما از خوندن این مطالب و دیدن فیلم های اموزشی ک در پستهامیزارن لذت میبرم و استفاده میکنم🙏🏼

0 0

سمانه

بسیار عالی و تحسین برانگیز بود برخلاف خیلی از روانشناسایی که الان فقط دارن مثبت گرایی کاذب رو تبلیغ میکنن شما واقعیت گرایی رو دارین ترویج میدین که در زمان حال و در واقعیت با زندگی کنار بیایم

0 0

ناهید

بسیار عالی بود.سپاس از شما

0 0

الهام

از شما یاد گرفتم که خود شکوفایی یعنی پذیرش خودمون،دوست داشتم و احترام به خودمون با وجود مشکلات،سختی،بیماری وغم ها و ....
مشکلات همیشه هست این ما هستیم که باید در کنار مشکلات راه خودمون رو پیدا کنیم و پیشرفت اینجوری حاصل میشه.

1 0

Zeynab

خیلی کاربردی و مفید . عالی

0 0

neg.m.neg

با سلام و خدا قوت
بسيار لذت بردم
من و همسرم واقعا از اين موضوع كه هميشه ميخوايم بقيه رو از خودمون راضي نگه داريم اذيت ميشيم و تمام تلاشمونو ميكنيم رلي هيچ وقتم كسي راضي نيست و هميشه يه بهونه هست
ولي واقعا با خوندن اين مقالات يه تلنگري خورديم اميد است كه بتونيم شركت كنيم همايش هارو 🙏
موفقيتتون مستدام باشه استاد

0 0

عاطفه

خیلیی عاالی بود
واقعا درسته.. وقتی آدم توانایی هاش رو بشناسه و ازشون استفاده کنه... احساسی ک داره بهترین احساسه ب نظرم و همین باعث ارامش و پیشرفتش میشه🌹🌹🌹🌹

0 0

Midfa

بسیار متن عالی که بنظرم کلمه به کلمه ش ارزشمنده و اموزنده اصلا هرچییزی که مربوط به اقای میرصادقی باشه مثل یه دانشگاهه مثل همین متن که میشه ازش کلی یاد گرفت.

0 0

دخترکه دامپزشک

بسیار عالی بود ، من واقعا هر روز از پیج شما دیدن میکنم هر هفته یکی از مقاله هایی که باشه و میخونم

0 0

sara

ایدئولوژی های بسیار زیبا و پر مفهومی بود. مشتاقم توی دوره هاتون حتما شرکت کنم😍🥰

0 0

سمانه

سلام مقالتون عالی بود من استوری ها وپستهای آقای دکتر رو دنبال میکنم واقعا عالی هستن و تاثیرگذار الان که شرایط بده وهمه به سمت افسردگی میرن خودشکوفایی عالیه منم جزو افراد ناامید بودم خسته بودم از روزگار زندگی همه چی استرس شدید داشتم الان چند وقتیه به خودم اومدم به خودم میرسم مدیتیشن میکنم ورزش میکنم خودمو دوست دارم برای اتفاقات خوب خوشبینم وحتی برای آرامشم از دمنوشها استفاده میکنم وهمه چقد موثر بوده ومن چقد تغییر کردم خداروشکر

0 0

سمیه رهنما

مقاله خیلی واقعی تر و کاربردی تر از خیلی سخنرانی های جذابی که توش فقط میگن: پاشو تو می تونی تو می تونی...
اینکه احساسات منفی رو بپذیریم، واقعیت های رنج آور زندگی رو بپذیریم.. توضیح مؤلفه های خودشکوفایی و بعد ارتباط افسردگی با هریک... هیجان مثبت، مجذوبیت، معنا، روابط مثبت، دستاورد ، تاب آوری..

کاش از زمان مدرسه اینا رو یاد می گرفتیم. فقط یاد گرفتیم حسامونو سرکوب کنیم 😔😔


ممنون از شما

0 0

دخیلی

بسیار جامع و مفید
این موضوع برای من قابل تامل است که روزی ارزوها و اهداف ما تبدیل به روزمرگی زندگی میشوند و ما باید در لحظه حال زندگی کنیم و از تک تک لحظه هامون لذت ببریم. این مقاله به من برای رسیدن به لحظه حال خیلی کمک کرد.
ممنون از استاد عزیز

