چگونه با 10 راهکار ساده با همسر خود رابطه بهتر داشته باشیم؟

بهبود روابط

حتما کودکانی را می‌بینید که در ابتدا با یکدیگر با عشق بازی می‌کنند ولی پس از مدتی صدای دعوایشان بلند می‌شود و دوباره مدتی که می‌گذرد با عشق با یکدیگر بازی می‌کنند. روابط زناشویی هم به همین شکل می‌باشد البته نه اینقدر کودکانه. اما کافیست روابط خود را بررسی کنید و خواهید دید که زمانی با یکدیگر با عشق رفتار کرده و مدتی بعد با یکدیگر وارد جدال می‌شوید و دوباره روابط عاشقانه را از سر می‌گیرید. در زندگی مشترک باید بیاموزیم که چگونه می‌توان با راهکار‌هایی ساده با همسر خود رابطه و زندگی بهتر داشته باشیم و آن‌ را در سطح مطلوب نگه داریم.

زندگی مشترک چالش بر‌انگیز‌تر از بقیه روابط می‌باشد.
در مقاله چگونه با 10 راهکار ساده با همسر خود رابطه و زندگی بهتر داشته باشیم به بررسی راهکارهایی مفید و کاربردی برای بهبود روابط خواهیم پرداخت.

زندگی بهتر چیست؟

هدف اکثر ما انسان‌ها رسیدن به یک زندگی بهتر است و همین موضوع سبب می‌شود که تلاش‌های ما در مسیر درست جهت گیرد.


زندگی بهتر یک تعریف مشترکی ندارد و در واقع می‌تواند تعریف زندگی بهتر از دید هر کس متفاوت باشد اما می‌توان برای رسیدن به یک زندگی بهتر راهکارهایی مشترک را بیان کرد. برای مثال اگر در جهت بهبود روابط با همسر خود تلاش کنید می‌توانید زندگی بهتری را تجربه کنید.

راهکارهایی برای بهبود روابط با همسر :

۱-برای بهبود روابط خود دست از انتقاد یکدیگر بردارید:

برای داشتن زندگی بهتر و بهبود روابط خود بهتر است در بعضی شرایط زبان خود را گاز بگیریم.
هر چقدر بیشتر انتقاد کنید و سخت بگیرید رابطه عاشقانه شما ضرر بیشتری می‌بیند. بهتر است به جای انتقاد بیشتر تحسین کنید. افراد بیشتر دوست دارند مورد تحسین واقع شوند تا انتقاد. پس در یک رابطه بهتر است روش نقد خود را کمی تغییر دهید.
وقتی از همسرتان انتقاد می‌کنید این حس را در وی ایجاد می‌کنید که وی برای شما مناسب نیست و این امر سبب کم شدن اعتماد به نفس در رابطه و در نهایت باعث سردی می‌شود. این امر مخصوصا در مردها تاثیر مخرب بییشتری دارد. هرچه یکدیگر را تحسین کنید رابطه عاشقانه شما گرم‌تر می‌شود.

۲-بهبود روابط با قدردانی و تشکر از یکدیگر:

به روش‌های مختلفی از یکدیگر تشکر کنیم. در یک رابطه عاشقانه روش‌های بسیار زیادی برای شگفت‌زده کردن وجود دارد. یکی از مهم‌ترین ارکان یک رابطه هیجانی و با طراوت وجود سورپرایز‌ها و پرهیز از تکرار می‌باشد. برای اینکه همسرتان را سورپرایز کنید نه نیاز به هزینه و نه نیاز به اتلاف وقت می‌باشد. حتما همسرتان علاقه‌های زیادی دارد و شما می‌توانید با شناخت آن‌ها همسرتان را هیجان زده کنید. تشکر و قدر‌دانی از همسرتان به روش‌های متفاوت می‌تواند انگیزه روابط شما را افزایش دهد و در داشتن زندگی بهتر به شما کمک کند.

اینستاگرام علی میرصادقی

۳-عذرخواهی کردن برای داشتن زندگی بهتر را بیاموزیم:

هیچگاه معذرت خواهی را فراموش نکنید!
حتی اگر کوچک‌ترین اشتباهی کردید و مقصر بودید معذرت خواهی کنید. برای بهبود روابط عاطفی این کار بسیار ارزشمند می‌باشد و روابط شما را به سرعت نجات می‌دهد. غرور در روابط زناشویی امری بسیار بی‌معنی و نادرست است. اگر باعث رنجش و ناراحتی همسرتان می‌باشید مهم ترین امر در رابطه این است که از وی معذرت خواهی کنید و وی را آرام کنید.

کتاب-ش-کوه
کتاب «ش»کو؟!ه اثر علی میرصادقی
موضوع جلد پنجم کتاب«ش»کو؟!ه، وصال است. اگر مطالب این مقاله برای شما مفید بود، پیشنهاد می کنیم مطالعه این فصل از کتاب«ش»کو؟!ه رو از دست ندهید. کتاب «ش» کو ؟!ه درباب عشق می گه:{ عشقی که آدم رو در یک رابطه اشتباه نگه داره، عشق مقدسی نیست و یه جور شیدایی و دیوانگی حاصل از دیوانگیه}.

۴-شنونده خوبی باشیم:

قبل از یادگیری هر موضوعی باید بیاموزیم به دقت و درست بتوانیم گوش دهیم! مهارت گوش دادن در زندگی و رابطه عاشقانه با همسر بسیار موضوع حائز اهمیتی می‌باشد.
صحبت برد برد با همسرتان داشته باشید. ابتدا به صحبت همسرتان گوش فرا دهید و سپس زمانی که صبحت‌های وی به پایان رسید صحبت‌های خود را آغاز کنید.
دفاع از خود را بس کنید، این مشکلی را حل نمی‌کند، سعی کنید شنونده خوبی باشید، خوب گوش‌دادن بهترین هدیه‌ای است که در جهت بهبود رابطه عاطفی خود می‌توانید به شریک زندگی‌تان بدهید. از همین حالا تمرین کنید تا بتوانید بدون قطع کردن صحبت طرف مقابلتان،‌ خوب گوش کنید.

راهکارهای بهبود روابط با همسر

صحبت‌های برنده برنده داشته باشید. بدین صورت که می‌توانید در بین صحبت‌های همسرتان یکسری چیزها را یادداشت کنید تا یادتان نرود. در نهایت بحث می‌توانید یک نتیجه‌گیری داشته باشید، اگر به دنبال نتیجه هستید باید صبور باشید.
هنگامی که هر دوی شما کنترل اعصابتان را از دست بدهید نتیجه این می‌شود که همسرتان با عصبانیت به درون اتاق می‌رود و در را به هم می‌کوبد. نگذارید بحثتان به این شکل بی‌نتیجه بماند، اگر شما آرام باشید همسرتان هم آرام می‌شود و حرف‌های شما را می‌پذیرد. اگر زمان مناسب بحث نبود، آن را به زمان بعدی موکول کنید ولی توجه داشته باشید این زمان خیلی زیاد نشود چرا که بین شما و همسرتان فاصله ایجاد می‌شود.

۵-اصول دلگرمی دادن به همسرتان در رابطه را بیاموزید:

برای بهبود رابطه عاشقانه همسر خود سعی کنید دلگرمی همسرتان باشید. همیشه ابتدای رابطه زناشویی همه چیز بر وفق مراد است و فقط نکات مثبت و خوب وجود دارد ولی بعد از مدتی میبینیم بعضی مسائل آن طور نیستند که ما فکر می‌کردیم باید سعی کنیم بقیه چیزها را خراب نکنیم. همسر ما حتماً نکات مثبتی هم دارد، معمولاً بازسازی رابطه سخت است اما غیرممکن نیست. برای نگه داشتن ازدواجتان باید کاری کنید که همسرتان احساس ارزشمندی کند. معمولاً افرادی که ازدواج‌های طولانی‌تری دارند،‌ می‌فهمند چطور باید به همدیگر توجه کنند و رابطه خود را حفظ کنند. این درک باعث می‌شود که فضایی صمیمی در خانه به وجود بیاید و در مقابل هم شما می‌توانید انتقادهای سازنده‌تان را پیش ببرید. همسر شما از انتقاد سازنده‌تان استفاده نمی‌کند مگر اینکه فضایی از عشق و احترام وجود داشته باشد.

۶-تمرکزتان را به خودتان اختصاص دهید نه بر روی همسرتان:

هرچقدر روی خودتان تمرکز کنید و دست به تغییر و رشد خودتان بزنید به همان میزان بلکه بیشتر همسرتان تغییر خواهد کرد. این را بدانید که همیشه حق با شما نیست، همیشه این شما نیستید که درست می‌گویید. سعی کنید کمی از اختلافتان فاصله بگیرید و از دور نگاه کنید. حالا وقت آن است که درست ببینید، حتماً به همین شکل است که طرف مقابل هم مقصر است اما به خود یادآوری کنید که من هم بی‌تقصیر نبودم. اگر هر یک از ما آدم‌های منطقی‌تری باشیم روابط‌ ما بی‌تنش‌تر خواهد بود. روی خودتان تمرکز کنید و سعی کنید برای اصلاح نقص‌هایتان تلاش کنید.