0 0

زهرا غفاری

با خوندن این مقاله فهمیدم معنای زندگیمو میدونم اما مجذوب کاری نیستم نمیدونم واسه ی چی ساخته شدم چون دقیقا نمیدونم استعدادم چیه باید برم دنبال پیدا کردن این سوال و نمیدونم دقیقا چ جوری

0 0

سید علی سراجی

من یه درس بزرگ از شما گرفتم استاد میرصادقی؛
اینکه به جای از بین بردن افکار و احساسات(چه بد و چه خوب) آنها را بپذیرم و برای پیشرفت خودم از آنها استفاده کنم

0 0

مصطفی

به جرات میتونم بگم بهترین دوره‌ای که توی تمام سالهای عمرم تجربش کردم و زندگیم رو به نقطه عطف رسوند خودشکوفایی بود

0 0

Melina bayat

خیلی جالب و خوب بود
دوره های آقای میر صادقی همیشه میترکونه جامع و به درد بخور

0 0

آیدا

بسیار تأثیرگذار بود ، تا دیر نشده باید خودمون رو کشف کنیم..باید جور دیگر زیست.

0 0

فاطمه رمضانپور

بسیار عالی مخصوصا بخش موانع خودشکوفایی

0 0

محسن زواری

منم قبول دارم ک زندگی پول نیس،البته به خیلی از شرایط انسان ها بستگی داره، تو چ شرایطی بزرگ شدی چ خونواده ای، که به نظرم اینا خیلی تاثیر گذارند. چون اگه خونواده فقیر داشته باشی باید اولین گامت نجات از وصعیت اقتصادی بدت خواهد بود، در نتیجه تو باید ی سری چیزایی رو بدی تا بتونی ی سری چیزا رو بدست بیاری. مهمترینش عمر هست. ی بخش بزرگ از خوشبختی زندگی اینه ک تو هر تایم زندگی لذت از زندگی رو ببری. مثلا در دروان کودکی ، کودکی کنی در دوران جوانی، تفریح و کار درست و... خیلی چیزای دیگه رو داسته باشی. تو هر دورانی کارهلی مناسب اون دوران. وقتی از لحاظ ماای مناسب نباشی ممکنه اینا رو ب تعویق بندازی یا موکول کنی به زمان دیگری. این ینی خودش شکست. هر چند زندگی واسه افراد مختلف معناهای مختلفی داره، ولی طبیعت زندگی همواره ثابت بود. امیدوارم تمام مردمانمان به انچه شایسته هستند برسند.

0 0

زهرا وفا

آقای دکتر، روانشناسی actرو اینقدر شیوا و شیرین بیان می کنند که آدم دوست داره در تمام موقعیت های زندگیش استفاده کنه.

0 0

مریم

بسیار عالی بود 👏
ممنون از زحمات شما 🌸

0 0

رضا قنبری

خیلی مفید بود تیکه های کوتاه از سخنان آقای دکتر خیلی مفید هستند ببین دوره چه غوغایی به پا میکنه. ای کاش میتونستم تو دوره شرکت بکنم.

0 0

اقلیمه

من تا الان در دوره های دکتر میرصادقی شرکت نکردم ولی یکی از اهداف امسالم این بود که بتونم بیشتر ازشون یاد بگیرم و آموزش هاشون رو جدی تر دنبال کنم،
این مطالب واقعا کمک زیادی بهم میکنه...👌🏻🌹

0 0

فاطمه صادقی

مقاله ای کامل و بسیار مفید بود و برای من تداعی صحبت های آقای دکتر عزیز هست، در کتابها ،لایو ها و دوره ها. خداروشاکرم که علی میرصادقی در زندگی من ردی از خود به جا گذاشته🌷سپاس بی کران که باعثید هر روز از زندگی رو یه قدم به سمت جلو بردارم 🙏🏻

0 0

الهه

با توجه به شرایطی که همه داریم تجربه میکنیم اکثرمون با ناامیدی و افسردگی سروکار داریم.مقاله‌ی بسیار مناسبی برای این موارد بود و قطعا دوره خودشکوفایی هم خیلی کمک میکنه.حتما موارد گفته شده رو انجام میدم تا منم بتونم به احساسات بهتر و رضایت برسم.ممنون از شما

0 0

سجاد

در بررسی مطالب گفته شده توسط استاد. خودشناسی، خودپروری،ودیگر پروری از نکات قابل دکر در بحث خود شکوفایی استاد هست که هر کدام از مطالب گفته شده میتواند بمبستی و یا سکوی پرتاب هرشخص باشد. شکر خدا اشخاصی هم چون دکتر میرصادقی سید بزرگوار در ایران وجود دارند که باعث دگر شکوفایی جمعیت عظیمی از افراد شدند. استاد سپاس از شما.

0 0

آیدا

سلام امیدوارم عالی باشید
بسیار به دل نشست مطالبتون
و به نظرم مختصر ترین خلاصه میتونه این باشه که بهترین شناخت خودشناسیه انسانه و چه خوب که خودمون و جهانمون رو بیشتر بشناسیم

0 0

مریم محبی

خیلی عالی وهمه جانبه به موضوع خودشکوفایی پرداخته شده بود
انشاالله که بتونم دردوره های استاد شرکت کنم

0 0

سعیده

سلام آقای دکتر میرصادقی
من از زمانی ک با شما آشنا شدم و آموزه هاتون رو میخونم و میشنوم حس میکنم به یه آرامش عمیقی دست پیدا کردم...بعد از خوندن کتاب سیزده انگار گمشده ی خودم رو بعد از سی سال پیدا کردم و الان با تمام وجود مشتاق شرکت در دوره های شما هستم تا بیشتر و بیشتر بتوانم لایه لایه شخصیتم را بشناسم و زندگی رو درک کنم...با تمام وجود خدا رو شکر میکنم ک جواب خواسته هام رو با آشنایی با شما به زیبایی داد.باز هم ممنون از آگاهی و آرامشی ک با شناخت به ما هدیه دادین.

0 0

بهنام روئین تن

خیلی عالی بود و تشکر میکنم

0 0

طاهره دشتکی حصاری

بسیار خرسندم که اول با پیج شما و بعد با سایت شما آشنا شدم ، واقعا بی نظیر هستین . در برنامه های امسالم شرکت در دوره های شما را قرار دادم ، کتاب ۱۳ سفارش دادم و در دوهفته دوبار مطالعه کردم بی نظیر بود.


موفق باشید

0 0

ستایش

عالی و خیلی رسا بود تمام لایو‌های شمارث دنبال میکنم

0 0

farideh roueintab

چقد عالی وپربار. بمونید برامون الهی

0 0

امیررضا بالندری

من با کتاب های آقای میرصادقی مطالعه رو شروع کردم و به شدت دوره های ایشون رو توصیه میکنم

0 0

مهسا

خیلی ام عالی تو هر مقاله یه درسه من نه تاحالا تونستم که تو همایشاتون شرکت کنم نه امکانش هست چون تو تهران نیستم ولی خب همیشه مقاله هاتون با دقت میخونم اینو یه بار دیگه هم چند مدت پیش گذاشتید ولی برای چندمین بارهم ارزششو داشت خونده بشه مرسی از مطالبتون که با ما درمیون میزارید.

0 0

زهرا رضایی

بسیار عالی و آموزنده بود من از زمانی که روانشناسی اکت آقای میرصادقی رو دنبال میکنم خیلی حالم بهتره و خیلی بیشتر تونستم به خودم کمک کنم

0 0

مدیر سيستم

با سلام. خیلی خوشحالیم ازین بابت

0 0

نگین

اول از همه باید بگم بسیار متشکرم‌از دکتر میر صادقی که اینقدر دقیق و ساده بیان میکنن مطالب را .
همچنین بسیاری از مطالب که واقعا کاربردی بود برای من و عملا میتونم بگم خودم‌کسی بودم که از صفر شروع کردم تو زندگی م و الان از دستاوردم راضی ام. از آدمی که الان هستم خوشحالم و همچنان دنبال میکنم آموزش ها را.
ممنونم 💐💖

0 0

مدیر سيستم

سلام دوست عزیز. ممنونیم از نگاه شما

0 0

عسل

در کنار تمام این مولفه های مهم اقدام گرایی نقش مهمی داره.