۷-هنگام سختی‌ها شرایط را بحرانی‌تر نکنید:

همیشه شرایط سختی در ازدواج پیش می‌آید، این شرایط می‌تواند شامل شرایط بیکاری،‌ فشار مالی یا حتی بیماری یکی از طرفین باشد. مثلاً کسی را تصور کنید که فردا صبح عمل جراحی مهمی دارد. همسر او می‌تواند شب قبل از عمل جراحی فضایی از غم ‌و غصه را در خانه به وجود آورد یا اینکه یک مهمانی بگیرد و تمام دوستان با روحیه همسرش را دعوت و سعی کند آن شب از فکر کردن به نتیجه عمل دوری کنند. انتخاب‌های ما در زندگی خیلی مهم هستند، مثلاً یک همسر هم می‌تواند بنشیند و آن قدر فضا را ناراحت‌کننده کند تا به حدی برسد که یک دغدغه جدید هم به وجود بیاید. شما در شرایط سخت زندگی‌تان باید از به وجود آمدن فشار جدید جلوگیری کنید. سعی کنید در شرایط بحرانی هر چقدر سخت تلاش کنید زندگی بهتر و فضای مطلوب‌تری برای همسرتان فراهم کنید. این امر باعث می‌شود صمیمت و درک شما از یکدیگر بیشتر شود.

۸-به جزئیات رابطه‌تان دقت کنید:

جزئیات بسیار مهم هستند.

راهکارهای بهبود روابط

همسرتان عموما در تلاش است تا یک زندگی بهتر برای شما فراهم کند حال اگر همسر شما یک روزهایی به دلیل شرایط کاری بداخلاق و نا آرام می‌شود، اگر خیلی صبح‌ها برای شما چای می‌ریزد اما یک روز صبح با عصبانیت در را به هم می‌کوبد. این دلیل نمی‌شود که بگویید همسر من هیچ‌وقت من را درک نمی‌کند. این فقط شرایطی موقتی است که به همسرتان فشار آورده است.
نکات مثبت را همیشه در یادتان نگه دارید، این باعث می‌‌شود که عصبانیت شما قابل کنترل شود.
اگر گاهی خلق و خوی او با توجه به شرایطی که خارج از فضای خانه دارد تغییر می‌کند،‌ شما هم راه بیایید، از او تعریف کنید. به او بگویید که چقدر از با او بودن لذت می‌برید و خوشحال هستید. گاهی لازم است که حتی کوچکترین مهارتش را بزرگ کنید و بگویید که عزیزم تو در این کار بهترین هستی. به جزئیات رابطه‌‌تان دقت کنید و همه چیز را یک وظیفه ندانید، این مسائل صمیمیت رابطه عاشقانه را بیشتر و تنش‌ها را کمتر می‌کند. یادتان باشد همسر شما هم مانند شما شرایط مختلفی را تجربه می‌کند و حق دارد گاهی از کوره در رود.

۹-کسی بهتر از خودتان از رابطه شما نمی‌داند:

تمام مجلات سبک زندگی، فیلم‌ها و کتاب‌ها پر هستند از روش‌هایی که شما می‌توانید برای به وجود آوردن یک زندگی عاشقانه به کار گیرید. اما واقعیت این است که در آخر این شما هستید که باید بدانید که شما تنها کسی هستید که می‌دانید برای بهبود رابطه عاشقانه و زندگی بهتر باید چه کاری انجام دهید. اصلاً مهم نیست که چقدر از ازدواجتان گذشته یا چقدر احساس صمیمیت نسبت به زندگی مشترکتان دارید، ‌مهم این است که مسائل زندگی خود را بهبود بخشید و برای داشتن یک زندگی بهتر تلاش کنید. روابط مانند انسان‌ها بی‌انتها هستند و هرچقدر هم از روابطتان بگذرد همچنان جای رشد دارد.