0 0

محدثه پرسیان

من همیشه لایوها و آموزش ها رو دنبال میکنم بسیار عالی هستن چقدر خوبه ما با هر نقشی که داریم اول به توسعه فردی خودمون توجه کنیم و بعد میبینیم که چطور تغییرات راه رو برای ما زیبا میکنه
بسیار از دکتر میرصادقی بخاطر تلاش ها و آگاهی هایی که به رایگان در اختیار مردم سرزمینم میذارن ممنونم🕊

0 0

مدیر سيستم

سلام دوست عزیز. از توجه شما ممنونیم

0 0

سمیرا صدری

واقعا خودپذیری یکی از قدم های اولیه و اصلی تو زندگی یه فرده.اینکه خودمون رو همون جور که هستیم با تمام نقاط قوت و ضعفمون بپذیریم و بعد روی جفتشون کار کنیم.
با دردامون رشد کنیم و بدونیم باید یه چیزی خراب شه تا روش بتونیم یه بنای جدید بسازیم و از شکست نترسیم .
دوره هاتون عالین.ممنون از تلاش هاتون 🙏

0 0

مدیر سيستم

با سلام. ممنون از توجه و همراهیتون

0 0

حسین قدیری

سلام به نظرم خودشکوفایی یکی از مهمترین اصول و قوانین زندگیه که باید یاد بگیریم.

0 0

مدیر سيستم

درود و سپاس از شما

0 0

روناک

خیلی عالی و مفید بود، ممنون از شما که این مقالات را مینویسید و با ما به اشتراک میگذارید...

0 0

مدیر سيستم

با سلام. ممنونیم از نگاه شما

0 0

مینا

واقعا مایه خوشحالی هست
مطالب داخل سایت و لایو ها و پست ها اینقدر مفید هست که اگر کسی نتونه دوره هارو شرکت کنه با مطالعه این ها واقعا پیشرفت میکنه ⚘

0 0

مدیر سيستم

سپاس از همراهیتون

0 0

ناظمیان

چه قدر حالم در لحظه خوب شد😍 ممنون از شما👌
کسی که برای حال خوب بقیه تلاش می کنه خدا حالش چندین برابر خوب می کنه، شما جز این دسته هستید
موفق باشید

0 0

مدیر سيستم

بسیار خرسندیم. ممنون از همراهیتون.

0 0

رامین ضمیری سلطانی

خیلی عالی بود. قطعا این دوره میتونه جنس تغییراتم، در راستای اون شخصیتی که دوست دارم بهش تبدیل شم رو خیلی بهتر و با کیفیت تر کنه😍❤️
به وقتش حتما در دوره های شما شرکت میکنم
یکی از ویژن هام اینه که با خود اقای میرصادقی ارتباط داشته باشم مثل یک دوست واقعا برای رسیدن بهش خیلی رو شخصیتم کار میکنم😍🙏 عالی هستید

0 0

مدیر سيستم

سپاس از همراهی شما

0 0

رضا

بابت مقاله و این جایزه ممنونم من عادت دارم هرشب بعد از اون سمینارهاتون سعی کنم یک ساعت وقت بزارم انا ایده جایزه خیلی جالب بود

0 0

مدیر سيستم

ممنونیم از همراهی شما

0 0

علی نصیری

اگر تا به حال یک استفاده مثبت از فضای مجازی و اینستاگرام کردم ،فالو کردن پیج دکتر میر صادقی بزرگوار بود
قطعا خیلی کمک کننده هس برای هر فردی تو شغل و حرفه خودش و از همه مهم تر زندگی شخصیش
بی نظیر هستین🌹

0 0

مدیر سيستم

ممنونیم از همراهیتون

0 0

فاطمه افسران

آموزش های استاد بسیار کاربردی هستند. با اجرای آموزش های استاد تغییرات خیلی خوبی تو زندگیم ایجاد شد.ممنون از شما.پیروز باشید.

0 0

مدیر سيستم

درود. سپاس از همراهی شما دوست عزیز

0 0

سمیه مطلبی

سلام و عرض ادب به استاد علی میرصادقی و تمام کسانی که در این مجمومه عالی و کاربردی تلاش میکنند..اولا به عنوان یک انسان که علاقه به رشد و شکوفایی دارد،تشکر فراوان دارم.دوما به عنوان یم همسر برای زیبا زندگی کردن در کنار همسرم تشکر فراوان دارم.سوما به عنوان یک مادر که دوست داره در تربیت و رشد فرزندانش موفق باشه تشکر میکنم.
سپاس سپاس سپاس
با آرزوی موفقیتهای بیشهر و بیشتر شما در در تمام دوره های زندگیتون

0 0

زهرا بهرامی

عالی بود انقدر زیبا و جامع و کامل بود که گذر زمان رو متوجه نشدم ...
همیشه تو سختترین شرایط زندگیم یاد حرفای شما که میافتم میتونم ادامه بدم ..
زنده باشید استاد