۱۰-در رابطه عاشقانه خود روش مخصوص خود را به کار گیرید:

شاید خیلی از راه‌ها را امتحان کرده باشید،‌ اما مهم این است که راه خودتان را پیدا کنید و از آن استفاده کنید. راه‌های مختلفی وجود دارد ولی شما از راه خودتان وارد شوید و همسرتان را خوشحال کنید. خوشحال کردن و شادی بخشی زندگی آنقدر‌ها هم کار سختی نیست ففط کافیست شروع کنید.
بسیاری از افراد همسر خود را به شام در یک رستوران دعوت می‌کنند و بعضی به تماشای یک فیلم عاشقانه می‌نشینند و یا در طبیعت سفر می‌کنند. مهمانی خانوادگی می‌گیرند و بازی‌های تخته‌‌ای انجام می‌دهند.
تصمیم با شماست که بسته به نوع و کیفیت زندگیتان همسرتان را مطابق با ارزش‌های وی شاد کنید. بایکدیگر گفت و گو کنید و سعی کنید دنیای یکدیگر را بشناسید. شاید چیزی که برای شما بی‌ارزش است برای همسرتان ارزش خاصی داشته باشد و این دلیل نمی‌شود شما از آن عبور کنید. بهتر است آن‌ها را بخاطر همسرتان رعایت کنید.

۱۱-من از تو حمایت می‌کنم :

.شاید ندانید، اما مهم است که به همسر خود بفهمانید که از او حمایت می‌کنید ، حمایت کلامی و اشارات غیر کلامی در رابطه به همسرتان حس امنیت می‌بخشد که منجر به پایه‌ریزی اعتماد و صمیمیت می‌شود
حمایت دلسوزانه زوجین نسبت به شخصیت و ارزش‌های یکدیگر موجب بهبود کیفیت رابطه آنها می‌گردد.

۱۲-دوستت دارم :

گفتن جمله دوستت دارم، سنگ بنای هر رابطه‌ایی را می‌سازد. با این وجود، هنگامی که این رابطه پایه‌ریزی شد به مرور زمان، جمله دوستت دارم تبدیل به عادت شده و بیشتر شبیه واژه‌هایی از اعماق وجود است تا حرف‌های تکراری.
طبق بررسی‌ها بیش از نیمی از زوج‌ها، که رابطه آن‌ها بیش از ۱ تا ۵ سال دوام آورده، جمله دوستت دارم را اساس حرف‌های روزانه خود قرار داده‌اند. اگرچه گفتن دوستت دارم امری طبیعی است، اما باید و می‌تواند موجب تغییر در کیفیت روابط طرفین شود.

۱۳-متاسفم :

همه ما اشتباه می‌کنیم، اما پذیرش اشتباه برای برخی دشوار است. پذیرش اشتباه و قبول مسئولیت کارها از نشانه‌های اصلی بلوغ است. با گفتن جمله متاسفم در مواقع لزوم، نه تنها همچون فردی بالغ رفتار نموده‌اید، بلکه اعتماد را در رابطه پایه‌گذاری کرده‌اید. عذرخواهی، بیش از انکار، موجب تقویت اعتماد متقابل بین زوجین می‌گردد.

۱۴-احساسات را با من در میان بگذار :

زوج‌های پرمشغله اغلب گفتگوی مختصری درباره مسائل روزمره با یکدیگر دارند. از گفتگوهای سطحی اجتناب کرده و یکدیگر را ترغیب کنید تا همسرتان احساسات درونی خود را با شما در میان بگذارد. چنانچه یکی از رفتارهای شما طرف مقابل را آزار داد، به حرف‌های طرف مقابل نیز گوش دهید و سعی کنید شنونده فعال و موثری باشید.

۱۵-بعداً این مشکل را حل می‌کنیم :

بحث و عدم توافق بخش‌های جداناپذیر هر رابطه‌ایی هستند. با این وجود، مدیریت این عدم توافق‌ها سرانجام یک رابطه را به تصویر می‌کشد. کشمکش‌های مکرر و حل‌نشده فشار بیش از حدی را بر توان جسمی و روحی وارد کرده و می‌تواند سلامت و حس رضایت از زندگی را تحلیل ببرد به همین دلیل دستیابی به تعادل و آرامش پس از بحث‌ها از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. چنانچه دقت کرده باشید، صداها بالا می‌رود، پای مسائل گذشته به میان باز می‌شود و پرخاشگری‌ها آغاز می‌شود، اما دقیقاً در همین لحظه باید نفس عمیقی کشیده و بگوئید هنگامی که سطح هورمون آدرنالین ما به میزان طبیعی بازگشت بحث خواهیم کرد .

چگونه روابط بهتری داشته باشیم

ارتباط موثر با همسر :

لزوم یادگیری مهارت برقراری ارتباط موثر با دیگران موضوعی مهم است که باید توجه ویژه‌ای به یادگیری آن داشت زیرا همین مهارت می‌تواند زمینه ساز پیشرفت و موفقیت افراد باشد. همچنین در بهبود روابط با همسر بسیار اثربخش است به طوری که فقدان آن می‌تواند سبب بسیاری از تنش‌ها و مشکلات شود. پس برای داشتن یک زندگی بهتر و بهبود روابط با همسر خود باید سعی در یاد گرفتن مهارت‌های ارتباطی کنید.

نتیجه‌گیری:

به خاطر داشته باشید که شما تنها برای بهبود رابطه عاشقانه با همسر خود قدم برنمیدارید بلکه برای آرامش و شادی خود حرکت می‌کنید. هر چقدر همسرتان شاد‌تر باشد شما نیز زندگی بهتر و آرام‌تری را تجربه می‌کنید. در انتها به شما پیشنهاد میکنیم تا پادکست چگونه روابط مثبتی داشته باشیم را نیز بشنوید.

در همین زمینه دوره شکوفایی به همراه ۱۰ جلسه مشاوره به شما بسیار کمک خواهد کرد:

دوره ۸۰ ساعته شکوفایی
دوره هشتاد ساعته غیرحضوری در ۸ ترم | شکوفایی
این دوره مبتنی بر روانشناسی مثبت‌نگر و بر اساس آموزه‌های رئیس سابق انجمن روانشناسی آمریکا و پدر روانشناسی مثبت‌نگر (دکتر مارتین سلیگمن) می‌باشد و اکثر درس‌های آن توسط پژوهش‌های فرا تحلیل و دانشگاهی به اثبات رسیده است.

در صورتی که امکان شرکت در دوره را ندارید کتاب زیر را بخوانید :

کتاب زوج درمانی
كتاب 10 اصل برای زوج درمانی موثر اثر جان و جولی گاتمن
کتاب ۱۰ اصل برای زوج درمانی موثر کتابی بسیار ارزشمند است که می‌تواند یک راهنمای عملی گام به گام برای هر زوج درمانگر باشد.
نظرات کاربران
محمد

خدا خیرتون بده
مواردی رو گفتید که آدم خیلی وقت ها فراموش میکنه

8 0

مدیر سيستم

باسلام. ممنون از همراهی شما

3 0

فهیمه محمدی پور

خداروشکرمیکنم که دراین مسیرم و با استاد میرصادقی ودرس های زندگیشون آشنا شدم و خوشحالم ازاینکه انسان‌هایی هستند که هدفشون خدمت به مردم درهرحیطه ای هست .انقدر آموزه های استاد با زندگی هامون نزدیک و آنقدر روان ودرعین حال علمی صحبت می‌کنند که هرانسانی با هر سطحی ازتحصیلات براش قابل درک .امیدوارم بتونم درهمایش هاشونم شرکت کنم .براشون یه دنیا آرامش .شادی .موفقیت وسلامتی آرزو دارم

1 1

مدیر سيستم

سلام دوست عزیز. بسیار خوشحالیم از این بابت

0 0

مائده ناظمی

ممنون بابت مطالب مفید و کاربردیتون کیفیت کارتون خیلی بالاست ممنون بابت تمام قدم های + که واسه کمک به دیگران با چنین اشتیاق و مهارت بالا برمیدارین و در حوزه و زمینه خود کاربلد هستین و فرهیخته هستین امیدوارم همیشه بدرخشین خیلی باارزشین به داشتنتون افتخار میکنیم مراقب خودتون باشین خیلی باارزشین

0 0

مدیر سيستم

با سلام ممنونیم از اشتراک نظرتون

1 0

الهام مسعود

سلام بسیار آموزنده و به صراحت بیان عنوان شده بود با تشکر از شما.

5 0

مدیر سيستم

سلام. سپاس از همراهی شما

1 0

هانیه واقعی

مثل همیشه عالی و آموزنده🌷

1 0

مدیر سيستم

با سلام ممنون از نگاه شما

1 2

الناز هوشمند

ممنون از مطلب خوب و حرفه اي بودنتون 💫 برقرار باشيد 💐

3 1

مدیر سيستم

سلام . ممنون از همراهی شما

2 1

نظر شما

ایمیل شما نشر نخواهد شد.فیلد های ضروری با * نشانه گذاری شده است.

تصویر امنیتی Refresh Icon

پیام شما بعد از بررسی نمایش داده خواهد شد

نظر خود را بنویسید

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به موسسه آموزشی انتشاراتی بارسا می باشد.