0 0

مدیر سيستم

با سلام بسیار خرسند هستیم

0 0

پریسااا

چه قدرررر دوسش داشتم🥺🥺تمام حرفاتون به دلم میشینه و ازش درس میگیرم
خود شکوفایی همه جااااا کاربرد داره اما من‌تاثیرشو خیلی زیاد تو ازدواج مناسب و خوب میدونم و بسیار تاثیر داره
❤🙏🏻

1 0

مدیر سيستم

با سلام ممنونیم از نگاهتون

0 0

نادیا حیدری

خیلی مقاله خوبی بود ممنونم ازتون

0 0

محمد هاشمی خرسند

به نظر بنده، شکوفایی یک مسیره نه یک مقصد و درواقع میشه اونو در هر لحظه، زندگی و تجربه کرد، اگر در این مسیر حرکت کنیم.
صادقانه می تونم بگم از زمانی که این دوره رو شروع کردم و درس های استاد میرصادقی رو در زندگیم تجربه کردم، نتایج و تغییرات درخشان و مثبتی رو دیدم و این تازه آغاز راهه ...
از ایشون بسیار سپاسگزارم بخاطر حضور سبزشون

0 0

مدیر سيستم

با سلام. سپاس از نگاه شما

0 0

معصومه نیازی

چقدر عالی و مفید بود. خیلی مشتاق شدم که توی دوره خودشکوفایی شرکت کنمممم😍😍

3 0

مدیر سيستم

درود ممنون از همراهی شما

0 0

بشرا موسوی

خوندن این مقاله خیلی از نکاتی که دکتر میرصادقی در همایش اکسیژن گفته بودن رو برام یاداوری کرد و بسیار مفید بود.
زندگی لذت‌های زیادی داره ولی اکثرا کوتاه مدت هستن و منجر به رضایت ما از زندگی نخواهند شد و درس بزرگی که من از دکتر میرصادقی یاد گرفتم اینه که در نهایت حرکت به سمت شکوفایی هست که منجر به رضایت از زندگی میشه.

من به شخصه پیشنهاد میکنم دوره‌ی جامع شکوفایی استاد عزیز رو از دست ندید، قطعا زندگی تون رو دلچسب میکنه.

2 0

مدیر سيستم

با سلام. ممنونیم از نگاه شما

0 0

یاسمن ثقفی

قطعا خلاصه کردن اون حجم از اطلاعات و جزئیات کاربردی ای که داخل هشت ترم این دوره هست خیلی سخته و شما در این مقاله به مفید ترین و جامع ترین شکل ممکن، یک دید کاملا روشن از نقشه ی راه سفر جذاب خودشکوفایی ترسیم کردین .
با تشکر از زحمات شما

2 0

مدیر سيستم

با سلام. ممنون از همراهیتون

0 0

الهه سلیمانی

چه قدر تو شرایط فعلی و کم شدن سطح امیدواری دیدن این دوره حال آدم ها رو خوب می کنه و به آدمها امید حرکت و شوق سازندگی می ده و بر خلاف جامعه که اکثرا به سمت افسردگی دارن می رن چه قدر عالیه که افراد با دیدن این دوره ها به سمت شکوفایی می رن و‌بیشترین دستاوردها رو در دوره کرونا برای خودشون رقم می زنن و به جای پژمردگی در عصر کرونا شکوفا می شوند.
تشکر می کنم از دقت نظر دکتر علی میر صادقی که مثل همیشه با آینده نگری دوره هاشون رو متناسب با شرایط و نیاز جامعه زودتر از اینکه آسیب ها جدی بشن ارائه می دن .
از نظر من که دوره فوق العا ده ای بود

3 0

مدیر سيستم

سلام و سپاس فراوان از شما

0 0

مهشید

یک دوره جامع و بی نظیر
مرسی دکتر جان👌🌸

2 0

چی‌من ارجمند

با خوندن این مقاله فهمیدم که همیشه با داشتن پول یا تحصیلات بالا نمیشه احساس رضایتمندی کردوخوشحال بود،
وقتی استعداد و نقاط قوت خودمون رو کشف میکنیم و از اونها استفاده بهینه میکنیم و مهمتر اینکه به ادمهاهم کمک کنیم که اونهاهم استعداد ونقاط قوتشون رو پیدا کنند ،باعث میشه به خودشکوفایی برسیم.ممنون از مقاله عالی و تیم خوب بارسا❤️

2 0

مدیر سيستم

با سلام و ممنونیم از همراهی شما

0 0

آیدا شهبازی

در این مقاله بسیار کامل و جامع به توصیف این دوره ی قدرتمند ، پرداخته شده .
از تمام وجودم ارزو میکنم همه ی آدم های روی کره ی خاکی این دوره رو تجربه کنند چون وقتی خود من به همراه همسرم این دوره رو دیدیم ، واقعا تاثیراتش کمتر از معجزه برامون نبوده . واقعا بعد از تجربه ی این دوره ، زندگی انسان ها به دو دسته تقسیم میشه ، زندگی قبل از دوره ی خودشکوفایی و زندگی بعد از دوره ی خودشکوفایی ، ولو اینکه امروز شما زندگی عالی ای داشته باشید

2 0

مدیر سيستم

با سلام. ممنون که نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتین.

0 0

زینب

واقعا دوره شکوفایی یکی از تاثیرگذارترین و کاربردی ترین دوره هاتون برای من بوده؛ خیلی خوشحالم که تونستم توی این دوره شرکت کنم

2 0

مدیر سيستم

سلام ممنون از همراهی شما

0 0

نازنین مظلومی

نوشتن خلاصه ای از دوره شکوفایی و همچنین ذکر کردن مفاهیم اصلی اکت در این مقاله باعث میشه با خوندنش کل مطالب، دوره و یادآوری بشه، واقعا مقاله کاربردی بود، ممنون از تیم بارسا و جناب آقای دکتر میرصادقی گرامی.

2 0

مدیر سيستم

با سلام و سپاس از شما

0 0

نغمه شیرازی

دقیقا همینطوره. خودشکوفایی بالاترین تمایل هر انسانیه و در نهایت می‌تونه منجر به رضایت از زندگی‌مون بشه. بهتون پیشنهاد می‌کنم توی این دوره‌ی فوق‌العاده یکبار شرکت کنید و تا آخر عمر به معنای خودشکوفایی در خودتون برسید.

2 0

مدیر سيستم

با سلام و سپاس از شما

0 0

مهدا

عااااالی بود دکتر 👌👌
دوره خودشکوفایی بی نظیره
احساس کردم یک خلاصه ای از اکسیژن بود و واقعا نیاز داشتم یک باره دیگه مرور بشه

سپاسگزارم



2 0

مدیر سيستم

با سلام خوشحالیم از این بابت

0 0

زینب

واقعا دوره شکوفایی یکی از تاثیرگذارترین و کاربردی ترین دوره هاتون برای من بوده؛ خیلی خوشحالم که تونستم توی این دوره شرکت کنم

2 1

مدیر سيستم

با سلام بسیار خرسند هستیم

0 0

مریم

چقدرعالی که همراه بافیلم توضیح دادین که بیشترمتوجه بشیم.خیلی مشتاقم دوره هاتون شرکت کنم

2 0

مدیر سيستم

سلام خوشحالیم که مفید بوده براتون

0 0

طیبه

بسیار خرسند هستم که توی این دوره بی نظیر شرکت کردم. میتونم به جد تغییراتم رو حس کنم.

4 0

مدير سيستم

با سلام. بسیار خوشحالیم که براتون مفید بوده.

2 0

فرهاد کوهکن

درود احساس کردم یه خلاصه ای از اکسیژن بود اما چون تایپ بود با لمس کردن جملات درک چشمی احساس بهتری داشتم و اینکه توی یه مقطع ای بودم که نیاز داشتم یکبار دیگه آن مباحث رو مرور کنم البته که باید و باید برای بقا دفعات بیشتری این مطالب رو مورد مطالعه قرار داد.

تندرستی تون رو خواستارم

4 0

مدير سيستم

سلام دوست عزیز. بسیار خوشحالیم از این بابت

1 0

زهراکهن

مثل همیشه کلمات شما بیشترین انتقال مطالب مهم را دادواثربخشی قلم شما به واسطه درکتان نه تنهابه واسطه هوش فراوان بلکه بامطالعه کتب اساتید برتر به نظر میرسدلذا شاگردی شما جای بسی افتخار دارد

0 0

روناک

میتونم بگم این دوره بی نظیره

4 0

مدير سيستم

سلام ممنون از همراهیتون

2 0

انسیه تابان

دوره هاتون عالیه استاد. مخصوصا خودشکوفایی

4 0

غزاله

بسیار عالی. با اینکه در همایش اکت حضور داشتم ولی تکرارش هم بسیار اموزنده بود

3 0

مدير سيستم

با سلام. ممنون از نگاه شما دوست عزیز

4 0

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

instagram
telegram
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.